Barion Pixel

Spiritualitásról racionálisan

Ingyenes és nyitott előadások azoknak,
akik a spirituális paradigmában élnek.

Érdekel valamelyik téma?

Akkor kérd bátran a felvételek és egyéb anyagok letöltési linkjét,

vagy regisztrálj az éppen soron következő előadásra!

Válaszd ki,ami érdekel!

Az alacsony önértékelés rejtelmei, avagy hogyan alakítsuk át a megsemmisítést?

A Spiritualitásról racionálisan előadások sorában most az alacsony önértékelésről lesz szó. Ez a jelenség szinte mindenkit érint, megnyilvánulási formáját tekintve ugyanis nagyon sokféle arcot mutat, ráadásul társadalmi szempontból hasznosnak is nevezhető.  Ha megérted a jelenséget, azzal félig meg is oldottad a kihívást 🙂 A várható hatás: javulás a hivatás, karrier és az anyagiak terén.

A gyermekek szerepe a szüleik életében

Van valami, ami mindannyiunkban közös: mindannyiunk két másik ember révén érkezett erre a bolygóra. Vajon mi ennek a jelentősége? Mi a később jövő emberpalánta szerepe? Vajon a szülők annak tekintik-e a gyermeket, ami/aki ő valójában? Mit tehetünk azért, hogy mint gyermekek, rehabilitáljuk MAGunkat, és valóban azzá váljunk, amiért ide jöttünk? És ha MAGunk is szülők vagyunk, akkor mit tehetünk, hogy a mi gyermekeinknek  felnőttkorukra kisebb legyen a tőlünk kapott “csomagjuk”? Többek között ezekkel a kérdésekkel foglalkozik Dr. Németh Renáta 2 órás előadása, számos gyakorlattal és könyvajánlóval 

Mi az IGAZI gondom? - A problémáink értünk vannak

Elég gyakori mondatkezdet, hogy “Az a baj, hogy…” – és a beszélő hangján sokszor érződik a kilátástalanság, az elkeseredettség, a tehetetlenség. Ha a tényleges, valódi problémáddal foglalkozol, akkor nyilvánvalóan előrébb jutsz, mint ha valami álprobléma megoldásán fáradozol. Az előadáson megtudhatod, hogy a problémáid milyen típusokba sorolhatók, és hogy hogyan teremthetsz belőlük  értéket. 

Megrekedt az Életem... - Az életközepi válságban rejlő kincs

Ha úgy érzed, hogy elakadtál, hogy nem halad az Életed; ha egyre komolyabb anyagi gondjaid vannak, és/vagy a kapcsolataid terén veszteségeket vagy konfliktusokat élsz meg, akkor – életkorodtól függetlenül –  Dr. Németh Renáta útmutatásával érdemes megismerned ennek a helyzetnek a belső szerkezetét, és megértened azt, hogy hogyan jutottál idáig. Így sokkal hatékonyabban tudsz majd megoldást találni a jelenlegi helyzetedre.

Teremtsd az új évedet spirituálisan és racionálisan!

A Yearcompass kitöltése hasznos és hatékony eszköze mindazoknak, akik tudatosan, azaz a Felső Énjük, a Belső Bölcsességük által vezettetve tervezik meg életük következő évét. A füzet kitöltése kb. 3 nyugodt órát igényel. Mi 2020. dec. 28-án közösen, a csoportenergia hullámán, sok-sok háttértisztítással, készítettük el a 2020-as év mérlegét, és alkottuk meg víziónkat önMAGunkról és az Életünkről a 2021-es évre. A foglalkozás bevezető gondolatait és a ráhangolódást segítő meditációt itt találod.

Önvizsgálat a tudatos teremtésben

Dr. Németh Renáta az önismeret jelentőségét mutatja a tudatos teremtés lépéseinek tükrében. Külön tárgyalja az egó és a MAG megismerésének fontosságát, és számos lehetőséget mutat, valamint néhány igazán hatékony eszközt ad a kezedbe, hogy Te is nyomára juthass a mára már elavult, ám egykor a túlélésedet szolgáló tudatalatti programjaidnak, sőt, akár át is alakíthasd azokat.

Megbocsátok, mert szeretem MAGam

Dr. Németh Renáta előadása a sértettség, harag, düh és neheztelés kezeléséről. Ezek az érzelmek köztudottan káros hatással vannak az egészségünkre, így fontos lehet megértened, hogy hogyan működik a harag, és hogy hogyan tudsz megbocsátani a saját érdekedben – és mások javára is.

Dr. Berta Mónika szakgyógyszerész informatív és lélekemelő előadása a bőrünkról, testünk legnagyobb kiterjedésű szervéről. A gyakorlati tanácsokon túl egy rövid meditációt is kapsz, a Belső Gyermeked gyógyításához.

Mercz Andrea integrált szemléletű családállító előadása a családi rendről és az azt megbontó folyamatokról, valamint azok helyreállítási lehetőségeiről. 

Dr. Németh Renáta előadása a tudatos teremtés mibenlétéről, a magyar nyelv és a spirituális szakirodalom tükrében. Ismerd meg a teremtés 7+1 lépését a gyakorlatban, a mindennapokban!

Bartha-Kulcsár Imola 2 nagyszerű előadás során vezet be az Új Medicina gondolkozásmódjába, keretrendszerébe. A két felvétekl mellé kapsz egy színes összefoglalót is az öt természettörvényről.

Ezen a workshopon Dr. Németh Renáta a Felső Én és az egó által vezérelt élet különbségeit mutatja be, és több eszközt is ad, amellyel egyszerűen rá tudsz hangolódni a Felső Éned frekvenciájára.

Scroll to Top