Barion Pixel

Érdekel az SVT Haladó kurzuson végzett tanulóim véleménye, értékelése?

Akkor olvasd el visszajelzéseiket!

A beszámlókból, kurzusértékelésekből megtudhatod, hogy milyen tanár vagyok, hogy mire számíthatsz tőlem, ha velem tanulod meg a Spirituális Választechnika alapjait. Én személy szerint mindent beleadok, mindent – a minimálisnál sokkal többet, annál is többet, amennyi belefér – átadok. Elsősorban persze az SVT módszertanát, eljárásait, de ugyanilyen súllyal tanítom a spirituális alapelvek gyakorlati alkalmazását, a saját tapasztalataim legjavát osztva meg a tanulóimmal. 

renata 09
Mivel az alapkurzus minden elvárásomat felülmúlta, ezért úgy gondoltam, hogy a haladó kurzus során is maximális ismeretátadásra számíthatok. Ez így is történt. Reni a megszokott könnyed stílusában vezetett be a haladó ingatáblák világába, kiegészítve a kötelező anyagot a saját tapasztalataival. Úgy érzem, hogy sokkal többet kaptam, mint amit a haladó anyag valójában tartalmazott, hiszen a gyakorlatból vett apró „trükkök” gyakran színesítették az órákat. Az alaptanfolyam végén azt mondtam, hogy kaptam egy „takarítónőt”, aki segít a tisztításokban. Most azt mondom, hogy ehhez megkaptam az összes eszközt is a haladó ingatáblák formásjában. A sok-sok gyakorlat során fontos táblák használatát ki tudtuk próbálni. A kurzus utolsó napján az önálló tisztítások nagy élményt nyújtottak. Ezek során Reni mindig segített, ha szükség volt rá. Victor Frederick Weisskopftól származik az a mondat, mely szerint: „Tudásunk sziget az ismeretlen óceánjában, és minél nagyobbra nő ez a sziget, annál hosszabb parton érintkezik az ismeretlennel.” Reni a tudásom szigetét nagyban növelte, de ezzel együtt annak partját is, ami még hosszabban érintkezik az ismeretlen óceánjával. Azonban én nagyon örülök annak, hogy ez a part még hosszabb lett, mert Reni számtalan lehetőséget villantott fel ezzel együtt az önismeretem fejlesztéséhez. Hálásan köszönöm!!! 😊
Ági
Szeged
Sok szeretettel ajánlom Renátát annak, aki szeretne elmerülni az SVT rejtelmeiben. Igen nagy tudású, széles látókörű, alaposan felkészült és nem utolsó sorban jó humorérzékkel megáldott SVT-tanár. Érthető és élvezetes minden előadása. Megállíthatatlan, fáradhatatlan, minden felmerülő kérdésre van válasza. Az SVT-n kívül számos ezoterikus módszert ismer, amivel meg lehet támogatni a tanfolyamon tanultakat, segíteni másokon és magunkon egyaránt.
Csilla
Kalandos út áll mögöttem, és megannyi izgalom és boldogság vár még rám. Tudtam, hogy feladatom van Renivel, hiszen az égiek küldtek Hozzá. Hálával teli a szívem, hogy hallgattam az útmutatásra, és egy olyan helyre érkeztem, ahol minden egyes alkalommal azt éreztem, hogy otthon vagyok, haza találtam. Egy Angyalkával a pocakomban tanultunk, és hallgattuk Reni fantasztikus előadásait, tanításait. Messze a Családomtól a Kanári-szigetek egyikén, tele megoldandó feladatokkal. Távol mindentől, mindig azt éreztem, hogy van segítségem, ahova fordulhatok. Úgy érzem, hogy életem legnagyobb ajándéka a KisBabácskám, és egy másik ajándék nekünk Reni. Hiszen rengeteget dolgoztunk és dolgozunk azért, hogy a Földre érkező kis Lélek mihamarabb emlékezhessen arra, hogy milyen feladattal születik meg Hozzánk. Amikor elkezdődött a Haladó kurzus, amit nagy izgalommal vártam, nem tudtam részt venni az órákon, mert orvosról-orvosra jártam. Nagyon sok minden blokkolva volt, ami rövid idő alatt elő bukkant, és Reni segítségével megoldásra talált. Ekkor kaptam egy lehetőséget, hogy megismételhettem a Haladó kurzust. Egy olyan meglepetés volt, ami nagy boldogsággal töltötte el a szívem. Az egész időt különlegessé varázsolja, Reni tudása, személyisége és az, hogy saját példáin keresztül vezet be minket egy olyan világba, amit mindannyiunknak ismernie kellene. Tetszik a részletessége