Spiritualitásról racionálisan

Ingyenes és nyitott előadások azoknak,
akik a spirituális paradigmában élnek.

Érdekel valamelyik téma?

Akkor kérd bátran a felvételek és egyéb anyagok letöltési linkjét,

vagy regisztrálj az éppen soron következő előadásra!

Válaszd ki,ami érdekel!

Megbocsátok, mert szeretem MAGam

Dr. Németh Renáta előadása a sértettség, harag, düh és neheztelés kezeléséről. Ezek az érzelmek köztudottan káros hatással vannak az egészségünkre, így fontos lehet megértened, hogy hogyan tudsz megbocsátani a saját érdekedben.

Az előadás ingyenes és nyitott, de regisztráció szükséges.

Időpont: 2020. szeptember 28. 19-21 óra

Dr. Berta Mónika szakgyógyszerész informatív és lélekemelő előadása a bőrünkról, testünk legnagyobb kiterjedésű szervéről. A gyakorlati tanácsokon túl egy rövid meditációt is kapsz, a Belső Gyermeked gyógyításához.

Mercz Andrea integrált szemléletű családállító előadása a családi rendről és az azt megbontó folyamatokról, valamint azok helyreállítási lehetőségeiről. 

Dr. Németh Renáta előadása a tudatos teremtés mibenlétéről, a magyar nyelv és a spirituális szakirodalom tükrében. Ismerd meg a teremtés 7+1 lépését a gyakorlatban, a mindennapokban!

Bartha-Kulcsár Imola 2 nagyszerű előadás során vezet be az Új Medicina gondolkozásmódjába, keretrendszerébe. A két felvétekl mellé kapsz egy színes összefoglalót is az öt természettörvényről.

Ezen a workshopon Dr. Németh Renáta a Felső Én és az egó által vezérelt élet különbségeit mutatja be, és több eszközt is ad, amellyel egyszerűen rá tudsz hangolódni a Felső Éned frekvenciájára.

Scroll to Top