Barion Pixel

Kata és az SVT

Heizer Kata, a Kathy Creates tulajdonosa küldte az alábbi beszámolót arról, hogy az SVT milyen áldásokat hozott az életébe:

Tavaly kezdődött. Már sok éve egyedül éltem, egyedül dolgoztam a vállalkozásomon. A gyerekeimet felneveltem, kirepültek. Később a vállalkozásomon is túl akartam adni, mert – mondanom sem kell -, nyomasztó és jövőkép nélküli élet volt az. Egyre erősebben vágytam egy új életre. Új városban, új lakásban, a Társammal.

A barátnőm nagyjából egy évvel korábban ismerkedett meg az SVT-vel, és láttam, milyen sokat segített a családján a tisztításokkal. Magamnak is akartam ezt a tudást… De hol szerezhetem meg úgy, hogy a városban, ahol élek, nincs tanfolyam?

Az elmúlt 10 évben az interneten találtam meg a napi betevő falatot, persze, hogy először most is ott kezdtem a kutatást. Az első keresésnél találtam rá Rencsire. Akarom mondani Hozzá vezettek. Nem sokkal később már csütörtök esténként a monitor előtt ültem, és ittam a szavait, éreztem az erejét és a csoport közös teremtő képességét. Minden foglalkozás csoda volt, felemelő, sok-sok megerősítéssel, hogy amit eddig éreztem, az maga a valóság, MAGa a VILÁG. Ha nem is lett volna folytatása, már akkor is megérte volna mindaz, amit éreztem. Vagy éreztünk, mert bátran ki merem jelenteni a csoporttársaim nevében is ugyanezt. Megerősítitek, Lányok?

De volt folytatása is! Közvetlenül az alap tanfolyam után Rencsi indított egy haladó szintű kurzust is, hogy ne pusztán magunkon tudjunk segíteni, hanem a családon, a szeretteinken, esetleg földi honoráriumért bárkin, aki hozzánk fordul segítségért.

Nekem eddig „kicsit” másképp alakult az életem. Az SVT segítségével hónapok alatt valóra vált a három álmomból kettő. Szinte egyidőben, úgyhogy csak repdestem az örömtől! (Még mindig!) A második érdeklődő megvette a lakásomat és rám talált a FÉRFI, akit csak úgy aposztrofáltam az imáimban, hogy „a számomra legmegfelelőbb”. Most egy másik városban élünk, szerelemben, szeretetben, és „dolgozunk” a harmadik álom megvalósításán.

Egy szónak is száz a vége: 100%, hogy szívből ajánlom mindenkinek Rencsit, az Ő tudását, szeretetét, tapasztalatát és tanári képességeit, mert áldás. Kivéve persze azokat a lelkeket, akik tökéletesen elégedettek jelen állapotukkal, körülményeikkel.

Szeretettel, Heizer Kata

P.S.: Bátran kommentáljátok, posztoljatok, hadd érezzük a csoport sokszorozó erejét és az internet előnyeit, használjuk ki, hogy egy ilyen ambivalens világba születtünk!

További cikkeim

Hogyan érezheted MAGad szeretve?

Karácsony – a szeretet ünnepe A karácsonyt hagyományosan a szeretet ünnepének nevezik. Sokan – talán Te is – tiltakoznak is emiatt, azzal

Az SVT előnyei

Sokféle módszer létezik, amely segít megváltoztatni a korlátozó hiedelmeinket, az életünket megnehezítő programjainkat és mintázatainkat, és hozzájárul, hogy életünknek új irányt szabjunk.

Scroll to Top