és tisztelem nagyon azért, mert nem könnyű, de annál izgalmasabb utat választva, teljesítve küldetését segít elvezetni Minket egy olyan helyre, amit én az Otthonom egy részének tudok. Ahogy írtam fentebb. Gyerekkorom óta kerestem ezt a helyet, ahol a dolgok Igazak és játszmák nélküliek. Megtaláltam. Köszönöm! Életem során nagyon sokszor próbáltak eltéríteni az Útról. Olyan megerősítéseket kaptam a kurzusok által, ami segített abban, hogy még jobban bízzak az Égi útmutatásba, hogy még jobban értsem a hozzám érkező információkat. Lehetőséget kaptam arra, hogy mélyebben megismerhessem önmagam. Ezáltal megnyíltak olyan ajtók, amik elvezetnek egy olyan útra, ahol még jobban megérthetem a körülöttünk lévő világot ezáltal segítve másoknak is megtalálni a saját útjukat.
Henrietta
Las Canarias
Az alaptanfolyam a haladó kurzus nélkül egy félkarú óriás, mindenkinek és mindenképp javaslom az elvégzését az alapokat követően. A haladó elvégzése mellett nagyon ajánlom Rencsit is. Kiváló oktatót ismertem meg személyében, aki sokoldalúságával és sok éves tapasztalatával kifejezetten gyakorlatiassá teszi a tanfolyamait. Számomra fontos volt az on-line képzés, a felvételek visszanézése lehetőséget ad az ismétlésre és a tudás elmélyítésére.
Attila
Egerszalók
A haladó tanfolyamon nagyon sok új információt kaptam, izgultam is hogy hogyan lehet ezt mind ilyen rövid idő alatt hatékonyan, eredményesen megtanulni. Mégis, a végére szép egésszé kerekedett ki az egész rendszer, és elszállt minden korábbi izgulás. Örülök, hogy tovább tanultam, és Rencsi most is türelemmel, de mégis pörgősen vezette a csoportot. Nagyon hasznos gyakorlati tapasztalatokat osztott meg velünk, és ez jó segítséget jelent a későbbi munka folyamán. Én bátran és lelkesen megyek tovább ezen az új úton. Köszi, Rencsi!
Szőnyi Orsi
Nagyvárad
Nagyon szépen köszönöm, hogy beválasztottál és elvégezhettem nálad az alapfokú és a haladó SVT kurzust. Ehhez kapcsolódva szívesen mennék tovább és hallgatnék még pár órát, ha lesz valami, de tanári ambícióim nincsenek. Tudtam hogy emléksúly levétellel-lélek tisztítással szeretnék foglalkozni, de nem tudtam milyen formában és hogy erre már feltaláltak e valami oktatási formát? Nem hallottam azelőtt az SVTről. És teljesen "véletlenül " szembe jött velem, több irányból is hírtelen.
Véletlenek nincsenek! Boldog vagyok hogy megtalált az SVT és elsajátíthattam ilyen rövid időn belül, gyorsan ennyi tudást. Fantasztikus energiák voltak érezhetők minden órán. A tanárunk Renáta rengeteget dolgozott a háttérben, feltöltött minket, tisztított, sok extra információval és tananyaggal látott el minket. A saját kidolgozott anyagait is átadta, saját könyveket csatolt be és ajánlott minden alkalommal. Az összes óráról felvételt készített nekünk és megosztott velünk hogy ezáltal is még hatékonyabb legyen a tanulásunk, mindezt saját időben. És ezzel biztos nincs vége, ott áll mellettünk és mögöttünk, biztos vagyok benne hogy számíthatunk rá a jövőben, segít nekünk és kapcsolatban maradunk. Nagyon sokat adott ez a tanfolyam nekem és a családomnak egyaránt. Már most. Teljesen megváltoztam. Van egy 4 és fél éves kislányom. A hisztik eltűntek itthonról 1 hónapon belül, sokkal nyugodtabb és türelmesebb lettem, érezhetően egy hatalmas kő esett le a lelkemről ami már nagyon megvolt terhelve és úgy kerültem ide hogy már több nyomást nem bír. Fellélegeztem. Szabadabbnak érzem magam. Nagyon sok kérdésre az életről, hogy miért vagyunk itt, mi dolgunk a világban, választ kaptam. Mindezt egy szuper energiákkal teli környezetben, olyan emberekkel akikkel egy hullámhosszon vagyunk, olyan dolgokról beszélhetek amiről nem mindenkivel, nem néznek hülyének és bátorítanak. Gyógyítókkal ismerkedtem meg, akik jobbá teszik a világot és természetes formában segítenek sok embernek.
