Barion Pixel

Az SRA hírlevele az SVT iránt érdeklődők számára – 2019. november

A november az átalakulásról szól. Nemhiába hívták régen “Enyészet” havának. A november a Skorpió jegyhez kapcsolódik, és így a Plútó, a transzformáció princípiuma határozza meg. De mi is az, hogy “átalakulás”? Az átalakulás valójában egy bizonyos fennálló struktúra, rend valami másfajta strukrúrává, renddé való átváltozása. Ez természetesen egy folyamat, és a folyamatot hívjuk transzformációnak, átformálódásnak, átalakulásnak. A formák, az alak(zat)ok világa pedig a tér és az idő. Így azt is mondhatjuk, hogy az átalakulás – mint folyamat – egyfajta az átalakítás teremtő aktusa révén megy végbe.

Az a részünk, aki a struktúráért, a rendért felel életünk bármely területén az ún. apai archetípusunk. Ha tudsz SVT-zni, akkor ezt a 8.A ingatábláról ismerheted. Jungnál ez az uralkodó archetípus. Ha tehát az eddigi számvetésed után bármit szeretnél átalakítani, bármit szeretnél megváltoztatni, újraalkotni, újjáteremteni az életedben, akkor ezt az énrészedet kell jól működtetned. 

Hogy hogyan érheted ezt el?

Első nekifutásra például így, ahogy a hírlevélben megjelent egyik rövid írás szerzője javasolja:

Az 1. ingatáblára mentem, és megkérdeztem a SZELLEMet, hogy „miről szóljon a novemberi cikk?” A 8.A ingatáblához küldött, ahol az apai archetípust mutatta. A Soul-Recreation című könyv szerint az apai archetípus a külső biztonság iránti vágy. Ez az az aspektus, ami a karriert, a munkát, a sikert és a társadalmi státuszunkat foglalja magában.

Az vált világossá számomra, hogy ezeket a dolgokat mindannyian szeretnénk az életünkben, és ahhoz, hogy bevonzzuk őket, először rá kell hangolódnunk az energiájukra. Ahhoz, hogy ezt meg tudd tenni, tisztíts ki minden blokkot ennek az archetípusnak a legteljesebb megnyilvánulásával kapcsolatban, majd ezután kérdezd meg, hogy hány százalékban éled ezt a megnyilvánulást? Figyelj oda a gondolataidra azzal kapcsolatban, hogy látod magadat. Úgy kellene látnod magad, mint aki biztonságban van, erős és sikeres. 

Ha tudsz SVT-zni, érdemes tisztításokat végezned ezzel kapcsolatosan.  A novemberi SVT Klubon is ezzel foglalkoztunk. Az SVT Klubra itt regisztrálhatsz!

Ha még nem tudsz SVT-zni, akkor akár megfontolhatod, hogy megtanulod ezt a módszert, és csatlakozol az SVT-alkalmazók világméretű közösségéhez 🙂

Vagy fogalmazz meg egy szándékot, és mondj el imát, égi segítségért 🙂

Mi mindenről esik még szó az e havi Közleményekben?

 
  • Olvashatsz híreket az SRA-ban zajló nagyszerű változásokról,
  •  találsz egy klassz anyagot tisztítási feladatokkal az együttérzésről, (amiről az előző havi anyagnál tettem egy aprócska megjegyzést 🙂 ),
  • nézegethetsz tanfolyami fotókat,
  • megtudhatod, mennyi adományt kaptunk és mennyi önkéntes munkát végeztünk,
  • továbbá tájékozódhatsz az SRA személyzetéről és bizottságairól,
  • és persze a képesített magyar SVT-tanárokról és tanácsadókról.

Ha ezek a témák is érdekelnek, akkor klikkelj az alábbi gombra, és olvasd el a hírlevelet

Olvasgass további cikkeimből is!

Inspiráció a koronavírus idején

A spirituális paradigma egyik alapelve az, hogy minden az Isteni Rend szerint történik, azaz nincs “jó” és “rossz” történés. Ehhez kapcsolódódik egy másik alapelv, amely

Read More »

További cikkeim

Scroll to Top
Scroll to Top