Barion Pixel

“Elvégeztem az SVT Alapkurzust, most hogyan tovább?”

Ismerős ez az érzés?

Amikor 2003-ban életem első SVT Alapkurzusán ültem, még nem nagyon volt semmiféle SVT-tananyag magyar nyelven. Ezért én – rendes bölcsészhez illően – a tanárnőnk, Ács Piroska minden szavát lejegyeztem. Ő pedig gyakran tett „mellékesen” olyan megjegyzéseket, hogy „Ezt majd otthon tisztítsd ki!”

Nos, én elég lelkes voltam ahhoz, hogy az összes ilyen elszórt házi feladatot összeírjam egy külön füzetbe. 172 tisztítandó tétel gyűlt össze benne.

Mivel úgy éreztem, hogy az SVT-vel hazaértem, szerettem volna nagyon jól megtanulni ezt a módszert. Éppen ezért az SVT-tisztítandókat nemcsak kigyűjtöttem, hanem el is végeztem őket. Arra gondoltam közben, hogy legalább addig sem a vacak kis magánügyeimmel zaklatom a Felső Énemet és a SZELLEMet, hanem olyasmiket tisztítok, amik nekem eszembe sem jutottak volna.

Közben pedig – szinte észrevétlenül – tényleg megtanultam jól használni az SVT-t – és az életem is átalakult.

Annyira jól, hogy immár több, mint tíz éve tanítom is ezt a csodálatos spirituális átalakító módszert. És már régóta motoszkált bennem, hogy egy ilyen feladatgyűjtemény a mostani SVT-alkalmazóknak is hasznára válna. Így most, idestova 20 évvel később, képesített senior SVT-instruktorként, örömmel adom a kezedbe ezt az SVT tisztítási gyakorlatokat tartalmazó feladatgyűjteményt

 • hogy ezáltal segítsek elsajátítanod az SVT-ben oly fontos kérdéstechnikát,
 • hogy ötleteket adjak a tisztításaidhoz,
 • és végül, ami a legfontosabb, hogy hozzájáruljak a tudattalanod kifényesítéséhez mindannyiunk legfőbb javára!
Renata
Cover

Kinek szól az e-book?

renata 09

Az SVT tisztítási gyakorlatok ebook Neked való, ha:

 • legalább az SVT Alapkurzust elvégezted
 • szeretnéd a kérdezési technikádat tökéletesíteni
 • igényed van arra, hogy fejleszd az SVT tudásod
 • elkötelezett vagy a gyakorlás mellett
 • nyitott vagy az életed azon területeinek tisztítására is, amire elsőre nem is biztos, hogy gondolnál
SVT inga

Mit tartalmaz az SVT tisztítási gyakorlatok ebook?

 • Rövid módszertani iránymutatás
 • 407 tisztítási kérdés 15 ingatáblához, illetve 26 témakörhöz csoportosítva
 • Jegyzetoldalak a saját gondolataidhoz
 • Haladáskövető 

Lapozz bele a könyvbe:

Vedd meg most a saját példányod!

Cover

Miért érdemes használni az SVT tisztítási gyakorlatok ebookot?

Gyakori kérdések

Nos, ehhez kapcsolódóan több mondandóm is van 🙂 Az egyik az, hogy az előírások szerint ez egy 27 órás kurzus szünetekkel együtt. Ami azt jelenti, hogy élőben még 20 óra sem jut tanulásra, a szünetek miatt. Van, aki amúgy még csak nem is 3, hanem 2 napban tanítja ezt az anyagot. Tehát: 1. Eleve én „túlórázom”, hogy a tanulóimnak valóban minden tőlem telhetőt (és még annál is többet 🙂 ) megadjak; 2. Ha Neked sietős, akkor nem én vagyok a Te tanárod 🙂 Szerencsére számos kitűnő kollégám van, akikre büszke vagyok, mert ezt a képesítést nem könnyű megszerezni 🙂

A foglalkozások felvételét mindig megkapod, és lehetőséged van bármikor kérdezni. Neked kell megfontolnod, hogy így belevágsz-e a tanulásba. Azok, akik ezt az utat választják külön alkalommal „vizsgáznak”, hisz az SRA-nál csak akkor regisztrálhatlak, ha látom, hogyan dolgozol a rendszerrel, azaz, hogy megfelelsz-e a kurzus követelményeinek.

Nincs semmi! Az első alkalom után szólsz, hogy mégsem tartasz velünk, én meg visszautalom a befizetett tandíjadat.  Nekem is jobb, ha olyanok tanulnak tőlem, akiknek bejön a stílusom 🙂

Ma már nincsenek távolságok, hisz ott van nekünk az internet. Minden tanulómat felveszem a zárt Facebook-csoportomba, ahol azonnal segítek, ha valami elakadásod van. És a többiek is szívesen segítenek. Vidéken ráadásul több klassz SVT-s közösség is van, akikhez csatlakozhatsz ?

Tömören: semmi és bármi vagy minden 🙂 Az Alap- és a Haladó kurzuson elsajátítod a módszert. Utána fejlesztheted a tudásodat Klubokon, szupervíziós alkalmakon és más on- és offline SVT-kurzusokon, magyarul és más nyelveken. Akár képesített SVT-tanácsadó vagy instruktor is lehetsz!

A tandíjhoz néhány szempont, amiket megfontolhatsz:

 • Összevetésképpen: egy 1 napos, azaz szünetekkel együtt 8 órás Access Bars tanfolyam ára 54.000 Ft, egy 2,5 napos Theta Healing alaptanfolyam ára 500 dollár.
 • Az SVT alapszintű kurzus ára Nyugat-Európában 575 dollár. Azaz kb. a fent említett kurzusokkal van egy kategóriában. Kelet- és Közép-Európát azonban az Egyesületünk külön kezeli, hogy a tanulóknak könnyebb legyen.
 • Fizetheted a tandíjat részletekben.
 • Van pénz-visszafizetési garancia is.
 • És még egy adat, viszonyításképpen: Egy egyéni óra egy SVT-tanárral min. 15.000 Ft. Ugyanez Nyugaton és Amerikában 100 euró vagy dollár /óra.
 • Végül: Mennyit ér meg Neked az, hogy megváltozik az Életed?

Dönts MAGad az árról.

Töltsd ki a jelentkezési űrlapot!


Várlak szeretettel!

Ha valamiért most nem alkalmas, de érdekel a Haladó SVT, szívesen értesítelek a következő kurzus indulásáról!

Ha kérdésed van, írj emailt a renata@svtonline.hu címre vagy hívd bizalommal a 20/4487958 számot. Ha nem venném fel, hagyj üzenetet vagy írj egy sms-t. Visszahívlak, ha látszik a számod.

Várlak szeretettel és hálával a kurzuson!

Scroll to Top