Barion Pixel

SVT = Hatékony önsegítő technika anyukáknak

Megoldhatatlannak tűnő, nehéz helyzetekben bizonyára Te is gondoltál már arra, hogy ide bizony csoda kell, vagy legalábbis isteni segítség. Nos, a jó hír az, hogy ez a vágyott segítség valójában bennünk van, és egy kis tanulás és gyakorlás után mindannyian képesek vagyunk (ki)használni ezt az adottságunkat nemcsak magunk, hanem gyerme­keink, párunk és szűkebb vagy tágabb csalá­dunk javára is. Van ugyanis egy bámulatos módszer, amely emberek ezrei­nek segített már, hogy örömtelibb és sikere­sebb életet élhessenek.
Mi nők, már a gyermekvállalás gondolatától is megváltozunk, más lesz a világ, más dolgok válnak fontossá. Anyaként gondolataink jelentős részét az tölti ki, hogy hogyan adhatnánk gyermekünknek, gyermekeinknek – és persze párunknak és tágabb családunknak – a lehető legjobbat mindenből.

Hogyan működik?

 

A Spirituális Választerápia (SVT) egy rendkívül hatékony, fájdalom­mentes és gyors módszer, amely gyakorlatilag mindenféle élethelyzetben alkalmaz­ható. A módszer segítségével a családi és párkapcsolati konfliktu­soktól kezd­ve, a (gyerek)betegségeken keresztül egészen a munkahely­keresésig képesek leszünk feloldani az utunkat nehezítő vagy egyenesen akadályozó érzelmi, mentális vagy lelki blokkokat.

Az SVT közvetlenül a tudat alatti elmével dolgozik, ami egy számító­gép­hez hasonlóan, minden valaha megélt pozitív és negatív élményt eltárol ún. programok, mintá(zato)k formájában. Ezek a programok akadályozhatnak bennünket abban, hogy meg­való­sítsuk a vágyainkat és szabadon azt tegyük, amit szeret­nénk. Így tudtunkon kívül voltaképpen önmagunkat fosztjuk meg a boldog és harmonikus élettől, valamint a sikertől, vagy akár az egészségtől és a jóléttől. Pontosan azoktól a dolgoktól, ame­lyekre a legjobban vágyunk. A módszer segítségével azonban képesek leszünk kioldani minden ben­nünk lévő diszharmonikus energiát és programozást, amiket aztán pozitív ener­giákra cserélünk.

 

Hogyan tudod Te is alkalmazni az Életedben?

 

Ezt a technikát egy min. 27 órás alaptanfolyam során bárki képes megtanulni, és utána sikeresen alkalmazni problémás helyzetek­ben. Az SVT Alaptanfolyamon praktikus táblázatok és egy inga segítségével elsajátítjuk, hogyan kerüljünk kapcsolatba belső vezettetésünkkel, azaz a szupertudatos elménkkel, és megtanuljuk, hogy hogyan végezzünk ön­magunk számára oldást, vala­mint hogyan kérjünk tanácsot a vágyott változások megterem­tésé­hez.

„Hol vannak itt a gyermekeim, a férjem, akiknek segíteni akarok?” – kérdezheted joggal. Ők egyszerűen veled vannak, s ahogy Te változni kezdesz pozitív irány­ba, úgy változik és lesz egyre harmonikusabb és szeretetteljesebb a velük való viszo­nyod is.

Közhely, de igaz: ha mi, anyák „rendben vagyunk”, a családunknak is jobb. A módszer sok-sok nőnek és anyukának segített már, hogy saját kezébe vegye a sorsát, és hatékonyan segítse a szeretteit is. A tanfolyamot végzők élete általá­ban látványosan megváltozik és kiteljesedik, ahogy rendszeresen elkezdik hasz­nálni ezt a technikát.
A tanulás mellett az SVT Alaptanfolyam gyakorlatilag 4 munkanapnyi órányi oldást és átalakulást is jelent, ami garantáltan megváltoztatja az életedet. A végén a résztvevők nemzetközileg érvényes igazolást kapnak a képzés teljesí­téséről. Aki szeretne még több tudást, az akár pár hónap múlva elvégezheti a Haladó tan­folyamot, onnantól kezdve pedig már közvetlenül is képesek leszel oldani család és a barátok problémáit is, sőt, akár pénzt is kereshetsz az új tudományoddal. Addig is rendszeres havi gyakorlási alkalmakon tökéletesít­­heted tudásodat, és részesülhetsz közösségünk megtartó erejéből.

A legközelebbi SVT Alaptanfolyamról tájékozódj itt!

További cikkeim

alvó kislány

Álomfejtés kezdőknek

Mit üzen a tudattalanod, amikor alszol? Van valami, ami az idők kezdete óta foglalkoztatja az embereket, és ugyanakkor az egyik legkézenfekvőbb útja

Biztonságos, szabad és tudom hogyan kell

Formulák elvitelre – nemcsak SVT-seknek Az SVT-ben kérdéseket teszünk fel, és válaszokat keresünk. Kulcsfontosságú tehát, hogy pontosan fogalmazzunk. Amikor próbáljuk kinyomozni, hogy

Kapcsolat: renata@svtonline.hu

Tetszett? Oszd meg!

Facebook
LinkedIn

Kezdd ITT!

Scroll to Top