Ez az utam, itt a helyem és hálás vagyok hogy a részese lehettem! Köszönöm szépen!
Henriette
Írország
Nagyon hálás vagyok, hogy hozzád vezérelt az élet, és mint tudjuk nincsenek véletlenek. Sok-sok tudást és tisztítást kaptunk a tanfolyam alatt és ennek felbecsülhetetlen az értéke. Rendkívül jól éreztem magam, alig vártam, hogy találkozzunk és abban a körben lehessek, azokkal az emberekkel, akik megértenek, hozzám hasonlóan gondolkoznak és ismeretlenül is tisztelik, szeretik egymást. Meleg szívvel tudlak ajánlani Mindenkinek, aki meg szeretne ismerkedni az SVT-vel. és egy fantasztikus emberrel. Hála és köszönet,
Ági
Budapest
Reninél csináltam meg az alap és a haladó tanfolyamot is, nagyon jól sikerült választanom tanárt! Egyszerűen hihetetlen, hogy mennyi tudást, információt kaptam tőle, minden tudását próbálta átadni, ami nyílván nem fért bele az időbe, de ő úgy varázsolta, hogy még olyan módszerekről is beszélt és ajánlott, ami nem SVT, de segíthet minket a munkában. Számomra fantasztikus, hogy mennyi-mennyi tudás ez, amivel Reni rendelkezik. Olyan jó lenne, ha még lenne olyan tanfolyam, képzés, amit nála tudnék megcsinálni, mert nekem nagyon jó, ahogy Ő tanít, példákkal fűszerez és tapasztalatokat mondd el, ami miatt számomra sokkal érthetőbb lesz az anyag. Sokkal többet adott, mint az előírt tananyag. Hálás vagyok Reninek, minden tudásért, amit kaptam tőle és általa szerezhettem meg és csakis ajánlani tudom mindenkinek! Köszönöm:
Réka
Szolnok
Mit is vár az ember, ha egy tanfolyamra megy? Nyilván különbözőek vagyunk, így más és más kritériumoknak szeretnénk ha a tanárunk megfelelne. Legyen felkészült, a témában rendelkezzen olyan tudással ami számomra a lehető legjobb, nekem számít az is, hogy az előadásmódja szórakoztató és egyben magával ragadó legyen. Fontos, hogy lássam a profizmust, a segítőkészséget, a biztos hátteret és érezzem a megnyugtató légkört és a végén azt érezzem, hogy " No , ez megérte! " Reninél ezeket mind, de ennél még sokkal többet is kaptam. Nemcsak SVT-t de egyfajta látásmódot is tanít, hogy a dolgokat több oldalról is érdemes megnézni. Arra ösztönöz bennünket, hogy fejlesszük magunkat, színesítsük a tudásunkat és nézzünk szét jobban a nagyvilágban, hogy a Puzzle darabkái számunkra jobban érthetően, egyszerűbben össze tudjanak állni. Reni egyértelmű célja ( sőt mi több vágya ) mindannyiunk felemelése, jobbítása ami messze túlmutat a tanfolyam alap értékein. Önzetlenül csepegteti nekünk a sok-sok tudnivalók, hol könyveket, hol egy odavágó filmet vagy valamit jobban megvilágító új információt, ami persze színesebbé teszi tudásunkat és tágítja látómezőnket. Nekem mindezek miatt pont rá és pont erre az odafigyelésre volt és van szükségem. Hálásan köszönöm, Reni.
