Barion Pixel

Kata és az SVT

Heizer Kata, a Kathy Creates tulajdonosa küldte az alábbi beszámolót arról, hogy az SVT milyen áldásokat hozott az életébe:

Tavaly kezdődött. Már sok éve egyedül éltem, egyedül dolgoztam a vállalkozásomon. A gyerekeimet felneveltem, kirepültek. Később a vállalkozásomon is túl akartam adni, mert – mondanom sem kell -, nyomasztó és jövőkép nélküli élet volt az. Egyre erősebben vágytam egy új életre. Új városban, új lakásban, a Társammal.

A barátnőm nagyjából egy évvel korábban ismerkedett meg az SVT-vel, és láttam, milyen sokat segített a családján a tisztításokkal. Magamnak is akartam ezt a tudást… De hol szerezhetem meg úgy, hogy a városban, ahol élek, nincs tanfolyam?

Az elmúlt 10 évben az interneten találtam meg a napi betevő falatot, persze, hogy először most is ott kezdtem a kutatást. Az első keresésnél találtam rá Rencsire. Akarom mondani Hozzá vezettek. Nem sokkal később már csütörtök esténként a monitor előtt ültem, és ittam a szavait, éreztem az erejét és a csoport közös teremtő képességét. Minden foglalkozás csoda volt, felemelő, sok-sok megerősítéssel, hogy amit eddig éreztem, az maga a valóság, MAGa a VILÁG. Ha nem is lett volna folytatása, már akkor is megérte volna mindaz, amit éreztem. Vagy éreztünk, mert bátran ki merem jelenteni a csoporttársaim nevében is ugyanezt. Megerősítitek, Lányok?

De volt folytatása is! Közvetlenül az alap tanfolyam után Rencsi indított egy haladó szintű kurzust is, hogy ne pusztán magunkon tudjunk segíteni, hanem a családon, a szeretteinken, esetleg földi honoráriumért bárkin, aki hozzánk fordul segítségért.

Egy szónak is száz a vége: 100%, hogy szívből ajánlom mindenkinek Rencsit, az Ő tudását, szeretetét, tapasztalatát és tanári képességeit, mert áldás. Kivéve persze azokat a lelkeket, akik tökéletesen elégedettek jelen állapotukkal, körülményeikkel.

Szeretettel, Heizer Kata

P.S.: Bátran kommentáljátok, posztoljatok, hadd érezzük a csoport sokszorozó erejét és az internet előnyeit, használjuk ki, hogy egy ilyen ambivalens világba születtünk!

További cikkeim

alvó kislány

Álomfejtés kezdőknek

Mit üzen a tudattalanod, amikor alszol? Van valami, ami az idők kezdete óta foglalkoztatja az embereket, és ugyanakkor az egyik legkézenfekvőbb útja

Biztonságos, szabad és tudom hogyan kell

Formulák elvitelre – nemcsak SVT-seknek Az SVT-ben kérdéseket teszünk fel, és válaszokat keresünk. Kulcsfontosságú tehát, hogy pontosan fogalmazzunk. Amikor próbáljuk kinyomozni, hogy

Kapcsolat: renata@svtonline.hu

Tetszett? Oszd meg!

Facebook
LinkedIn

Kezdd ITT!

Scroll to Top