Barion Pixel

Az SVT a tengely

Az SRA Igazgatótanácsa minden hónapban ír egy levelet a közösségünknek. Ezt azonban egyelőre csak azok olvashatják, akiknek jár a Felemelkedés hírlevél. Viszont j ötletnek tartották a javaslatomat, hogy tegyék közzé ezeket az írásokat mindenki számára. Én most ezt teszem. A júliusi hírlevélből idézek:

„Az SVT… a tengely, ami körül összegyűltünk.

Az SVT ajándék a személyes spirituális fejlődéshez. Amikor úgy döntünk, hogy SVT- és SpÚ-tanfolyamokat végzünk, kinyilvánítjuk azt a szándékunkat, hogy nekivágunk ennek az útnak, csatlakozunk ehhez a spirituális zarándoklathoz.

Az SVT sokkal többet nyújt, mint energiák tisztítása, melyek a jóllétünket akadályozzák. Innen indulunk. Az SVT ezen túl részletes térképet ad a személyes erő, illetve felelősség megéléséhez és a spirituális átalakuláshoz. Biztosítja számunkra az alaptudást ahhoz, hogy a kiterjedt tudatosságot gyakorolhassuk.

Az SVT-alkalmazóvá váláshoz előírt tanfolyamok az útnak csak a kezdetét jelentik. Az, hogy milyen alaposan és széleskörűen szeretnénk elmélyedni ebben a kiváltságos tudásban, teljes mértékben rajtunk múlik. Halad¬hatunk a saját tempónkban, ahogy a SZELLEM vezet minket.”

Az SVT-vel mindenki addig halad, ameddig szeretne.
Az SVT-ből mindenki annyit vesz ki, amennyit akar.

Te velünk tartasz? 🙂

További cikkeim

alvó kislány

Álomfejtés kezdőknek

Mit üzen a tudattalanod, amikor alszol? Van valami, ami az idők kezdete óta foglalkoztatja az embereket, és ugyanakkor az egyik legkézenfekvőbb útja

Biztonságos, szabad és tudom hogyan kell

Formulák elvitelre – nemcsak SVT-seknek Az SVT-ben kérdéseket teszünk fel, és válaszokat keresünk. Kulcsfontosságú tehát, hogy pontosan fogalmazzunk. Amikor próbáljuk kinyomozni, hogy

Kapcsolat: renata@svtonline.hu

Tetszett? Oszd meg!

Facebook
LinkedIn

Kezdd ITT!

Scroll to Top