Érdekel az SVT Alapkurzuson végzett tanulóim véleménye, értékelése?

Akkor olvasd el visszajelzéseiket!

A beszámlókból, kurzusértékelésekből megtudhatod, hogy milyen tanár vagyok, hogy mire számíthatsz tőlem, ha velem tanulod meg a Spirituális Választechnika alapjait. Én személy szerint mindent beleadok, mindent – a minimálisnál sokkal többet, annál is többet, amennyi belefér – átadok. Elsősorban persze az SVT módszertanát, eljárásait, de ugyanilyen súllyal tanítom a spirituális alapelvek gyakorlati alkalmazását, a saját tapasztalataim legjavát osztva meg a tanulóimmal. 

Kedves Rencsi! Én úgy éreztem, hogy ily módon szeretném kifejezni a hálámat feléd. Talán idén áprilisban hallottam először az SVT-ről és rögtön felkeltette a kíváncsiságomat. Beírtam a keresőbe SVT TANFOLYAM. Elsőként a Te oldaladra kattintottam rá és már elsőre úgy éreztem, hogy nálad szeretnék tanulni… ugyanis magától értetődött, hogy megszeretném tanulni az SVT-t. Más oldalakat is megnéztem, de mindig visszatértem a Tiédre. Többször néztem már különféle tanfolyamokat, mint pl. kineziológia, természetgyógyászat, még a szociálpedagógiát is fontolgattam, viszont egyiknél sem éreztem ezt az érzést, amit az SVT-nél és az a durva, hogy még kb. semmit sem tudtam erről a dologról. Nagyon tetszett az oldalad, számomra megnyerő volt, illetve az a több oldalas segédlet is, amit küldtél e-mailben. Igazán hasznosnak találtam és szerintem fontos lenne mindenkinek elolvasnia mielőtt belevágna az SVT-be. Május elején felvettem veled a kapcsolatot, érdeklődtem a tanfolyam időpontjáról, mondtad, hogy úgy néz ki, hamarosan indul az alap. Nagyon örültem. Nem volt bennem kérdés, hogy szeretnék e erre költeni. Akartam! Alig vártam a május 20-át! A tanfolyam előtt megnéztem a videót amit ajánlottál, bevezetés gyanánt, ez is szuper volt. Tetszett az, hogy nem világtalanul kezdek bele, hanem már az első óra előtt is van némi fogalmam a dologhoz. Ezt is igazán köszönöm. A tanfolyami anyag hamar megérkezett, nagyon elégedett voltam vele, imádom az ingám 🙂 (olyan, mintha lenne benne egy szem :). Azt gondolom, hogy jól összevolt állítva minden óra, szépen egymásra épültek az anyagok, lazán és játékosan magyaráztad el a tudnivalókat, sokszor mosolyogtam itt magamban a példáidon 🙂, nekem kifejezetten tetszett a stílusod 🙂, magamra ismertem sokszor :). Úgy érzem, mint tanár, előadó, abszolút átadtad a szükséges anyagot, tudást. Ha kérdésünk volt nyugodtan feltehettük és én pl. azt sem bántam, ha néha esetleg “keményebben” válaszoltál. Szerintem kellő mennyiségű órát biztosítottál számunkra, egyensúlyban volt az elmélet és a gyakorlat. Ezután is rajtunk fog múlni, hogy mennyire fogjuk tudni alkalmazni az SVT-t. Az én szememben abszolút “levizsgáztál”, mint tanár és nagyon hálás vagyok Neked. Azt érzem, hogy amióta elkezdtem az SVT-t kövek estek le rólam és szinte már szárnyalok :), könnyűnek, elégedettnek és boldognak érzem magam. A tanfolyam egy tisztulási folyamat is. Nem utolsósorban teljesen letisztult a kép… látom magam, ahogy másokon segítek az SVT-vel, és látom, hogy ők is milyen hálásak nekem. Legalább olyan hálások, amilyen én vagyok most és leszek 🙂. Mindenképp szeretném elvégezni a haladót és azt is Nálad! Szívesen foglak ajánlani azoknak, akik szeretnének SVT-t tanulni. Köszönöm ezt az élményt, nekem abszolút pozitív volt :). Sok új dologgal lettem gazdagabb, azáltal is, hogy az életedből hoztál példákat és meséltél a tapasztalataidról. A haladón találkozunk 🙂! Hálával és köszönettel,
Judit
Budapest
Jól éreztem magam a tanfolyamon, sokféle megközelítési módot kaptam a munkához. Nem csak egy új technikát tanultam meg, hanem egy újfajta gondolkodásmódot is. Nagyon sok támogatást kaptam a tanfolyam során, a szuperül összeállított anyagok és az órák felvételei sokat segítettek a felkészülésben. Örülök, hogy hallgattam a megérzéseimre és nálad végeztem el az alaptanfolyamot, szeretettel ajánlom minden érdeklődőnek.
