Barion Pixel

SVT a gyakorlatban workshop – online

Hogy az SVT hatékony eszközöd legyen a teremtésben!

 

Havi egy este, bárhol vagy a világban, SVT Alaptanfolyamot végzettek számára!

 Már a 2017-es első félévi dátumokat is beírhatod a naptáradba!

 

SVT gyakorló webinárium
SVT gyakorló inga
SVT alaptanfolyam

Mit csinálunk az SVT gyakorló webináriumon?

 • Az SVT a gyakorlatban webináriumokon SVT alkalmazók számára adunk át különböző témákban jól bevált, hatékony, a megértést, azaz a spirituális leckénk mihamarabbi elsajátítását elősegítő módszereket.
 • Az SVT célkeretben való, a tudatos teremtést támogató használatára fókuszálunk.
 • Mindig van elmélet és gyakorlati munka!
 • Természetesen mindenki a saját ügyén dolgozik, ugyanakkor a csoportenergia megtartó és áldást hozó hatásával is élünk!
 • A workshopok egymástól függetlenek, bármelyikre – vagy mindegyikre – becsatlakozhatsz.

Ki vehet részt az SVT gyakorló webináriumon?

 • Mindenki, aki végzett hivatalos SVT Alaptanfolyamot – hogy egy nyelvet beszéljünk.
 • Bárhol vagy a világban, bekapcsolódhatsz a közös munkába.

Miért?

Az SVT végtelen mélységekig és magasságokig, a SZELLEM Szívéig képes tisztítani a programjainkat. Ugyanakkor Te is érezhetted már úgy, hogy nem érted, mit mutat a Felső Éned, hogy nem tudod, mit kezdj a válasszal, amit kaptál. Ettől lehettél frusztrált, esetleg el is mehetett a kedved az egész SVT-zéstől. Vagy előfordulhatott Veled, hogy nem tudtad, hogyan állj neki egy tisztítási feladatnak, azok kívül, hogy van-e tisztítandó program, és ha van, KTK (=Kérlek, tisztítsd ki!). Ez szintén frusztráló lehet Számodra, esetleg elbátortalanít, hogy kliensekkel dolgozz, hisz kétségeid vannak, hogy mit tudsz átadni a kapott információkból a kliensednek.
Ez nyilván senkinek sem jó. Nem jó Neked, mert tanultál valamit, amit nem használsz. És nem jó a világnak sem, mert Te tudsz valamilyen szolgálatot tenni minden élőnek és élettelennek, amit viszont így nem teszel meg.
Ennek gyógyítására – a Ti igényeiteket figyelembe véve – született ez a workshop.

 

caret-down caret-up caret-left caret-right

Köszönöm szépen a gyakorló estét. Minden aktuális kérdésemre választ kaptam. Köszönöm, hogy újabb lendületet kaptam a mindennapokhoz, ahhoz, hogy ismételten helyére kerüljenek dolgok, ezáltal még tudatosabban éljem az életem.

Kata

A tanfolyamokon és a gyakorlón is olyan tudást kapunk, amelyet követve könnyebb megoldani problémáinkat. A gyakorlón elmélyül a tudás. Felismered, hogy ki vagy,
mire lehetsz képes. Felismered, hogy az Istenlény te magad vagy, tőled függ, hogy mit teremtesz az életedben.
A tisztítások eredményeként megérted saját jelen életbeli működésedet, feltárulnak a tudat alatti tartalmak, érted az egód működését és a fizikai tested határait. Állandósulnak a pozitív érzelmek, kiegyensúlyozottság, harmónia, elfogadás, önbizalom, szeretet. Hálás vagyok a Teremtőnek, hogy a Forrás Jóllét Stúdióba vezetett, Renkától kapott tudást beilleszthetem az életembe. A tanfolyam és a gyakorló több, mint svt., komplexebb ismerethalmaz, kreativításod szab határt az alkalmazásnál.
Ajánlani tudom bárkinek.

Zsóka
Dr. Németh Renáta

Ki vezeti az SVT a gyakorlatban webináriumot?

Dr. Németh Renáta Képesített SVT-tanárral, aki 12 éve gyakorolja az SVT-t, és az elmúlt 6 évben több, mint 100 embernek adta át tudását. Renáta minden tanfolyamán és workshopján az SVT mindennapi használatát tanítja, a lehető legegyszerűbb és leghatékonyabb, a megértést és a tudatosítást támogató jól bevált módszerek, eljárások átadásával. Sokan mondják róla, hogy egyedi az a teljes bizalom és nyíltság, amivel az általa alkalmazott módszereket megosztja a tőle tanulni kívánókkal. Nincsenek magának megtartott titkai, minden tudását őszinte örömmel adja át.

Miért webinárium?

Mivel számos tanuló vidéken és külföldön él, és a budapestieknek is egyre kevesebb az idejük a városon belüli utazgatásra, a jól bevált webináriumos forma kínálkozott, mint legoptimálisabb helyszín a gyakorláshoz.
SVT tanfolyam

Praktikus tudnivalók az SVT a gyakorlatban webináriumról

 • Időpont: minden hónap 2. kedd estéje, 18-20 óra között (02.14., 03.14., 04.11., 05.09., 06.13.)
 • Helyszín: fizikailag, ahol éppen vagy, amúhy a spirituális tantermünkben 🙂 – na jó, a weben!
 • A részvétel feltétele: Hivatalos SVT Alaptanfolyami végzettség
 • Szükséges felszerelés: inga, ingatáblák, stabil internetkapcsolat, mikrofon, esetleg kamera
 • Részvételi díj (átutalással fizetendő):
  • alkalmanként fizetve: 4.000 Ft
  • 4 alkalmas bérlet, amely 1 évig felhasználható: 14000 Ft, azaz alkalmanként mindössze 3.500 Ft

 

Jó hír, ha nem tudsz aznap este ott lenni a gépednél 🙂

A workshop felvételét és az anyagokat utólag is megvásárolhatod. Ehhez a legegyszerűbb, ha jelentkezel a workshopra, és befizeted a részvételi díjat. Akkor ugyanúgy elküldjük Neked is az anyagot, mint a résztvevőknek. Persze, később is bármikor szólhatsz, hogy ez az anyag kell Neked 🙂

 

100 %-os pénz-visszafizetési garancia!

Amennyiben úgy érzed, hogy ez mégsem az, amit kerestél, a webinárium közben vagy utána szólsz, és visszaadom a teljes befizetett összeget!

Jelentkezz bátran az SVT a gyakorlatban webináriumra!

Várunk szeretettel és hálával azért,
hogy tudatosan teszel a teremtő lényed megtestesítéséért!

Scroll to Top