Barion Pixel

Érdekel, hogyan változott az SVT-tanulók élete az SVT kurzus elvégzése nyomán?

Akkor olvasd el visszajelzéseiket!

Az SVT egy spirituális módszer a Lélek, azaz az érzelmi és a logikai elme vizsgálatára és átalakítására. Természetesen maga az SVT a spirituális paradigmában értelmezhető, ez pedig egy kozmológia, egy életfilozófia és egy életvezetési gyakorlat egyben. Az alábbi beszámolók alapján képet kaphatsz arról, hogy ha megváltozik a nézőpontod, azaz a gondlkozásmódod MAGaddal, az Utaddal és az Életed szereplőivel kapcsolatban, mi minden válik lehetségessé, hogyan élheted meg derűs elégedettségben a napjaidat a MAGad és mindannyiunk legfőbb javára!

renata 09
Az SVT-nek, illetve az SVT által kapott gondolkodásmódnak sok mindent köszönhetek: - Nem félek a változásoktól, hanem várom őket. Új, izgalmas, örömteli lehetőségeknek tekintem őket - Nincs SVT "praxisom", annak a kevés embernek, akiket a barátaimnak mondhatok, szoktam "tekerni". Nyilván ennek is megvan a hozadéka, de itt megint a szemléletmódot emelném ki. Nagyon sokat beszélgetek ezekkel az emberekkel. Látom a változásokat rajtuk, az életükben, és ami ennél is fontosabb, saját maguk is látják ezt. Már megoldásokat, és nem kifogásokat keresnek. Saját bevallásuk szerint ezt nekem (is) köszönhetik, Példa értékűnek tartják azokat az életvitelbeli dolgokat, szemléletmódot, amit képviselek, amit az SVT-től kaptam.
Kata
Kaposvár
Rendszeresen használom az SVT-t, és amikor úgy gondolom, hogy nem jó irányba mennek a dolgaim, akkor is kialakul a végére úgy, ahogy nekem a legjobb. Megtanultam, hogy bizonyos dolgokat fent jobban tudnak. Szóval érdekes és tanulságos.
Emőke
Nyíregyháza
Bár mostanában nemigen használom az SVT-t, ha arra gondolok, hogy találkozhattam ezzel a módszerrel, hálát érzek. Nagyon sokszor emelt olyan tudatossági szintre, ahonnan válságos időkben is el tudtam viselni a valóságot. És ma is úgy érzem: mind a "külsős" tisztítások, mind a tanfolyami részvételek hatalmas lökést adtak ahhoz, hogy lehulljon a hályog a szememről és valóban élni tudjam az életet. 🙂 Képekkel szólva azt érzem, az aranyszínű fény fokozott hatékonysággal tud(ott) dolgozni az életemen.
Belovitz Judit
Scroll to Top