Ladányi Petra
Budapest
Évek óta alkalmazzák rajtam a segítőim az SVT-t, de azt, hogy ezzel én is tudnék foglalkozni Rencsi ajánlotta először, mikor nála jártam, másfél éve. Azóta foglalkoztat a gondolat, hogy megtanuljam a technikát. Végül kiderült, hogy mind a három sgítőm, terapeutám Rencsinél tanult, igy már nem volt kérdés, hogy ő lesz a tanárom. A tanfolyam végeztével úgy érzem ez jó döntés volt. Rencsi oktatási stílusa és temperamentuma nagyon passzolt az én merengő, elkalandozó tanulási stílusomhoz. Azt gondolom, az órákon éppen megfelelő arányban haladtunk előre a tananyagban, úgy, hogy közben volt idő szánva a személyes kérdésekre, problémákra is. A tanfolyam végére, mindenki ráérzett, a világ, egy más megvilágítására, amit az Svt, mint spirituális segítőeszköz, adott nekünk. Ezért én hálás vagyok, és azért is, mert ez alatt az idő alatt, amíg Rencsivel tanultunk, megértette velem, hogy mi vagyunk a saját magunk segítői. Számomra ez volt a leghasznosabb felismerés. Önbizalmat szereztem, minden egyes inga mozgással. Már elhiszem, hogy képes vagyok én is ugyanattól a forrástól válaszokat kapni, mint az általam nagyrabecsült segítőim. A tanfolyam után képesek vagyunk a mindennapi dolgokat is más szemszögből megfigyelni, így a további életünkre is pozitív hatással van, az első perctől. Köszönet és hála,
Hegyi-Antman Vanda
Hegykő
Körülbelül két éve dolgozom Renivel. Az SVT mellett széleskörű látókörrel és tudásanyaggal rendelkezik, ami számomra nagyon meggyőző. Eleinte az SVT módszer egy érthetetlen, kusza dolog volt számomra. Reninél értettem meg, hogy a lényeg a jelen élet szituációinak átlátása, megértése és átdolgozása, az ezekkel kapcsolatos érzésekből kiindulva az előzmények jelen vagy előző életekbeli tisztítása. Munkánk során helyére került maga az SVT módszer is, létjogosultságot szerzett. Tetszik Reni két lábbal a földön álló hozzáállása, praktikus életszemlélete. Az első évben az életem egzisztenciális részét kezdtük rendbe tenni, kb 1-2 havonta személyes találkozókkal dolgoztunk. Fejlődtem önismeretemben, a munkaügyi helyzetek átlátásában, a pénzügyek tisztásában. A gyakorlatban rengeteg változást segített elő. Egy beszorult alkalmazotti létből kreatív, jövedelmező , önazonos munkafolyamatokba léptem át. Ezzel párhuzamosan a magánéleti dolgok is elkezdtek alakulni, nagy változásokat hozva. Köszönöm Reni támogató, az előrelépéseket, változásokat segítő jelenlétét!
