Barion Pixel

Tisztánlátónak kell-e lenned ahhoz, hogy megtanulhass SVT-zni?

A minap kaptam egy levelet egy hölgytől, aki az SVT Alapkurzus iránt érdeklődött. Azt írta, hogy óriási élmény volt számára egy SVT konzultáció, hiszen előző életbeli történésekről kapott információkat és ezekre vonatkozó tisztítást. Nyilván felmerült benne, hogy ő is szívesen elsajátítaná ezt a technikát. Az ezzel kapcsolatos aggodalmait osztotta meg velem. Így írt:

„Ha jól gondolom, ehhez a tisztánlátás képessége szükséges. A kérdésem az lenne, hogy ez mennyire tanulható? Lehet-e az SVT-vel segítő tevékenységet folytatni enélkül?  Vagy a tanfolyamon ezt megtanulják?”

Ezek a sorok mosolyra fakasztottak, és mélyen megindítottak, ezért is határoztam el, hogy írok erről röviden. A levélíró felvetései ugyanis saját MAGamra emlékeztettek. Amikor én 2003-ban elkerültem egy SVT alkalmazóhoz, nem is tudtam, hogy hol vagyok, és mi ez az ingalengetősdi. Az ismerőseimet kérdeztem meg, hogy tudnak-e valakit, aki ért az előző életekhez, és az egyik ismerősöm ismerőse ajánlotta ezt a hölgyet. A levélíróhoz hasonlóan engem is elbűvölt, hogy mindenféle érdekes dolgokat meséltek az előző életeimről, és a változást is gyorsan érzékeltem.

Aztán eljött egy nap, amikor ez a hölgy, akihez jártam, azt mondta, hogy a jövőben nem tud fogadni, mert elköltözik. Ekkor egészen kétségbeestem, hogy akkor most velem mi lesz?! Mire ő egyszerűen annyit mondott, hogy én is megtanulhatom ezt a módszert.

Én sem akartam elhinni, hogy ez számomra lehetséges. Éppen 4 szakra jártam akkoriban az ELTE-n, többek között matekra. Szóval okosnak elég okos vagyok, gondoltam, de se nem hallok, se nem látok. Sőt, ha őszinte akarok lenni, ennek még a gondolata is megijesztett. Úgy voltam vele, hogy valószínűleg szívinfarktust kapnék, ha megjelenne előttem, mondjuk, egy angyal. Szóval nagy érdeklődéssel mentem az SVT Alapkurzusra, ahol végre azt éreztem, hogy hazaértem: megtaláltam a nekem való módszert. Röviden: azt a spirituális technikát, amihez nem kell látni, viszont okosnak kell lenni.

Azóta aztán nemcsak SVT-tanácsadó, hanem tanár is lettem. Most már értem, hogy hogyan működik az SVT, és miért képes bárki megtanulni és alkalmazni önMAGa és mások legfőbb javára.

Ez a technika úgy lett kialakítva, hogy bárki használhassa, aki betartja az módszert alkotó algoritmusokat, és tiszta a szándéka. Az algoritmusok biztosítják magát a változást. Végső soron azt sem tudod valószínűleg, hogy hogyan működik egészen pontosan a mosógéped, vagy a mikród vagy az autó, de használni tudod őket, ha betartod a szabályokat, a használati útmutató szerint.

Hát ilyen az SVT is. És nem azért nem lehet megtanulni Robert E: Detzler: Spirituális Választerápia című könyvéből SVT-zni, mert a könyvben mindössze 4 ingatábla van, hanem azért, mert akkor, amikor Robert a könyvet írta, még nem voltak kidolgozva a ma használatos algoritmusok.

Az SVT Alapkurzus nálam éppen azért tart 5 hétig, hogy legyen idő és lehetőség begyakorolni az algoritmusokat és stabilizálni a Felső Énes kapcsolatot, ami a szándék tisztaságának a záloga. Szerintem pedig a legtöbb embernek egyiket sem lehet igazán 3, esetleg 4 nap alatt igazán átadni.

Tehát összegezve: az SVT elsajátításához nem kell sem tisztánlátónak, sem tisztánhallónak lenned. Ha vannak ilyen képességeid, az persze nagyszerű, és segítheti az SVT-vel végzett munkádat. Az SVT-munka során mindenképpen fejlődni fog a 6. csakrád, azaz az intuíciód. Ezzel egyidőben azonban a logikus gondolkozás képességét is fejleszted, azaz 7. csakrád is tovább nyílik majd.

Így az SVT mindazoknak jó szívvel ajánlható, akik szeretik a logikusan felépülő és felépített rendszereket, a jól követhető módszertant.

Az SVT-t különböző mélységekben, különböző szinteken használhatjuk. Lehet alkalmazni laikusként, ahogyan az átlagember használja pl. a számítógépet vagy az autót. Ugyanakkor megtanulhatod úgy is, ahogy egy számítógépes szakember vagy egy autószerelő ismeri a tárgyat, amivel dolgozik. Ha szereted a kreatív, problémamegoldó gondolkozást, a jó kérdésfeltevést, az információk összefésülését, a kirakó elemeinek összeillesztését, a dolgok mélyére ásást, akkor az SVT szintén jó választás.

Ahogy mondani szoktam, a napi többszöri fogmosás mindenkinek ajánlatos, és mindenki képes rá. Koronát vagy implantátumot azonban inkább szakemberrel készíttetünk, és a gyökérkezelést is rá bízzuk. 

Analógiásan: Tőled függ, hogy az egyszerű napi spirituális transzformatív tisztítások szintjén használod ezt a rendszert, vagy nagyobb volumenű témákon dolgozol vele, a Lélek mélységeiben.

Te milyen szintre jutnál el az SVT-ben?

További cikkeim

alvó kislány

Álomfejtés kezdőknek

Mit üzen a tudattalanod, amikor alszol? Van valami, ami az idők kezdete óta foglalkoztatja az embereket, és ugyanakkor az egyik legkézenfekvőbb útja

Biztonságos, szabad és tudom hogyan kell

Formulák elvitelre – nemcsak SVT-seknek Az SVT-ben kérdéseket teszünk fel, és válaszokat keresünk. Kulcsfontosságú tehát, hogy pontosan fogalmazzunk. Amikor próbáljuk kinyomozni, hogy

Kapcsolat: renata@svtonline.hu

Tetszett? Oszd meg!

Facebook
LinkedIn

Kezdd ITT!

Scroll to Top