Érdekel az SVT Haladó kurzuson végzett tanulóim véleménye, értékelése?

Akkor olvasd el visszajelzéseiket!

A beszámlókból, kurzusértékelésekből megtudhatod, hogy milyen tanár vagyok, hogy mire számíthatsz tőlem, ha velem tanulod meg a Spirituális Választechnika alapjait. Én személy szerint mindent beleadok, mindent – a minimálisnál sokkal többet, annál is többet, amennyi belefér – átadok. Elsősorban persze az SVT módszertanát, eljárásait, de ugyanilyen súllyal tanítom a spirituális alapelvek gyakorlati alkalmazását, a saját tapasztalataim legjavát osztva meg a tanulóimmal. 

Drága Rencsi! Tudom, jó régen beszéltünk utoljára, de szívből remélem neked is annyira fantasztikusak a napjaid mint nekem.:) Mindenek előtt szeretném neked megköszönni, hogy lehetőséget biztosítottál a részletfizetésre, így én is részt vehettem a haladó tanfolyamon. Az, amit tőled tanultam a tanfolyamon, a világ, amelybe bevezettél teljesen megváltoztatta az életemet. Röviden elmesélném neked a személyes sikeremet, amely óriási áttörést okozott az életemben. Nem tudom említettem-e neked, de már 10. éve furulyázok. Nagyon muzikális vagyok, ami a fellépéseken is meglátszik,viszont rettenetesen izgultam minden ilyen alkalom előtt és közben. Az utóbbi időben ez az izgalom túlnőtt rajtam és egyre rosszabb lett. Már egy egyszerű zongorakíséretes próba alkalmával is teljes pánik uralkodott el rajtam. Az agyam egyfajta halálfélelmet produkált.(Kéz- és lábremegéstől kezdve minden,nem voltam ura a testemnek,nem tudtam parancsolni az ujjaimnak sem). Annyi járt végig a fejemben,hogy csak ezt éljem túl. Egy téboly volt az egész,hiszen hiába gyakoroltam rengeteget, a játékom technikai részének rovására ment ez az izgalom. Annyira csalódott voltam, hogy soha sem tudom megmutatni, hogy valójában mire vagyok képes. Március 28-án volt egy megyei találkozó és verseny, amire készültünk. Egy héttel előtte teljesen kiborultam, zokogva hagytam ott a zeneiskolát, mondván, hogy én biztosan nem lépek fel. Hazajöttem, kezembe vettem az életem eddigi egyik legnagyobb ajándékát, melyért végtelenül hálás vagyok Neked. Kitisztítottam minden programot, amit csak találtam a zenével és a fellépésekkel kapcsolatban magamban. Végül úgy döntöttem, hogy mégis részt veszek ezen a rendezvényen. Hátborzongató volt a felismerés, hogy nem volt halálfélelmem, csupán egy kis izgalom, hogy jusson minden eszembe és sikerüljön jól(gondolom másoknál ez az a kategória amire azt mondják ,, de hiszen ez normális,hisz mindenki izgul.." ). Az eredmény pedig nem maradt el: sikerült a technikai tudásomat is megmutatni. Végtelenül hálás vagyok neked! Természetesen ezek után nagyon fellelkesedtem. Vannak más jellegű sikerek is, mint például, barátaimnál egy párkapcsolati tisztítás után hirtelen randimeghívás. Az elmúlt napokban pedig a nővérem szakdolgozatírását támogatom meg az SVT segítségével. Egy szó, mint száz, nagyon szépen köszönöm, hogy kulcsot adtál a kezembe, hogy teljesen új világot teremtsek! Áldás és puszi,
Fanni
Nyíregyháza
Köszönöm, hogy részese lehettem az online haladó tanfolyamnak. Könnyen használhatóak voltak az általad készített és az előre megküldött írásos anyagok, melyek jelentősen megkönnyítették az otthoni tanulást. Bátran és szívből tudom ajánlani a tanfolyamot másoknak.
Edit
Nyíregyháza
Az SVT alap és haladó kurzust online végeztem. A tanfolyamok során a hivatalos tananyag mellett rengeteg kiegészítő információval, gyakorlatias példákkal, a témában érintett könyv ajánlásokkal, és a tanfolyam során készült hanganyag segítségével sajátíthattam el az SVT módszertanát és használatát. Az utolsó foglalkozás után elégedetten de kicsit szomorúan nyugtáztam hogy vége a tanfolyamnak megtanultuk, befejeztük. Hiányozni fog... Köszönöm az élvezetes ,érthető,lényegre törő,színvonalas oktatást, és a rengeteg tanácsot, segítséget. Reni = Tudás,Szakértelem,Szeretet. Köszönöm .
Anett
Kaposvár
A haladó SVT kurzus remek volt! Nagyon jó kis energiákat kaptunk, és csoda dolgoknak lehettünk részesei. Reni széles látókörrel, nagy szaktudással és emberséggel rendelkezik. A legjobban azt szeretem nála, hogy spirituálisan az egekbe röpít, és mégis életszerű minden, mert a földön jár! Nem bonyolít, világossá és érthetővé teszi, hogy mi miért történik. Imádok nála és vele tanulni!
Kingu
Sopron
Scroll to Top