Barion Pixel

Andi története az SVT-vel

Mercz Andi Kaposvárról írta meg az ő sztoriját az SVT-vel:

 

Nem különleges az én történetem. Nincsenek benne kanyarok, letérések. Jól elkaptam az isteni időzítést, még ha nem is tudtam róla, és haladtam az úton kitartóan, egy darabig egyáltalán nem tudatosan.

2013 nyarán hallottam először Renátáról és a módszerről. Egy női körbe jártam, ott mesélték néhányan, hogy voltak konzultáción, milyen érdekes volt, Renáta mindent meg tud mondani az ingával, beszéltek előző életekről is. Érdekesnek tartottam, de nem éreztem, hogy nekem ezzel dolgom van. A következő év elejére robbant a bomba az életembe. Fogalmam nem volt, hogy mi történik velem, legfőképpen arról, hogy hova fog ez vezetni. Megérteni szerettem volna. Ki lenne az, aki megmondaná nekem, hogy mi történik velem, és hogyan haladjak tovább az életemben. Akkor eszembe jutott az SVT és Renáta, és elkértem a telefonszámát a körben a lányoktól. Nyár vége volt már. Fel is hívtam őt. Budapesten tudott volna fogadni, mert már arra a nyárra túlvoltak a szokásos nyaraláson a lakóhelyem környékén. Vártam a következő nyárig, amikor már nagyon összeborult az életem. Munkahelyet váltottam, válófélben voltam. Addigra már rájöttem, hogy eddig nagyrészt másoknak rendeltem alá magam, és nem a saját életemet éltem. Áldozatiság, szenvedésvágy. Nem is azzal volt akkor bajom, hogy feláldoztam másokért magam, mert ezt szívesen tettem (hiszen én választottam), hanem azt láttam, hogy ettől nem lett jobb az ő életük sem. Megint felhívtam Renátát, aki elmondta, hogy szívesen fogad egyéni konzultációra, de éppen a következő héten tart egy SVT- bemutatót a lakóhelyemen, és aztán alaptanfolyamot indít, és inkább arra biztat, hogy tanuljam meg én is, és dolgozzak magamon. Elmentem a bemutatóra, és az első pillanattól nem volt kérdés, hogy ott a helyem és megtanulom. Ott választottam egy ingát a bemutató idejére, aztán a végén szépen vissza is adtam, és a pár hét múlva kezdődő tanfolyamon újra megtaláltam, azóta is az az ingám, nincs is másik.

Az első pillanatban ráéreztem, miről van szó. Nagyon könnyen tudtam kapcsolódni Felső Énnel és dolgozni az ingával. Nem volt bennem azóta se kétség, nem hagytam abba a gyakorlást, tanulást, akkora volt mindig is a bizalmam ebben a módszerben és Renátában. Az ő útmutatásai alapján elvégeztem az alaptanfolyamot, és minden nap szorgalmasan gyakoroltam egy éven keresztül, írtam egy füzetbe a tisztításokat. Majd elvégeztem a haladó tanfolyamot, a vektorábrás gyógyítást, megrendeltem visszamenőleg is a hírleveleket, részt veszek a workshopokon, klubokon. A mindennapi életem részévé vált az SVT.

Renáta arra is inspirált, hogy más módszereket is megtanuljak, és azt is megmutatta, hogyan lehet az svt-t ötvözni ezekkel, és hogyan lehet használni magam és mások javára. Így jutottam el a kronobiológiához, a családállításhoz, számmisztikához, Bach-virágterápiához.

Az életem változott meg az SVT-vel. Egy új szemléletet kaptam. Rajtam múlik, hogy milyen az életem. Ezt nagy ajándéknak, de nagy felelősségnek is tekintettem. De megerősített annak az érzése, hogy soha nem vagyunk egyedül. Persze én is végigmentem azokon a fokozatokon, ami a szokásos. Először rábíztam magam teljesen az ingára, majd megmondja, kipucolja, nekem csak tekergetni kell.  Sok minden történt így is, nagy felismeréseim voltak. De volt egy pillanat, amikor rájöttem, a tetteim is kellenek a változáshoz. A legnagyobb felismerés az volt, miért is érzem magam ennyire idegennek ezen a világon. Tulajdonképpen itt a Földön. Hogy miért nem foglaltam el a testemet. Mintha egy álomból ébredtem volna fel. És akkor döntenem kellett: megyek vagy maradok. Sok mindenen végig kellett mennem ahhoz, hogy tiszta szívből teljes részvételemmel igent tudjak mondani a maradásra, többször visszaestem.  Aztán visszataláltam Istenhez. Megtaláltam az életem értelmét. Annyira egyszerű: lazának lenni, könnyedén élni az életet, belső békében létezni, flowban áramlani, és ezt megmutatni másoknak is úgy, mintha nem is tudnék arról, hogy ez a feladat. Sokkal nagyobb feladatot kerestem, sokkal fennköltebbet. Mintha ennél lenne nagyobb és fennköltebb.  2016 őszétől indítottam el a MA kincsei életminőség javító és kézműhely műhely nevű vállalkozásomat. A megtanult és magamon alkalmazott módszerekkel szeretnék segíteni másoknak. Úgy fogtam bele vállalkozásba, hogy nem voltam felkészülve az üzleti részére. Az motivált ebben a választásban, hogy irodalomtanárként, osztályfőnökként is úgy éreztem, sokkal fontosabb lenne az életre megtanítani a diákokat és a szüleiket, és ahogy csak tudtam, becsempésztem ezt a tanári munkába. A vállalkozás üzleti része is egyre jobban megy már. Nekem, akitől ez olyan távol állt. Hát nem csoda, nem is itt éltem a Földön. Ezzel együtt a testemre is sokkal nagyobb hangsúlyt fektetek már. A válás óta 3 éve egyedül élek. Szükségem volt erre. De most már ebből is elég volt, nem szolgál már tovább. Felvállalt, tartós párkapcsolatban kiteljesedés következik. Fel vagyok készülve rá. Nagyon hálás vagyok a tanáraimnak, akiktől tanulhattam és tanulhatok. Renáta klubjai, odafigyelése, a közösségünk összetartása megteremti a szupervíziót, ami szinten tart, és megmutatja mindig, hogy magammal mi a teendő, és hogyan tudok a klienseimmel felelősségteljesen, színvonalasan dolgozni. Mindig pont azt adja, amire akkor nekem szükségem van, azt a muníciót, ami tovább éltet és tovább lendít.

svtonline-mercz-andi-sikertörténet

Mercz Andi, MA kincsei – Kaposvár

További cikkeim

alvó kislány

Álomfejtés kezdőknek

Mit üzen a tudattalanod, amikor alszol? Van valami, ami az idők kezdete óta foglalkoztatja az embereket, és ugyanakkor az egyik legkézenfekvőbb útja

Biztonságos, szabad és tudom hogyan kell

Formulák elvitelre – nemcsak SVT-seknek Az SVT-ben kérdéseket teszünk fel, és válaszokat keresünk. Kulcsfontosságú tehát, hogy pontosan fogalmazzunk. Amikor próbáljuk kinyomozni, hogy

Kapcsolat: renata@svtonline.hu

Tetszett? Oszd meg!

Facebook
LinkedIn

Kezdd ITT!

Scroll to Top