Barion Pixel

“Elvégeztem az SVT Alapkurzust, most hogyan tovább?”

Ismerős ez az érzés?

Amikor 2003-ban életem első SVT Alapkurzusán ültem, még nem nagyon volt semmiféle SVT-tananyag magyar nyelven. Ezért én – rendes bölcsészhez illően – a tanárnőnk, Ács Piroska minden szavát lejegyeztem. Ő pedig gyakran tett „mellékesen” olyan megjegyzéseket, hogy „Ezt majd otthon tisztítsd ki!”

Nos, én elég lelkes voltam ahhoz, hogy az összes ilyen elszórt házi feladatot összeírjam egy külön füzetbe. 172 tisztítandó tétel gyűlt össze benne.

Mivel úgy éreztem, hogy az SVT-vel hazaértem, szerettem volna nagyon jól megtanulni ezt a módszert. Éppen ezért az SVT-tisztítandókat nemcsak kigyűjtöttem, hanem el is végeztem őket. Arra gondoltam közben, hogy legalább addig sem a vacak kis magánügyeimmel zaklatom a Felső Énemet és a SZELLEMet, hanem olyasmiket tisztítok, amik nekem eszembe sem jutottak volna.

Közben pedig – szinte észrevétlenül – tényleg megtanultam jól használni az SVT-t – és az életem is átalakult.

Annyira jól, hogy immár több, mint tíz éve tanítom is ezt a csodálatos spirituális átalakító módszert. És már régóta motoszkált bennem, hogy egy ilyen feladatgyűjtemény a mostani SVT-alkalmazóknak is hasznára válna. Így most, idestova 20 évvel később, képesített senior SVT-instruktorként, örömmel adom a kezedbe ezt az SVT tisztítási gyakorlatokat tartalmazó feladatgyűjteményt

 • hogy ezáltal segítsek elsajátítanod az SVT-ben oly fontos kérdéstechnikát,
 • hogy ötleteket adjak a tisztításaidhoz,
 • és végül, ami a legfontosabb, hogy hozzájáruljak a tudattalanod kifényesítéséhez mindannyiunk legfőbb javára!
Renata SVT lila
Borító_HUN

Kinek szól az e-book?

renata 09

Az SVT tisztítási gyakorlatok ebook Neked való, ha:

 • legalább az SVT Alapkurzust elvégezted
 • szeretnéd a kérdezési technikádat tökéletesíteni
 • igényed van arra, hogy fejleszd az SVT tudásod
 • elkötelezett vagy a gyakorlás mellett
 • nyitott vagy az életed azon területeinek tisztítására is, amire elsőre nem is biztos, hogy gondolnál
SVT Tisztitasi gyakorlatok mockup2

Mit tartalmaz az SVT tisztítási gyakorlatok ebook?

 • Rövid módszertani iránymutatás
 • 407 tisztítási kérdés 15 ingatáblához, illetve 26 témakörhöz csoportosítva
 • Jegyzetoldalak a saját gondolataidhoz
 • Haladáskövető 

Lapozz bele a könyvbe!

Vedd meg most a saját példányod!

Borító_HUN

Miért érdemes használni az SVT tisztítási gyakorlatok ebookot?

Gyakori kérdések

A könyvhöz a letöltési linket a számlával együtt kapod meg a fizetés után. A folyamat teljesen automatizált, ezért a hozzáférésednek a fizetéstől számítva néhány percen belül meg kell érkeznie. Ha mégsem kapod meg, kérlek, írj a renata@svtonline.hu email címre, és segítünk, hogy megoldjuk a problémát.

A könyvet bankkártyás fizetéssel vagy átutalással tudod kifizetni.

A Tisztítási gyakorlatok SVT Alapkurzust végzetteknek c. könyv e-könyv formátumú, fizikai könyv formájában jelenleg nem kapható.

Igen, ezek a feladatok azoknak készültek, akik legalább a Spirituális Választechnika Alapkurzusát elvégezték. A Tisztítási gyakorlatok könyv rendszerezett formában tartalmaz 407 tisztítandó kérdést, azonban nem foglalkozik a Spirituális Választechnika alapismereteivel. Amennyiben erről szeretnél többet megtudni, a következő Alapkurzus indulásáról ezen az oldalon tájékozódhatsz.

Mivel a könyvet elektronikus formában kapod meg, szállítási költséggel nem kell számolnod. Csak letöltöd a könyvet a saját eszközödre a kapott linken keresztül, és máris hozzáláthatsz a tisztításokhoz.

Scroll to Top