Barion Pixel

A spirituális alapelvek

Az SVT működését az ún. spirituális alapelvek biztosítják. Ezeket a világ minden nagy vallási tradíciójában közösnek tűnő, időtlen idők óta ismert tételeket a modern kvantumfizika is egyre egyértelműbben igazolni látszik.

  1. Spirituális lény vagyok, aki most egy fizikai testben nyilvánul meg. A SZELLEMtől – Istentől, a Szeretettől, az Univerzális Elmétől, a Forrástól, a Fénytől – való elválás csak illúzió.
  1. Spirituális lényként hozzáférek a magasabb szellemi vezettetéshez. Ez a Felső Én, a szupertudatos elme, a Belső Mester.
  1. Semmi sem történik, amit nem a Lélek tervezett vagy engedélyezett. Saját valóságomat teremtő spirituális lény vagyok. Ezért nem lehetek soha áldozat. És ezért csak én felelek a teljességemért, az életemért, a sorsom betöltéséért.
  1. Nem a velem történő esemény a fontos, hanem az az energia, amit hozzákapcsolok. Ez az elme működésének törvénye: amibe energiát teszek, azt teremtem meg.
  1. Spirituális lényként sok ezer életem volt már. Az ezekben felhalmozott energia befolyásolhatja és befolyásolja is a jelenleg életet. Ameddig valamivel kapcsolatban energiát hordozok, addig foglalkoznom is kell vele.
  1. A Szeretet a legmagasabb rendű energia, és csak ez hozza létre a legmagasabb szintű eredményt. A félelem a szeretet ellentéte, és azon a téves hiedelmen alapul, hogy elszakadtunk a Forrástól, a Szeretettől, Istentől.
  1. Mindig minden az Isteni Rend szerint történik.
Scroll to Top