Zsófi
Budapest
Nagyon hálás vagyok, hogy kb. öt évvel ezelôtt személyesen ismerhettem meg Renit, az egyik elôadásán, ahol az SVT -be nyerhettünk bekukkantást. Aztán valahogy onnantól kezdve észrevétlenül gyökeret vert az életembe az inga használata és az SVT. Abban az évben karácsonyra egy gyönyörűséges ingát kaptam ajándékba, de még nem voltam készen arra, hogy jelentkezzek és elvégezzem a tanfolyamot. Lassan két éve Spanyolországban élek és két számomra nagyon fontos dolgot hoztam magammal ide, az egyik a Reni elôadásan kapott jegyzetek voltak. Egyszerûen észre sem vettem és az sem tudatosult bennem, hogy amikor elakadásokba ütköztem, az elsô Utam egy kis boltocskába vezetett, ahol vettem egy ingàt magamnak. Majd hallgatva a belsô útmutatásomra, újra Renihez irányítottak 2020 májusában. Nagyon hálás vagyok, hogy ilyen messzirôl is lehetôségem van arra, hogy egy ilyen csodálatos embertôl tanulhatok, mint ô. Különösen nagyra értékelem, hogy a saját tapasztalatai által megszerzett tudásásában is részesülhettünk. Az elsô pillanattól kezdve azt éreztem, hogy megérkeztem. Nagyon nagy segìtség volt számomra, hogy azokat a gondolatokat és érzéseket fogalmazta meg és adta át az órák során , amelyek még névtelenül kicsit össze-vissza, rendetlen formában éltek bennem. Rend született és ezúton is köszönöm Neked és a Felsô Vezettetésnek, hogy összehozott Veled és lehetôséget kaptam arra, hogy a saját utamat járjam. Úgy érzem Reni által és az SVT által, olyan kapukat sikerül kinyitnom, amikben eddig akadályoztattam a tényleges tovább fejlôdésemet és azt, hogy ténylegesen segíteni tudjak másoknak is! Ôszinteség, hatalmas tudás, nyitottság, önzetlenség, hitelesség, rendszer, ha pár szóban összegezni tudnám, amit gondolok. Ezúton is mégegyszer köszönöm! Most pedig már készülök a Haladó Tanfolyamra! Nincs megállás.
Heni
Spanyolország
Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy Reninel végezhettem el az Alapkurzust, akit a testvérem ajánlott. Hihetetlen nagy tudásával, intelligenciájával, türelmével és szórakoztató türténeteivel/személyiségével igazán átadta az SVT alapjait. A legapróbb részletekre is kitér, hogy teljesen átlátható és értelmezhető legyen számunkra a tananyag. Nem beszélve az órák videófelvételeiről, amiket bármikor vissza tudok nézni. Az SVT és Reni segítségével kezdem jobb irányba terelni az életemet.Mondhatni, rájöttem, hogy merre is van az előre. Elhagytam egy nagyon káros szenvedélyemet, kiléptem 4 év után egy toxikus kapcsolatból, és lassan, de biztosan elkezdem megismerni úgy igazán önmagam. Már csak pár nap van vissza, és kezdem Renivel a Haladó kurzust!
Szandra
London
Nagyon örültem a lehetőségnek, hogy online elvégezhetem ezt a tanfolyamot és nem kell utaznom. Őszintén az első pár órán nem igazán tudtam felvenni a fonalat. Úgy éreztem, hogy azt gondoltad, hogy ami számodra egyértelmű, az mindannyiunknak az, így Nekem nem volt könnyű együtt haladni az anyaggal. Elsőre nagyon sűrűnek és tömörnek éreztem. Azt sem tudtam mit nem èrtek, így kérdezni sem tudtam. Nagyon jó volt, hogy az órák felvételeit megkaptuk, így vissza tudtam hallgatni és a kapott rengeteg segédanyagot (extra jegyzetek, könyvek, filmek) átnézve kezdett összeállni a kép. Mikor már tudtam kérdezni, mindig nagyon készségesen és érthetően kaptam választ, rengeteg gyakorlati példával tetted számomra érthetővé ezt a rendszert. Külön tetszett, hogy nem ragaszkodtál görcsösen a tananyaghoz és olyan kérdésekre is valaszoltál ami felmerült bennünk kérdésként. Az önismereti utamon mindig is kerestem egy olyan módszert, amit bármikor elővehetek ha felmerül bennem valami kérdés és általa megérthetem a miérteket és kitisztíthatom (kijavíthatom). Más megvilágításban látom az embereket, szituációkat és tudom, ha zavar valami, azzal dolgom van. Döbbenten vettem tudomásul, hogy minden belőlem indul és csak én tehetek annak érdekében, hogy változzanak körülöttem a dolgok. Most úgy érzem nincs lehetetlen! Izgatottam várom a pozitív változásokat! 🙂 Köszönök mindent!
