Barion Pixel

Az SVT-tanulás és a marketing

Fenyegetőzés helyett

Az SVT-oktatás az egyéni vállalkozásom egyik szolgáltatása. Amint azonban tapasztalhatod, nincs részemről soha óriási marketingkampány, és főleg nincs részemről semmi fenyegetőzés, hogy miről maradsz le, mit veszítesz, ha nem jössz, és más hasonló, a mindennapjainkból jól ismert, a veszteség lehetőségével nyomást gyakorló manipuláció.

Annak, hogy én ezt nem csinálom, két, amúgy nagyon ésszerű oka is van:

1. Mindkettőnknek – Neked és nekem is jobb, ha akkor mész SVT Alaptanfolyamra, amikor elérkezett Számodra az ideje, és ahhoz a tanárhoz jársz, aki valóban Neked való. Én nem vagyok mindenkinek való. Ez egyre egyértelműbb számomra. Én radikális vagyok, és minden módon a változás elkötelezettje és támogatója. Aki ebbe nem áll bele, aki „csak” tanulgatni akar, aki egy újabb módszer megtanulásának az illúziójával tartja MAGát továbbra is a vacak helyzetében, annak nem én vagyok a segítője. Én eredményorientált vagyok. A Te sikered az én sikerem.

2. Minek is fenyegetnélek, hogy lemaradsz valamiről, amikor időről időre indítok tanfolyamot. A legközelebbi tanfolyamig azonban minden figyelmemet arra fordítom kedd és csütörtök esténként, plusz a 90 perces külön foglalkozáson, hogy a csapat minden tagja megtapasztalja, hogy az élete elkezd olyanná alakulni, amilyenre mindig is vágyott.

Marketing a Felső Én/SZELLEM vezetésével

Én még ezt a kevés marketinget is a Felső Én/SZELLEM vezettetésével csinálom. Ma is megkérdeztem, hogy miről írjak Neked, hogy felismerd, ha Neked is az SVT-alkalmazók közösségében van a helyed. Engem is meglepett, amit kaptam. A Felső Én/SZELLEM azt mutatta, hogy eljött az ideje, hogy elkezd átalakítani, megtisztítani, kifényesíteni, megváltani, megvált-oztat-ni a benned élő átlagembert. Mindenkinek van egy ilyen énrésze, sok másik mellett. Ezek az énrészek a különböző szükségleteinket képviselik. Működésük természetesen egészen kicsi korunkban alapozódik meg, éppen ezért ritkán vagyunk tudatában, hogy hogyan hatnak ránk, illetve hogy hogyan élünk velük. Az átlagember az az énrészünk, amelyik azt a szükségletünket igyekszik teljesíteni, hogy tartozzunk valahová, valakikhez.
svtonline atlagember

A benned élő jókislány/jófiú

Ha most visszagondolsz kicsi korodra, valószínűleg számtalan olyan emlék ugrik be, amikor kilógtál a sorból, a felnőttek szemében nem megfelelően viselkedtél, nem etted meg a spenótot, nem akartál aludni délután, nem akartál puszit adni vagy köszönni, nem volt kedved kettesével kézenfogva menni…

És ilyenkor nagy eséllyel nem kérdezték meg, hogy mit szeretnél inkább. Hanem réd szóltak. Sőt, talán megszégyenítettek. Vagy érzelmileg zsaroltak, pl. szeretet- és figyelemmegvonással. Akkor anyu, mondjuk, nem szeretett. Esetleg meg is büntettek…

Most hol tartasz az emlékezésben?

Tudod, így tanultad meg, hogy jobb, ha azt csinálod és azt mondod, amit elvárnak. Nem azt, amit a Te szíved diktál. Ami a Te vágyad és álmod. Mert különben MAGadra maradsz! Kihagynak a családból, a közösségből. Kirekesztenek. Elszigetelődsz. Nem fognak szeretni.

És ez rettentően félelmetes még egy felnőtt számára is! Hát még egy semmit sem értő kisgyerek számára. Így érthető, hogy mentetted Te is, én is, ami menthető volt. És elkezdtünk megfelelni, teljesíteni. Elmaszkoltuk az igazi MAGunkat, hogy elfogadhatóak legyünk azok számára, akiktől az életünket függeni éreztük. És ez így is volt rendjén. de csak VOLT!

Ma már megteheted, hogy leveszed a maszkodat. Hogy lebontod a félelemből épített személyiségedet, az egódat. És akkor megtalálhatod a MAGot, igaz ÖnValódat, MAGadat.

Méltónak érzed MAGad az átlagfelettire?

Szóval a kérdés, amit a SZELLEM tesz fel Neked, az, hogy érdemesnek, méltónak tartod-e MAGad arra, hogy a Számodra megfelelő emberekkel vedd körül MAGad, és olyan életet alakíts ki a MAGad számára, ami átlagfeletti, ami rendkívüli, ami csak a Tiéd, és Neked éppen tökéletes.

Tudd, hogy ez lehetséges. Nekem is sikerült, és Neked is sikerülhet. Tudom, mert sokakat kísértem már végig ezen az úton. A döntéshez kell egy nagy levegő – és persze aztán sok kis levegő, az úthoz.

Egy biztos: megéri. Az én definícióm szerint a boldogság az, ha a saját utadon jársz, hozzád méltó társaságban

Tarts velem Te is erre az 5 hetes önismereti, szeml-élet-formáló kalandra! Legyél a szuper tanulói közösségem tagja Te is!

További cikkeim

alvó kislány

Álomfejtés kezdőknek

Mit üzen a tudattalanod, amikor alszol? Van valami, ami az idők kezdete óta foglalkoztatja az embereket, és ugyanakkor az egyik legkézenfekvőbb útja

Biztonságos, szabad és tudom hogyan kell

Formulák elvitelre – nemcsak SVT-seknek Az SVT-ben kérdéseket teszünk fel, és válaszokat keresünk. Kulcsfontosságú tehát, hogy pontosan fogalmazzunk. Amikor próbáljuk kinyomozni, hogy

Kapcsolat: renata@svtonline.hu

Tetszett? Oszd meg!

Facebook
LinkedIn

Kezdd ITT!

Scroll to Top