Barion Pixel

Robert Detzler az SVT-tanácsadásról

Robert Detzler svtonline

Robert Detzler, az SVT megalkotója (1926-2013) nagyon őszintén írt az SVT-munka hatásairól. Robert egy városnyi embernek végzett tisztítást világszerte, így elég nagy minta alapján állítja, amit ír. Hálás vagyok, hogy láthattam őt élőben is dolgozni, és magam is kaptam tőle egy teljes SVT-tisztítást. Még ma is őrzöm a papírt, hogy ez az utolsó inkarnációm. Bár szerintem érdemes lehet visszajönni, olyan szép hely ez a bolygó…

Érdemes átolvasnod, ha SVT-tanácsadásra készülsz, és akkor is, ha SVT- vagy más spirituális segítő munkát végzel mások számára.

A Spirituális Választerápia (SVT) rendkívül hatékony módszer, melynek segítségével felfedhetők és ki­törölhetők azok a diszharmóniát okozó programok, amelyek a jelen, az előző, ill. a párhuzamos életek­ből, párhuzamos univerzumokból és jövőbeli életekből származnak. A tisztításnak a legtöbb ember életé­ben általában mély és csodálatos hatása van. A tisztítási munka nyomán sok fizikai, érzelmi és mentális gyógyulás megy végbe. Ugyanakkor vannak olyan kliensek, akiknek az életében – legalábbis amennyire látható – nincs olyan mértékű pozitív változás, mint másoknál. Mikor megkérdezzük a Szellemet, hogy mi ennek az oka, többnyire kiderül, hogy az adott kliensnek olyan erősen rögzült tudatos szokásai, mintái vannak, amelyeket előbb módosítania kell, hogy a pozitív változásokat és eredményeket meg­élhesse. A tudatos elméjét és a szokásait az SVT-vel senkinek sem tudjuk megváltoztatni. A tudatos szokások, a negatív gondolkozás és a negatív cselekedetek megváltoztatása mindenkinek a saját felelőssége, de ha ezeket sikerül átalakítani, és ehhez társul az SVT-vel végzett tisztítási munka, a kliens valóban csodákat tapasztalhat meg az életében.
Vannak, akik azt várják, hogy – mintegy meglengetve a varázspálcánkat – mostantól az életükben minden csodálatos lesz. Bárcsak így lenne! Néha valóban így történik, néha viszont nem. Ne feledjük el, hogy ez a bolygó – és a többi is – iskola, és mi döntöttünk úgy, hogy ide inkarnálóduk, hogy tanuljunk. Az életünk maga a lecke, és megesik, hogy a lélek bizony nagyon nehéz megtanulandó leckéket választ magá­nak. Senki se írja elő nekünk, hogy milyen leckéket kell elsajátítanunk, hogy mit kell meg­tapasztalnunk. Ez életről életre a saját döntésünk. Amikor elhatározzuk, hogy folytatjuk a tanulást, ezért újabb inkarnációt vállalunk, elmegyünk a lélekfeljegyzéseinket tartalmazó könyvtárba. Átnézzük a feljegyzéseinket, és meg­határozzuk, hogy a tervezett következő életünkben mi mindenen akarunk dolgozni. Terveinknek meg­felelő­en kiválasztjuk a galaxist, a bolygót, a nemzetet, a szüleinket, a testünket és az életutunkat. A legnagyobb gondot az okozza, hogy minderről aztán elfeled­kezünk, és ezért nehéz­sé­gein­kért másokat hibáztatunk, és a körülményeket okoljuk. Nagyon fontos, hogy megértsük, hogy a döntéseinket mi magunk hoztuk, de eljött az idő, hogy most új és jobb elhatározásokra jussunk.