Melinda
Szeged
Évek óta foglalkoztattak bizonyos kérdések saját magammal kapcsolatban és az Édesanyámmal való kapcsolatomon is éreztem azt, hogy lenne min dolgozni... A párkapcsolatomban is olyan helyzet alakult ki, amit szerettem volna jobban megérteni. Egyik kolléganőmtől hallottam Renátáról. Azt mondta, hogy nagyon sokat köszönhet neki és az ő általa tanított technikának, próbáljam ki. Annyit mondott még útravalóul, hogy Renáta "kemény" csaj. Hát igen valóban így van, tényleg az,  viszont én úgy gondolom, hogy az 1. perctől egy nagyon jó hangulat alakult ki kettőnk között. Pár privát alkalom után kezdődött az SVT alaptanfolyam, amibe én is belevágtam, hiszen szerettem volna saját magamon is segíteni. Nagyon sok mindent köszönhetek a technikànak már most is, pedig még csak az elején vagyunk. Sok mindenre magyarázatot kaptam az életemben, hogy bizonyos szituációban miért érzem azt, hogy megfulladok, hogy ez honnan ered, ez hova  vezethető vissza. Számtalan alkalom volt, amikor egy oldás során fejlődtem, és olyan nyugalom töltött el utána, ami előtte napokig nem volt jellemző. Ha szeretnél megismerni egy olyan technikát, amiben saját magadon tudsz segíteni, akkor mindenképpen ismerd meg az SVT technikát, és Renàtàt. 
Kitti
Budapest
Én már régebben végeztem el az SVT tanfolyamokat, és használom a technikát sikeresen, mégis egy ideje jött egy érzés hogy ismételjem meg a tanfolyamokat. Kértem rá intuiciót, hogy ki az a tanár, akivel ismételjem. Jött egy két tanár akinek a neve szembejött velem de valahogy nem éreztem a erőt a kapcsolatban. Teljesen " véletlenül" és ismeretlenül jött a Renáta és rögtön éreztem hogy most itt az idő az ismétlésre megjött a tanár hozzá. Nagyon hálás vagyok a sorsnak mert csak ajánlani tudom az ő tevékenységet akár mint tanár vagy mint segítő. Nagyon sokat kaptam a tanfolyamtól , más nézőpontokat nyíltott meg , nagyon sok tudást ad át részletesen és türelmesen. Külön kiemelném az önzetlen segítségét amit a különböző online előadásokkal és lehetőségekkel tovább segíti a más nézőpontok felismerését és kiterjesztését a saját életünkre. Köszönöm a lehetőséget
Judit
Kecskemét
Nagyon tetszett az szépséges tanuló inga amit a tanfolyam kezdetére már kézhez vehettem és benne volt a tanfolyami árban. Személy szerint én nagyon örülök, hogy ezt a képzési formát választottam. Úgy gondolom, hogy sokkal jobban el tudtunk mélyedni az ismeretekben és a gyakorlatokban mint ha hétvégi tanfolyam lett volna. Nagyon klasszul volt kombinálva az ismeret átadás és a gyakorlati rész, így igazán mozgalmas volt az alkalmankénti három óra. Ha valami mégsem volt világos vagy csak meg szerettem volna még egyszer hallgatni az óra felvétele rendelkezésre állt. Kiemelném azt a fantasztikus tanfolyami jegyzetet amit Renáta állított össze. Annyira érződött, hogy tanárunk teljes szívéből azon van, hogy a tanulói mihamarabb mélyebb tudásra tegyenek szert. köszönettel:
S.Csilla
Csobánka
Reni a tanfolyam ideje alatt nem csak az SVT technikáját tanította meg, hanem bátorságot és inspirációt is adott önmagunk mélyebb megismeréséhez vetető úton. Őszinte kommunikációja és laza természete megkönnyítette a tananyag elsajátítását. Alázattal és szeretettel terelgeti tanulóit a választott úton, melyhez hozzásegíti türelme, szakmai felkészültsége, széleskörű elméleti és gyakorlati tudása. Számos megismert különböző módszertant és példátlan mennyiségű tudást ötvöz az órák alatt az SVT tananyagába, mellyel hitelessé teszi mindazt, amit mond, és tesz. Reni hatékony segítség mindenkinek, aki szeretné elsajátítani ezt a technikát, vagy élete bármely területén elakad. Minden percét élveztem! Ha Spirituális Választerápia, akkor Németh Renáta! Köszönöm, hogy Nálad tanulhattam.