P. Ági
Budapest
Őszintén meg kell vallanom, hogy sokkal jobb volt, mint amit elgondoltam, vártam. Az alapkurzushoz képest ezerszer jobban éreztem magam, a magasabb tudatossági szinttől, a tartott tértől. Felülmúlta azokat az elképzeléseimet, amiket tudatosan tettem, mert az valósággá tud válni, nos tényleg igaz, hogy még annál is jobb. Biztonságban éreztem magam, képes voltam érezni a szívemben a szeretetet, amit az alapon még nem tudtam, nem voltam rá képes. Ezek számomra hatalmas dolgok. Az életem sok szempontból mélyponton volt, a hazugságok elkezdtek lehullani a környezetem szintjén is, de annak a meglátása, feldolgozása időben telt, még mindig van dolog vele, és biztosan lesz is tudatos szinten, és nekem ebben a Haladó kurzus egy lehetőség volt, ami bizony nem csak lehetőség lesz, hanem másoknak való közvetítés, ami az én utam is, amit eddig nem akartam meglátni. Az életem áramlása a tudatosodás által könnyebbé válik, nekem ebben segít a módszer, tartást ad, védelmet, teret, amiben én határozhatom meg, kiket engedek be, és ez mérhetetlen szabadságot ad. 🙂 A sok-sok tapasztaláson és precizitáson alapuló tudásod számomra ad egy támpontot, hogy lehet másképp is látni, és cselekedni dolgokat. Egy szóval, ha megtudnám fogalmazni, akkor SZABADSÁGOT ad. És ennél többet, minthogy én irányítom az Életemet, szerintem nem igen létezik. 🙂 Még egyszer köszönöm, hogy beavattál ennek a módszernek a legjavába.
Ani
Sárbogárd
Nagyon örülök, hogy megcsináltam a haladót is. Így lett kerek és egész az anyag. Reni nagyon jól magyaráz és szemléltet, így könnyű volt befogadni és felfogni a tananyagot. Elmondott mindent az előírásokkal kapcsolatban is (SRA). Kicsit tartottam tőle, hogy a 2 hétvége nagyon intenzív és fárasztó lesz, de meglepően könnyedén ment. Nekem úgy tűnt, hogy az egész csoportnak .Optimális időt kaptunk a gyakorlásra is... Én már a tanfolyam előtt is sokaknak ajánlottam Renit. Nagyon jó tanár! Köszönöm, hogy részese lehetek egy igazán támogató csoportnak. Köszönöm a lehetőséget!
Feigl Orsi
Budapest
Kedves Rencsi! Hálásan köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem a haladó tanfolyamodon. A dinamizmusod, hihetetlenül nagy tudásod, empatikus segíteni akarásod garancia egy kiváló tanfolyamra, tudás átadásra, tanulásra. Mindenkinek kívánom, hogy jusson el a haladó tanfolyamig, mert egy olyan tudás eszencia jut a birtokába, amivel sokat tud fejlődni, tisztítani magát. Nem utolsó szempont, hogy eszköztárat arra is kapunk, amivel másokat is segíthetünk! Rencsi! Köszönöm azt, hogy minden tudásod, tapasztalatod átadod nekünk! Tudom, hogy korlát az idő és még rengeteg van benned, amit még átadnál nekünk! Remélem, hogy még lesz rá lehetőségem, hogy tanulhassak tőled! Munkádhoz kívánok sok sikert, magán életedhez sok-sok szeretetet és boldogságot! Ölelés, [2020. szept.]
Szilvi
Alsónémedi
A rövid nyári szünet után hatalmas lelkesedéssel vártam, hogy a haladó kurzus kezdetét vegye szeptemberben. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy kis létszámú csoportban tanulhattam, mivel így sokkal több idő jutott mindenre, és a hangulat is családias volt, köszönhetően Reni közvetlenségének, illetve az sem elhanyagolható, hogy az alaptanfolyamot is együtt végeztük a többiekkel 🙂 Számtalan megtörtént példát elmesélve vezetett be minket Reni az SVT rejtelmeibe, ezáltal még érthetőbbé téve a tananyagot és bizonyítva azt, hogy igenis lehet változtatni az életünkön, no meg persze magunkon, csak meg kell találni a megfelelő módszert. Én úgy gondolom, megtaláltam, és tiszta szívből ajánlom mindenkinek, aki elakadt, vagy csak segíteni szeretne másoknak. Ugyan egy kicsit szomorú vagyok, hogy vége, de az SVT klubokon úgyis találkozunk! Hálásan köszönök mindent, Reni 🙂 [2020. szept.]
