Barion Pixel

Mi minden van az SVT Alaptanfolyam két választható csomagjában?

Immár 10 éve tanítom az SVT-t, és az évek során egyre több mindent tettem hozzá az SRA által előírt tananyaghoz. Először egy saját kiegészítő jegyzetet írtam, aztán több kisebb kiegészítő anyagot, amiket én magam hasznosnak találtam a munkám során. Így készítettem el magamnak – és aztán tettem közkinccsé – például a 7. táblán szereplő Bach-virágesszenciák leírását tartalmazó gyűjteményt.

Mi annak idején, 2003-ban még magunk szereztük be az ingánkat az SVT Alaptanfolyamra. Én azonban 10 éves korom óta rendelkezem fogókészlettel, és nagy örömmel készítem el a tanulók ingáit. Úgy érzem, hogy ezzel valami személyeset is hozzáadok minden tanulóm életéhez.

47306
47308
47309

 

Amikor – idestova 4 éve – online kezdtem tanítani, felmerült, hogy a tanulók számára hasznosak lehetnek a foglalkozások felvételei, hiszen, ha valamiért hiányoznak egy-egy alkalomról, így gond nélkül pótolhatják a tananyagot, illetve utólag visszanézhetik, ha valami nem volt világos, vagy esetleg egy-egy anyagrészt ki akarnak jegyzetelni. Ezt is hozzátettem a hivatalos tananyaghoz.

Idővel felmerült az igény, hogy az SVT-munkában használt földelő és összpontosító meditáció külön is meglegyen, hogy otthon egyszerűbb legyen a gyakorlás. Ez is elkészült végre 🙂

A szakmai fejlődést elősegítendő megosztok minden tanulóval egy online SVT Klub felvételt is, hogy betekintést nyerjenek abba, hogy milyen önmunkát végzünk a tanfolyam elvégzése után, és hogyan tudunk ezáltal másoknak is jobban segíteni. 

Ahhoz, hogy a tanulóim önállóan is folytathassák a tanulást, a személyiségük integrációját, 3 kuponnal kedveskedek nekik. Így olcsóbban vásárolhatnak az SVT Tékában, a SpirRac Tékában, és személyes tanácsadásomon is kedvezménnyel vehetnek részt. 

SVT alaptanfolyam csomagok

A Komfort csomagban további értékes dolgokat adok át. Az egyik egy profi ásványinga, amelyet én készítettem. A másik két 3 órás workshop anyaga, amelyek nagyban hozzájárulnak az SVT Alaptanfolyam anyagának elmélyítéséhez. 

Mindez – akár az ÖKO-, akár a Komfort-csomagot nézed – egyedülálló összeállítás, és kétségkívül sokkal több, mint csak egy SVT-tanfolyam. Mivel Nekem rengeteg az átadnivalóm, bőségesen kaphatsz tőlem. Erről a tanulóim visszajelzéseit olvasva is megbizonyosodhatsz 🙂

Várlak tehát szeretettel
a legközelebbi SVT Alapkurzuson! Bármelyik csomaggal jól jársz.

További cikkeim

alvó kislány

Álomfejtés kezdőknek

Mit üzen a tudattalanod, amikor alszol? Van valami, ami az idők kezdete óta foglalkoztatja az embereket, és ugyanakkor az egyik legkézenfekvőbb útja

Biztonságos, szabad és tudom hogyan kell

Formulák elvitelre – nemcsak SVT-seknek Az SVT-ben kérdéseket teszünk fel, és válaszokat keresünk. Kulcsfontosságú tehát, hogy pontosan fogalmazzunk. Amikor próbáljuk kinyomozni, hogy

Kapcsolat: renata@svtonline.hu

Tetszett? Oszd meg!

Facebook
LinkedIn

Kezdd ITT!

Scroll to Top