Barbara
Budapest
Kedves Olvasó Barátom! Kérlek ne szaladj tovább, mert valami nagyon értékeset tartasz a kezedben! Egy igazi kincset! Az élet összefüggéseinek és értelmének a teljes megértését. 2019 őszén kezdtem el Renihez járni, egy barátnőm ajánlására.SVT tanárt kerestem. Mikor megkérdeztem, hogy ő kit ajánlana, azt mondta: "Ha SVT tanár, csak és kizárólag a Németh Renáta." Az első órák nehezek voltak számomra, hiszen én hajlamos voltam mindent magamra venni meg akkoriban. A régi sértődékeny Ildi... Most persze már csak mosolygok az egészen 🙂 Tovább vitt az a belső hang, ami folyamatosan azt súgta, hogy nem véletlenül kerültem én ide és pont hozzá. Az első konzultáció alkalmával persze már tisztán láttam az óriási tudás mögött megbúvó hatalmas szívű nőt, aki borzasztó nagy alázattal és szeretettel végzi a munkáját. Az emberek megsegítését és a személyes életút megtalálását. Fantasztikus tanárnak tartom, mert nem elfogult és mindent megpróbál átadni nekünk, törődik velünk. Az alaptanfolyam nekem abban segített, hogy megértsem a világot és a saját magam működését benne. A haladó tanfolyam ennél sokkal, de sokkal több. Mondhatni, ha az alaptanfolyam a spirituális általános iskola a haladóval egyetemre iratkozol be. Ha nagyon röviden kellene összefoglalnom, azt mondanám megváltoztatta az életemet. Olyan inspirációkat adott, amivel úgy érzem visszataláltam önmagamhoz és már nem vergődök, hanem megértek és alkotok. Önmagunk felvállalását a világ legmerészebb és legizgalmasabb kalandjának tartom. Nem sok embernek van bátorsága hozzá, ereje a változáshoz. Ha ezt a tanfolyamot elvégzed, visz magával előre egy láthatatlan erő, ami minden folyamatot beindít ezen az úton, az önmagad útján. A haladó tanfolyam azért is csodálatos, mert nemcsak magadnak, hanem már másoknak is tudsz segíteni vele. Nagyon nagy szeretettel és tiszta szívvel ajánlom Neked Németh Renátát!
Kruppa Ildikó
Egy útkereső, számotvető életszakaszban vagyok, és egy barátnőm javaslatára kerültem kapcsolatba az SVT-vel. A lehető legjobb dolog, ami történt velem, hogy elkezdtem a tanfolyamot, és hogy Reni tanfolyamát választottam...most már tudom, hogy nem véletlenül, és hogy a legjobb helyen vagyok, mert Reni fantasztikus tanár és ember. Imádom a humorát, az őszinteségét, és az egyenes kommunikációját, mely mindig pont annyira kemény vagy símogató, amit a helyzet megkíván. Nagyon érthetően magyaráz, egyszerű, kézzelfogható példákon keresztül mutat be sok dolgot, így sokkal könnyebben megtanulható és emészthető minden. Reni nagyszerűsége, hogy önmagát adja a tanfolyamon, ami nemcsak a személyiségét jelenti, hanem azt a tudást is, melyet átad a tanulóknak. Hihetetlen mennyiségű info, tudás van a fejében, sok módszertant ismer, sokat maga is kipróbált, megtapasztalt, ami számomra nagyon hitelessé teszi mindazt, amit mond, és tesz. Sokat ad magából emberileg és szakmailag is - nagyon kevés ilyen tanárral találkoztam életemben. Alig várom, hogy elkezdhessem nála a haladó tanfolyamot!
T.Zsófi
Kedves érdeklödő a legjobb helyen jársz ha szeretnél belemélyedni az SVT rejtelmeibe, ha kíváncsi vagy miket tudhatsz meg magadról, az életedről. Ehhez az úthoz és Renátát ajánlom. Végtelenül kedves és árad belőle a szeretet energia. A tanfolyamon türelmesen segitette a lassabban haladókat is. Többször is elmondta a dolgokat így sokkal könnyebb volt a tanulás. Egy teljesen ismeretlen és értékes újdonságba vezet be.