Zsófi
Ajka
Az alaptanfolyamon után azt hiszem mindenki nagy izgalommal várta a folytatást. Egy kis bevezető után bele is vágtunk az előttünk álló tananyagba. Reni tökéletesen végigvezetett minket az új részeken és az ismétlés sem maradt el. Nagyon részletesen magyarázott, és a jól megszokott szemléletes példák sem maradtak el. Nagyon jó hangulatban teltek az órák. A gyakorlás is a tananyag részét képezte. Különösen odafigyelt, hogy a folyamatot tudjuk minél jobban elsajátítani. Különösen izgalmas volt, amikor egymáson kellett gyakorolnunk. Összességében elmondhatom, hogy egy tartalmas, mindent magában foglaló, részletes és jól felépített képzést kaptunk. És különösen érdekes és felemelő volt megtudni, hogy mi, akik részt vettünk a tanfolyamon, egyszer egy családot alkottunk. Így együtt tanulva teljesen más volt. [2020. szept.]
N.L.
Ausztria
A haladó tanfolyamon való részvétel az egyik legjobb döntésem volt. Rengeteg információval, tudással gazdagodtam. Olyan tisztításokban volt részem, amik látványosan jó hatással voltak rám mind kívül, mind belül. Néhány csoporttársammal szoros baráti kapcsolat alakult ki, azóta is segítjük, támogatjuk egymást. Reni türelemmel, vidámsággal, határozottsággal vezetett minket a tanfolyam alatt. Minden felmerülő kérdésünkre, gondunkra barátságosan válaszolt, és mindenben támogatta a csoportot. Rámutatott összefüggésekre, segített meglátni, megismerni a valóságot. Igazán hálás vagyok, hogy jelen lehettem, és így az svt csodálatos rendszerét alkalmazhatom a mindennapjaimban mind a saját, mind a családom, barátaim jóléte érdekében. És egyszer talán hivatásszerűen is foglalkozni fogok vele. [2020. szept.]
Kati
Sopron
A részletes és kimerítően bősèges alaptanfolyam után el nem tudtam képzelni, mennyi mindennel kiegészíthető a haladó tanfolyam. Őszintén csak azt éreztem, itt még van valami, amire nekem szükségem van! Természetesen elolvastam a tájékoztató leírást a Reni oldalán, mégsem gondoltam hogy "pár" ingatáblával megtoldva mennyi extra tudás birtokába kerülünk. Rengeteg időnk volt a gyakorlásra. Először Reni bemutatott kétféle tisztítást is nekünk ami után készségesen válaszolt minden kérdesünkre. Dolgoztunk a saját ügylistánkon majd pedig a tanfolyamon résztvevő társainkon. Igazán pánikba akkor estem, mikor gyakorlás céljából Reni kiingázta hogy mindenki előtt elsőként csináljak egy társamnak tisztítást. Pillanatok alatt megnyugtatott pár mondattal, illetve hogy a FÉn tudja a dolgát, mi "csak" közvetítünk. Innentől ment is a dolog. Természetesen segített tisztítás közben is a történet megértése céljából. Végül, de nem utolsó sorban azért is hálás vagyok Reninek, mert bár ez online tanfolyam volt mégis két olyan barátot találtam, akikkel tudjuk hogy már volt dolgunk egymással (ebben megerősítést is kaptunk) és még lesz is a jövőben, ebben teljesen biztos vagyok! Segítjük egymást, tapasztalatokat cserélünk és csacsogunk csak úgy, ha időnk engedi. Szuper kis trió lettünk! 😊 Nagyon köszönök mindent Reni, legfőképp a türelmed! Ölelés! [2020. szept.]