A pozitív, boldog és sikeres életeket sohasem kutatjuk, hisz ezek semmiféle problémát nem okoz­nak. Csak az előző, illetve a jelen élethez kapcsolódó diszharmonikus energiákat kell kitisztítani. Ha ki­tisztítjuk a programokat, a tapasztalathoz tartozó diszharmonikus energiák eltűnnek, és a lélek feljegy­zé­seiben csak a tapasztalat során nyert bölcsesség és a tudás marad. A program magától nem épülhet újjá, egyedül mi magunk tudjuk visszatelepíteni azzal, hogy továbbra is ugyanazokat a negatív mintákat működtetjük negatív gondolataink és érzelmeink, valamint rossz szokásaink által. Így aztán, ha nem jön fel az összes réteg, amiből a program áll, számítani lehet rá, hogy a jövőben lesznek még vele kapcsolat­ban további fel­merülő feladatok. Ha úgy véli, hogy az SVT hatékony módszer, érdemes folytatni a tisztítási munkát.
Célunk minden életben a tanulás és a tapasztalatszerzés, hogy a bölcsességben gyarapodó lélek egyre tudatosabbá váljon, és egyre tökéletesebben tükrözze azt a Fényt, amely Jézus szerint vagyunk. Miután a kliens programjai ki lettek tisztítva, általában kiderül, hogy többé nem szükséges inkarnálódnia, mert befejezte a tanulási folyamatát, és szert tett mindarra a bölcsességre, amely a spirituális birodal­makban való munkához szükséges. Úgy tűnik, hogy ha a kliens programjai, amelyeken dolgoztunk, nem tisztultak ki teljesen, a lélek­nek szüksége lehet újabb inkarnációkra. Az SVT-vel azokat a programokat tisztítjuk, amelyek a további inkarnációkat szükségessé tennék. Így, ha a kliens tudatosan nem is érzékeli a tisztítás jótékony hatását, az akkor is ott van: a befejezetlen leckék miatt nem kell újra ide születnünk.
Egy biztos: a SZELLEM nem ítélkezik, és nem büntet. Amikor a fizikai testet elhagy­juk, nem jutunk pokolra, mert ilyen hely nincs. A szellemnek, a mennyeknek egyszerűen csak sok szintje van. A pokol voltaképpen nem más, mint a fizikai életünkben átélt mentális, érzel­mi és fizikai nehézségek, fela­datok összessége. Ha a fizikai síkot elhagyjuk, és visszatérünk a Szellembe, akkor nem fogunk ölbe tett kézzel üldögélni, hanem új univerzumok, galaxisok, bolygók tervezésében, teremtésében és kormány­zásában veszünk részt! És ez csodálatos!
A SVT módszertana folyamatosan fejlődik, ismereteink egyre bővülnek, így klienseink számára a tisztítási munka is egyre teljesebbé, egyre hatékonyabbá válik. Az elmúlt 21 évben a SZELLEM folyama­tosan új információkat közölt, amelyek által maga a rendszer vált teljesebbé és hatékonyabbá. Munkánkat azzal segítheti, ha igyekszik megtartani és el­mélyíteni a pozitív gondolkozást, a pozitív érzelmek meg­élését, és a pozitív beszédmódot. Máté evangéliumában ezt olvassuk: „Mert a te beszédidből ismertetel igaznak, és a te beszédidből ismertetel hamisnak” (Mt 12, 37). A mi dolgunk, hogy kitisztítsuk a lélek fel­jegyzéseit, az öné, hogy a megtartsa lehető legpozitívabb tudatállapotot. Mindannyian spirituális létezők vagyunk, akik fizikai testet öltve tanulunk és tapasztalunk. Jézus azt mondta, hogy mi vagyunk a világ világossága, és hogy ragyogjuk be fényünkkel a világot!
A Szeretet Fénye ragyogja be életünk minden napját!

További cikkeim

alvó kislány

Álomfejtés kezdőknek

Mit üzen a tudattalanod, amikor alszol? Van valami, ami az idők kezdete óta foglalkoztatja az embereket, és ugyanakkor az egyik legkézenfekvőbb útja

Biztonságos, szabad és tudom hogyan kell

Formulák elvitelre – nemcsak SVT-seknek Az SVT-ben kérdéseket teszünk fel, és válaszokat keresünk. Kulcsfontosságú tehát, hogy pontosan fogalmazzunk. Amikor próbáljuk kinyomozni, hogy

Kapcsolat: renata@svtonline.hu

Tetszett? Oszd meg!

Facebook
LinkedIn

Kezdd ITT!

Scroll to Top