S. Melinda
Egyesült Királyság
Rencsit ajánlották, amikor tanárt kerestem SVT alaptanfolyamra. Megnéztem a honlapját, szimpatikusnak és szakmailag felkészültnek tűnt, ezért őt választottam. Jó döntést hoztam. Olyan széleskörű elméleti és gyakorlati tudásanyaggal rendelkezik, hogy csak kapkodtam a fejemet, pedig nem vagyok kezdő útkereső, és hivatásomat tekintve sem idegen tőlem ez a terület. Ezt a tudást alázattal és szenvedéllyel adja át a hallgatóinak. Az óráin gyakori vendég a humor és az önirónia, ami csak a nagyok kiváltsága. Jó volt érezni, hogy EGYenrangúak vagyunk. Nem az időt és a kötelező óraszámot nézi, hanem figyel, érez minket, s gyengéden, szeretettel terelget. Az egyéni fejlődést és gyógyulást is támogatja, rármutat az elakadásokra, nagyon jól kérdez és hatékonyan "dolgozik" az egyéni terápiában is. Minden óra után elküldi a felvételt, könyvajánlókat, teszteket, segédanyagokat a gyakorláshoz, fejlődéshez, inspirálódáshoz. Tálcán jön a reggeli, méghozzá ínyenceknek való. Azóta már elvégeztem a haladó tanfolyamot is nála, és rendszeresen részt veszek a Klub foglalkozásokon, melyeken minden alkalommal egy aktuális témát járunk körül és tisztítunk ki. Hallgatói hamar támogató közösséggé alakulnak, annak ellenére, hogy csak online találkozunk. Hogy jó tanár-e? Inkább azt mondanám, hogy Mester. Csak akkor válaszd Őt vezetődnek, ha Te is valami különlegesre, teljesre vágysz. Nincs szüksége ajánlásra, részemről ez inkább köszönet!
A tanfolyamról szóló tájékoztatás korrekt, minden részletre kiterjedő volt. Többféle opcióból lehetett választani, mindhárom korrekt áron átutalással, sőt részletfizetéses formában is megvásárolható volt. A webináriumos megoldástól először tartottam, de már a kezdő tanfolyam alkalmával kiderült, hogy ennél kényelmesebb megoldást nem is választhatott volna Renáta. Részletes tájékoztatást kaptunk mind az SRA irányelveiről, mind a felmerülő szerzői jogi tételekről szóban, és a tananyagokban elhelyezve, írásban is. Az órákon az önálló gyakorlásra szánt idő teljesen elég volt, Renáta minden csoporttársat türelmesen megvárt minden egyes munkafolyamat során. Az órák elején, az önálló felkészülés során az összpontosító, földelő meditáció elmaradhatatlanul beépült a munkafolyamatba. Minden felmerülő kérdésünkre maradéktalan, világos, érthető válaszokat kaptunk, az SVT munka minden részével kapcsolatos praktikát, és saját tapasztalatot, módszert átadott nekünk. Utólag nagyon örülök, hogy nem 3 nap állt rendelkezésünkre a módszer elsajátítására. A több heti 2x3 óra után, a meglévő tanfolyami felvétel többszöri meghallgatásával tovább mélyülhet az a tudás, amelyet Renáta részletes módszerével átadott nekünk. Bennem valóban spirituális paradigmaváltás zajlott/zajlik most is. A Renáta által szervezett SVT klubok valóságos "utánkövetései" a tanfolyamnak, nem vagyunk tehát a tanfolyam befejeztével sem magunkra hagyva, kaptunk egy támogató közösséget is. Sőt! A régebbi klubok hanganyagai is megfizethető áron hozzáférhetőek a weboldalon. Az egyéni konzultációk során személyre szabottan foglalkozott a felmerülő problémákkal, szigorúan, keményen, de az egyéni életvezetési problémát maximisan figyelembe véve alkalmazta nemcsak az SVT-t, hanem az általa ismert AnaLog technikát és a Kronobiológia módszerét is. E három módszer ötvözete valóban hatékony segítség mindenkinek, aki még nem szorul klinikai szakpszichológus segítségére. Összegezve: mind a tanfolyamot, mind Dr. Németh Renátát a legjobb szívvel ajánlom mindenkinek, aki a legnagyobb mélységig szeretné elsajátítani ezt a technikát, vagy élete során bármely területen elakadást tapasztal.
Márti
Budapest
Bár én ismételtem. Mégis nagyon sok újat tanultam az SVT anyagáról, illetve önmagam működéséről. Egy teljesen új nezőpontot tanultam. "Hiába akarom, hogy változzanak a dolgaim, ha a rendszerem ugyanúgy működik." Nagyon sok ötletet kaptam, hogy ha épp nincs idő elővenni az ingatálbákat, vagy nincs nálam, de mégis kellene segítség. Szuper jó lehetőség Reni 2 órás ajándéka, amit a saját dolgaim tisztítására használhattam fel. Így is sokat gazdagodott pl. a kérdezéstechnikám. Az is külön jó, hogy hangfelvételeket kapunk a tanfolyam anyagáról, így vissza lehet hallgatni bármikor később is. Autista lányom agresszivitásán dolgoztunk. Azóta sokkal kedvesebb, ölelgetősebb. Tesóit kevésbé bántja. Valahogy bennem is sok minden feloldódott. Reni módszere több, mint SVT! Köszönet. Hálás vagyok, hogy találkoztunk, hogy Felső Én hozzád vezetett.