Melinda
Szeged
Drága Rencsi! Tudom, jó régen beszéltünk utoljára, de szívből remélem neked is annyira fantasztikusak a napjaid mint nekem.:) Mindenek előtt szeretném neked megköszönni, hogy lehetőséget biztosítottál a részletfizetésre, így én is részt vehettem a haladó tanfolyamon. Az, amit tőled tanultam a tanfolyamon, a világ, amelybe bevezettél teljesen megváltoztatta az életemet. Röviden elmesélném neked a személyes sikeremet, amely óriási áttörést okozott az életemben. Nem tudom említettem-e neked, de már 10. éve furulyázok. Nagyon muzikális vagyok, ami a fellépéseken is meglátszik,viszont rettenetesen izgultam minden ilyen alkalom előtt és közben. Az utóbbi időben ez az izgalom túlnőtt rajtam és egyre rosszabb lett. Már egy egyszerű zongorakíséretes próba alkalmával is teljes pánik uralkodott el rajtam. Az agyam egyfajta halálfélelmet produkált.(Kéz- és lábremegéstől kezdve minden,nem voltam ura a testemnek,nem tudtam parancsolni az ujjaimnak sem). Annyi járt végig a fejemben,hogy csak ezt éljem túl. Egy téboly volt az egész,hiszen hiába gyakoroltam rengeteget, a játékom technikai részének rovására ment ez az izgalom. Annyira csalódott voltam, hogy soha sem tudom megmutatni, hogy valójában mire vagyok képes. Március 28-án volt egy megyei találkozó és verseny, amire készültünk. Egy héttel előtte teljesen kiborultam, zokogva hagytam ott a zeneiskolát, mondván, hogy én biztosan nem lépek fel. Hazajöttem, kezembe vettem az életem eddigi egyik legnagyobb ajándékát, melyért végtelenül hálás vagyok Neked. Kitisztítottam minden programot, amit csak találtam a zenével és a fellépésekkel kapcsolatban magamban. Végül úgy döntöttem, hogy mégis részt veszek ezen a rendezvényen. Hátborzongató volt a felismerés, hogy nem volt halálfélelmem, csupán egy kis izgalom, hogy jusson minden eszembe és sikerüljön jól(gondolom másoknál ez az a kategória amire azt mondják ,, de hiszen ez normális,hisz mindenki izgul.." ). Az eredmény pedig nem maradt el: sikerült a technikai tudásomat is megmutatni. Végtelenül hálás vagyok neked! Természetesen ezek után nagyon fellelkesedtem. Vannak más jellegű sikerek is, mint például, barátaimnál egy párkapcsolati tisztítás után hirtelen randimeghívás. Az elmúlt napokban pedig a nővérem szakdolgozatírását támogatom meg az SVT segítségével. Egy szó, mint száz, nagyon szépen köszönöm, hogy kulcsot adtál a kezembe, hogy teljesen új világot teremtsek! Áldás és puszi,
Fanni
Nyíregyháza
Köszönöm, hogy részese lehettem az online haladó tanfolyamnak. Könnyen használhatóak voltak az általad készített és az előre megküldött írásos anyagok, melyek jelentősen megkönnyítették az otthoni tanulást. Bátran és szívből tudom ajánlani a tanfolyamot másoknak.
Edit
Nyíregyháza
Az SVT alap és haladó kurzust online végeztem. A tanfolyamok során a hivatalos tananyag mellett rengeteg kiegészítő információval, gyakorlatias példákkal, a témában érintett könyv ajánlásokkal, és a tanfolyam során készült hanganyag segítségével sajátíthattam el az SVT módszertanát és használatát. Az utolsó foglalkozás után elégedetten de kicsit szomorúan nyugtáztam hogy vége a tanfolyamnak megtanultuk, befejeztük. Hiányozni fog... Köszönöm az élvezetes ,érthető,lényegre törő,színvonalas oktatást, és a rengeteg tanácsot, segítséget. Reni = Tudás,Szakértelem,Szeretet. Köszönöm .
Anett
Kaposvár
A haladó SVT kurzus remek volt! Nagyon jó kis energiákat kaptunk, és csoda dolgoknak lehettünk részesei. Reni széles látókörrel, nagy szaktudással és emberséggel rendelkezik. A legjobban azt szeretem nála, hogy spirituálisan az egekbe röpít, és mégis életszerű minden, mert a földön jár! Nem bonyolít, világossá és érthetővé teszi, hogy mi miért történik. Imádok nála és vele tanulni!
Kingu
Sopron
Scroll to Top