Barion Pixel

Az SRA hírlevele az SVT iránt érdeklődők számára – 2019. március

Megjelent az SRA Közlemények II. évfolyamának 3. száma!

Minden hónapban kapunk egy kis inspirációt, hogy könnyedén haladjunk az utunkon. Márciusban már látszik, hogy elindultunk-e az új év kezdetén kitűzött céljaink felé. Ezzel kapcsolatos az Ez Neked szól rovatban megjelent írás.Ha tudsz SVT-zni, érdemes elvégezned az ajánlott tisztítási feladatot.

Ha még nem tudsz SVT-zni, akkor akár megfontolhatod, hogy megtanulod ezt a módszert, és csatlakozol a csapatunkhoz 🙂

Vagy tarts egyszerűen őszinte önvizsgálatot, fogalmazz meg egy szándékot, és mondj el imát, égi segítségért 🙂

 

svtonline isteni manifesztacio

Isteni manifesztáció

 

Fizikai megtapasztalásban élő spirituális lényekként szabad akaratot kaptunk a döntésben, a cselekvésben és a manifesztációban. Életünk során mindvégig motiváltak leszünk arra, hogy változzunk, fejlődjünk, felfedezzünk vagy új valóságokat, kapcsolatokat vagy élményeket ismerjünk meg.

A célok kitűzése és az értük folytatott munka váratlan átalakuláshoz vezethet, amelyről nem biztos, hogy tudunk akkor, mikor a céljainkat kitűztük. A nehézségeink sokszor abból fakadnak, hogy összehangoljuk az esetlegesen korlátozott emberi érzékelésünket a Lélek tervével és a Szellem tervével, azaz az Isteni Tervvel. A legmegfelelőbb kombináció, hogy minden élethelyzetben a legfőbb jó nyilvánuljon meg, az lesz, ha mindezen nézőpontokat harmóniába hozzuk egymással, és megtanulunk áramlani.

Önvizsgálat:

Mivel új évbe lépünk, talán te is kitűztél néhány célt, amin dolgozni szeretnél. Most gondolj az egyik célodra, és dolgozz a Felső Éneddel, hogy még tisztábban láss ezzel kapcsolatban.

  • Végezd el a „prep to work”-öt magad, és minden más érintett számára is, ha a helyzet úgy kívánja!
  • Kérdezd meg, hogy vannak-e olyan programok, amiket tisztítani szükséges, mielőtt még a célon magán dolgozni kezdenél! Győződj meg róla, hogy az összes érintett között harmonizáltad az energiát! Ideális esetben minden résztvevő között 100% pozitív és 0% negatív töltés van.
  • Kérdezd meg, hogy vannak-e blokkok, melyek akadályozzák céljaid elérését és manifesztálását! Bármit is kapsz, tisztítsd ki a sztenderd SVT-folyamatot követve!
  • Vizsgáld meg, hogy a célod hány %-ban van harmóniában a jelenlegi élethelyzeteddel, a Lelked tervével és az Isteni Tervvel!
  • Tisztítsd ki az ide vonatkozó programokat, hogy nagyobb harmóniában légy, és nézd át, hogy szükséges-e módosítanod az eredeti célodon. Engedd, hogy vezessenek!
  • Dolgozz rendszeresen a Felső Éneddel, hogy az SVT segítségével több útmutatást, inspirációt és tisztánlátást kaphass!

Mi mindenről esik még szó az e havi Közleményekben?

 

A megnyilvánulásainkról és az SRA-ban zajló változásokról is olvashatsz.

Emellett

  • nézegethetsz tanfolyami fotókat,
  • megtudhatod, mennyi adományt kaptunk és mennyi önkéntes munkát végeztünk,
  • továbbá tájékozódhatsz az SRA személyzetéről és bizottságairól.

Ha ezek az anyagok is érdekelnek, akkor klikkelj az alábbi gombra, és olvass többet!

 

Tetszett? Hasznodra volt? Mutasd meg a barátaidnak is!

Használd az oldalsó gombokat 🙂 Hálásan köszönöm!

Szívesen olvasnál még?

További cikkeim

alvó kislány

Álomfejtés kezdőknek

Mit üzen a tudattalanod, amikor alszol? Van valami, ami az idők kezdete óta foglalkoztatja az embereket, és ugyanakkor az egyik legkézenfekvőbb útja

Biztonságos, szabad és tudom hogyan kell

Formulák elvitelre – nemcsak SVT-seknek Az SVT-ben kérdéseket teszünk fel, és válaszokat keresünk. Kulcsfontosságú tehát, hogy pontosan fogalmazzunk. Amikor próbáljuk kinyomozni, hogy

Kapcsolat: renata@svtonline.hu

Tetszett? Oszd meg!

Facebook
LinkedIn

Kezdd ITT!

Scroll to Top