Ibolya
Győr
Szeretnèm megköszönni hogy rèsztvehettem a tanfolyamodon. Hirtelen jött ötlet volt, hisz aznap csatlakoztam amikor indult a tanfolyam. Nagyon szuper óràkat tartottàl, mindid rèszletesen elmagyaràztàl mindent. Különösen nagy segítsèg volt hogy minden óra anyagàt feltöltöltötted a netre, hogy újra megtudjuk nèzni. Plusz ezen kívül mèg sok èrdekes olvasmànyt feltöltöttèl az oldalra. Összesègèben èn èlveztem a tanfolyamot, szeretnèm majd a kèsőbbiekben a haladót is elvègezni.
Sz. Zsuzsi
Newmarket
Intuíciómban bízva választottam Rencsit SVT instruktoromnak. Nem csalódtam. Egy rendkívül lelkiismeretes, alapos, körültekintő Embert és Tanárt ismertem meg személyében. És hogy miért az SVT-t választottam több mint 15 év spirituális úton való lépdelés után? A Férjemmel igen régóta volt egy megoldandó feladatunk, és nyáron a barátnőm, aki SVT-zik, felajánlotta, hogy tisztít kettőnk kapcsolatára. AZONNALI volt a pozitív változás. Egy héttel később már jelentkeztem is Rencsihez az alaptanfolyamra. Az első óra óta folyamatosan javul a Férjemmel a kapcsolatom, és ez persze kihat a három gyermekünkre és a környezetünkre is. A 10 éve egyhelyben álló házfelújítást is megkezdtük. Két szoba már készen van. Mert nemcsak pörgetni kell az ingát, hanem fizikailag cselekedni is 🙂 Imádom az órákat, és kíváncsian várom a haladót
Dudásné Polyák Ágnes
Kecskemét
Renitől a tanfolyam alatt megkaptunk minden segítséget és odafigyelést, hogy minél mélyebben és alaposabban sikerüljön elsajátítanunk az SVT alapkurzuson tanultakat elméletben és a gyakorlatban egyaránt. Kiegészítve olyan saját gyakorlati tapasztalattal, ami szorosan nem része a tananyagnak, de a hasznossága nem elhanyagolható egy kezdő SVT gyakorló számára. Ezzel a tudással már menet közben is dolgozhattunk magunkon. Köszönettel:
Péter
Budapest
Közel 10 évvel ezelőtt hallottam először az SVT-ről egy akkor még csak munkatársamtól, későbbi barátnőmtől. Az én történetem onnan kezdődik, hogy megtanultam néhány évvel ezelőtt egy olyan módszert, ami ingával es legyezőszerű táblázatokkal dolgozik. Egyik szegedi ásványbörzén pedig szembe jött velem egy hasonló módszer, amit kipróbáltam. Ingyenes, gyors SVT volt az, mint utóbb kiderült. Írd és mondd, egy hét sem telt el, és azt a problémát, amit akkor azon a gyors SVT-oldáson panaszoltam, megoldottnak láttam. Több sem kellett, a neten utána jártam, hogy mi ez a csoda. Magyarul elerhető oldalakat bújtam, kutattam, és végül megszereztem és majdnem egy szuszra elolvastam Robert E. Detzler könyvét. Mondanom sem kell, hogy meggyőzött, nekem ez a módszer kell. Azert azt hozzáteszem, hogy a módszerrel való megismerkedés és az alapkurzus közt szűk egy év telt el, és addig is igyekeztem a problémáimmal felkeresni SVT-oldás eérdekében az ásvanybörzén megismert szakembert. A módszer hatékonynak bizonyult nálam, így nagy kedvet kaptam az alapkurzus elvégzéséhez, hadd csinaljam kedvemre saját magam is. Az online tanfolyam nagyon testhezálló volt számomra: kisgyeremekemmel otthon voltam, nem kellett sehova kimozdulnom, jó időben jó helyen voltam, házhoz jött a vágyott tudás, információ. Renáta szerintem kiváló instruktor mind elméletben, mind gyakorlatban. Erthetően, összeszedetten adja át a tananyagot, bőven megspékelve olyan ismerettel, ami csak még érthetőbbé, még befogadhatóbbá teszi azt a sok infót, amit érdemes tudnunk a bennünket körbe vevő világ működéséről. Én ritkán találkoztam a saját szakterületén ekkora szakismerettel es rálátással rendelkező instruktorral, aki nem rest felkészülni, utánajárni, és nem utolsó sorban FIGYELNI a kurzusa résztvevőire. Elégedett vagyok, mert Renáta nemcsak egy módszert adott át, hanem bennem például egy erős hitrendszert alapozott meg, ami hozzájárul a belső tartásomhoz. Hogy konkrét példát is hozzak, az SVT által, Renűta segítségével enyhültek bennem a megbetegedéstől való félelmeim, számos új barátra tettem szert, és pozitívabban látom az életem, javult a kommunikációm és jobban ki tudok állni a saját érdekeim mellett, és egyre többet főzök 🙂
