Barion Pixel

SVT-n innen és túl

Kaptam ma hajnalban egy váratlan levelet egy kedves kliensemtől. Csaknem egy éve dolgozom vele rendszeresen, pár havonta, Skype-on. Hétfőn SVT-ztünk utoljára, és adtam neki néhány önállóan elvégzendő gyakorlatot.
Az egyik kapcsán írta az alábbiakat:

“Szia Renáta! girl 593194 1280 e1489901951458
Nagyon nagyon friss fejlemény!!!
Ma reggel neki álltam a gyakorlatnak, és kb 8 kérdésnél jártam, amikor valami kioldódott. Elöntött egy csomó jó érzés, amit már régen éreztem belülről.
Megkönnyebbülés, vidámság, olyan kipukkanó-féle nevetős, mintha csiklandoznának meg hasonlók.
Harmónia, meg hogy nem izgat (de pozitív értelemben). Olyan furán lebegős. 

Nem is tudtam végigvinni a gyakorlatot, mert képtelen voltam tovább koncentrálni. 
Szóval jól érzem magam!”

Talán azt hiszed, szakmai büszkeségből mutatom meg ezt Neked. ?

Pedig nem elsősorban. ?

Sokkal inkább azért, hogy lásd, hogy hol az SVT határa, és hol jön a képbe a földi éned, a személyiséged, ami a jelen életbeli tudatosságod.

Az SVT kitisztítja az elmé(k)ben található hitrendszereket, és a test(ek)ben hozzájuk kapcsolódó energiákat – egészen a jelen pillanatig akár. Ez nagyon gyors folyamat, fájdalommentes és könnyed.
Ugyanakkor itt meg is kell állnunk. Hogy miért?

Azért, mert szabad akaratod van, és senki nem szólhat bele abba, hogy mit gondolsz, és a gondolataid nyomán mit érzel, és aztán hogyan cselekszel. Azaz: ha az SVT  tisztítás/oldás során sikerült megértened, hogy mi miért van, vagy ha nem is érted, de elhiszed, hogy mostantól lehet másképp, akkor már a Te jelen életbeli éned felelőssége, hogy mit teremt.
Éppen ezért adok szinte mindig házi feladatot, ha mást nem, akkor egy ajánlok egy könyvet olvasni. Hogy az SVT-tisztítás során elért tudatossági szintet fenn tudd tartani és meg tudd szokni.

Szóval az optimális SVT-kliens vagy tanuló az, aki az ingalógázáson túl valóban elköteleződik MAGa mellett. Aki hajlandó új gondolatokat, nézőpontokat, szokásokat beépíteni, beengedni az életébe.

Ha Te ilyen vagy, várlak szeretettel SVT tanácsadásra, vagy az SVT Alaptanfolyamra, ahol megtanulod ennek a munkának az alapjait.

Jelentkezz bátran, hisz semmit sem veszíthetsz, viszont sokat nyerhetsz ? Pl. egy új életet!

További cikkeim

alvó kislány

Álomfejtés kezdőknek

Mit üzen a tudattalanod, amikor alszol? Van valami, ami az idők kezdete óta foglalkoztatja az embereket, és ugyanakkor az egyik legkézenfekvőbb útja

Biztonságos, szabad és tudom hogyan kell

Formulák elvitelre – nemcsak SVT-seknek Az SVT-ben kérdéseket teszünk fel, és válaszokat keresünk. Kulcsfontosságú tehát, hogy pontosan fogalmazzunk. Amikor próbáljuk kinyomozni, hogy

Kapcsolat: renata@svtonline.hu

Tetszett? Oszd meg!

Facebook
LinkedIn

Kezdd ITT!

Scroll to Top