Barion Pixel

Visszajelzések a munkámról

Érdekel, mire juthatsz velem?

Folyamatosan feltöltöm ide, hogy milyen visszajelzéseket kapok a klienseimtől, a tanulóimtól a kurzusaimról és az életük változásáról.

Ezeket olvasgatva alaposabb képet kapsz rólam és az általam végzett munkáról, és így bizonyára könnyebben fel tudod mérni, hogy hasznodra válna-e, ha velem dolgoznál együtt az Életed átalakításán és/vagy tanulnád meg az SVT-t. 

Ha kérdésed van, tedd fel bátran!

svtonline svt siker
svtonline svt klub 201806 junius 1

Tanulók az SVT Alapkurzusról

Az SVT Alapkurzus után mindig kérek visszajelzést a tanulóimtól. Mindig hálatelt szívvel olvasom ezeket a sorokat, és óriás kegyelemként élem meg, hogy mindazzal, amit tudok és aki vagyok, hozzájárulhattam az engem instruktorukul választó tanulók életéhez és önmunkájához.

Az SVT Haladó kurzus után számtalan visszajelzést kapok a tanulóimtól. Olvass bele ezekbe, mert nemcsak a Haladó SVT kurzusról nyersz értékes információkat, hanem arról a lsok puszról is, amit a tanulók magukkal visznek.

Néhány tanulómtól kapok visszajelzést arról, hogy az életük milyen módon változott meg az SVT kurzus(ok) hatására. 

Klienseim visszajelzései

Olvasd el azokat a sztorikat, beszámolókat, leveleket, amelyeket a klienseim írtak nekem, akár egy spirituális tanácsadás, akár egy hosszabb spirituális coaching-folyamat után. Természetesen mindig szívet melengető ilyen leveleket, beszámolókat kapni. Elsősorban azért érdemes ezeket megnézned, hogy el tudd dönteni, hogy Nálad működhetne-e az én munkamódszerem.

Iratkozz fel a blogértesítőmre,
hogy értesülj a friss cikkeimről
és a megnyíló - gyakran díjmentes - tanulási lehetőségekről!

Scroll to Top