Brigi
Szeged
Az elmúlt közel két hónapért hálás köszönet. Köszönöm a lehetőséget hogy nálad tanulhattam. Az SVT megismerésével sok minden a helyre rendeződik, legfőképp a számomra nem teljesen egyértelmű információk a teremtésről, a vonzás törvényéről, az univerzumról, a forrásenergiáról és meg sok minden másról. Ez nagyon nagy segítség az önfejlesztésben.A kedd esteket mindig nagyon vártam szerettem tanulni 🙂 Az út nem feltétlenül könnyű, ám ezen az úton az SVT tanfolyamon a személyedben nagy segítséget kaptam és kapok ehhez. A tananyag mellett rengeteg plusz információ, a felvételek, az egyszerű és érthető magyarázatok megkönnyítették a "befogadást" és a tanulást, ami nagyon sokat segített a tanulásban.
Omura Anett
Kaposvár
Fantasztikus előadó vagy, az SVT tanulás mellett az órákon kicsit nyelvészkedtünk is, megismerkedtünk a szavak kialakulásával is, nagyon élveztem. Az elméleti tudás mellé sok gyakorlati tapasztalatot is megosztottál velünk. Az órák pörgősek voltak, szinte elröppent az a 3 óra. Megtanultam az SVT alapjait, és ajánlásod szerint mindenre használom az életemben, ahol nem 100% a szeretet. Nagyon várom a haladó online képzést is!
Imola
Hódmezővásárhely
Kedves Renáta! Szeretném megköszönni az elmúlt heteket, amit az online SVT Alapkurzuson tölthettem Veled és a kedves hallgató társaimmal. Én online tanfolyamon még sosem tanultam, tartottam is tőle, de mivel igen nagy távolságra lakom a fővárostól, így ez az oktatási forma kihívást és könnyebbséget is jelentett. Az SVT Alaptanfolyam részletekben történő oktatása véleményem szerint nagyon megkönnyítette a megértést. Könnyebbé tette, hogy megemésztődjön egyik héttől a másikig a hallott, és átvett tananyag. A köztes időbeni gyakorlásról nem is beszélve. Én eleinte nehézkesen vettem fel a ritmust, de te kedves, és főleg türelmes voltál, köszönöm. A tananyag nagyon aprólékosan érthetően összeállított remek munka. A sok kiegészítő anyag, amiket kaptunk, szintén segítette a megértést. Nagyon lelkiismeretes, precíz és minden akadályt legyőző voltál. Szeretettel és őszinte érdeklődéssel foglalkoztál velünk, és ez nagyon jó benyomást keltett bennem. Terveimben szerepel az SVT Haladó tanfolyamon is részt venni.(*) Nagy szeretettel ajánlom a tanfolyamot azoknak, akik érdeklődnek az SVT mélyebb megismerése iránt. * Icuka azóta már sikeresen elvégezte a Haladó SVT tanfolyamot is, és nagy hatékonysággal segít SVT-vel a barátainak és az ügyfeleinek.
Icuka
Mezőberény
Anniyra jó hallgatni a leckéket! Egyből máshogy érzem magam tőle, nő az önbizalmam, a hitem és az életöröm faktorom is tőle! Olyan jó laza, könnyed és természetes a stílusod, és a frissesség és derű, amit közvetítesz, önmagában gyógyító és felemelő!!! Köszönöm mindezt Neked, Reni!!! 🙂
Zsuzsa
Kaposvár
Azoknak ajánlom ezt a tanfolyamot, akik a problémáikra a normál gondolatmeneteken túl keresnek megoldást, főként új ismeretek megszerzése, tudásbővítés révén. A tanfolyam anyagán kívül rengeteg plusz információt és forrásanyagot is kaptunk Renátától.
Drozdáné Soltász Gabriella
Tokaj
Scroll to Top