Barion Pixel

SVT tisztítás másnak

Melyikünk ne viselné nehezen, ha valaki, akit szeret, beteg, érzelmi nehézségekkel küzd vagy bármi más, hosszabb ideje fennálló problémája van? Főképp, ha az illető igyekszik, de semmi változás nem látszik az állapotában? Ennél – emberi énünknek– talán csak az nehezebb, ha az illető segítségért sem fordul senkihez…

Nos, az SVT ilyen esetekben is segíthet: bátran kérhetsz más számára is tisztítást. A tanácsadó ugyanis az illető ember Lényéve, az ő Felső Énjével dolgozik. ehhez pedigmindig engedélyt kell kérni, akár ott van az illető fizikailag, akár nincs.

Mindamellett azt javaslom, hogy azt a személyt, akinek a számára tisztítást kérnél, kedvesen kérdezd meg, hogy megkérhetsz-e másokat, hogy segítsenek a gyógyulásában (vagy a gyásza lezárásában, a munkahelyi problémájában, a szüleivel való viszonya rendezésében, stb.)?

Ha a válasz nemleges, akkor se keseredj el! Ilyenkor nagyon valószínű, hogy masszív önbüntetés és önkorlátozás programok blokkolhatják eleve azt, hogy az illető orvoshoz menjen, vagy más segítségért folyamodjon. Vagy egyáltalán, hogy változtatni akarjon vagy tudjon a helyzetén. Tehát ilyenkor is érdemes lehet „az öledben elvinni a nehézségekkel küzdő embertársad Lelkét” SVT-re.

Mindezeket figyelembe véve még azt is tartsd szem előtt, hogy a tisztítás elvégzéséhez nincs szükség névre, sem az illetővel való viszonyod megnevezésére. A Felső Én tudja, kiről van szó. Tehát elég, ha egy monogramot megadsz.

Végül tudnod kell, hogy az így végzett vizsgálat és tisztításeredményei csakis az illetőre tartoznak, azaz csak ő értesülhet róluk, ha erre igényt tart. A vizsgálat során feltárt tények közül a tanácsadó Számodra csak annyit fedhet fel, amennyi a Te és az illető kapcsolatára vonatkozik.

Ha szeretnél valaki másnak spirituális szinten segítséget kérni, keress meg bátran!

További cikkeim

alvó kislány

Álomfejtés kezdőknek

Mit üzen a tudattalanod, amikor alszol? Van valami, ami az idők kezdete óta foglalkoztatja az embereket, és ugyanakkor az egyik legkézenfekvőbb útja

Biztonságos, szabad és tudom hogyan kell

Formulák elvitelre – nemcsak SVT-seknek Az SVT-ben kérdéseket teszünk fel, és válaszokat keresünk. Kulcsfontosságú tehát, hogy pontosan fogalmazzunk. Amikor próbáljuk kinyomozni, hogy

Kapcsolat: renata@svtonline.hu

Tetszett? Oszd meg!

Facebook
LinkedIn

Kezdd ITT!

Scroll to Top