Barion Pixel

Tanuld meg végre az Spirituális VálaszTerápiát, a módszer hivatalos tanárától, anélkül, hogy rámenne két hétvégéd!

„Már régóta eldöntöttem, hogy meg akarom tanulni a Spirituális Választerápiát, de sosem értem rá hétvégén, és utazni sem akartam sehová.”

Ha Te is ebben a cipőben jársz, már régóta szemezel az SVT-vel, és eddig még nem jutottál el még az Alaptanfolyamra sem, eljött a Te időd!

2018 szeptember 20-án online SVT Alaptanfolyamot indítok, ahol végre megszerezheted azt a tudást, amelyre már vágytál, mégpedig úgy, hogy nem kell 4 napot egy tanteremben ülnöd. Mégis teljes értékű (sőt, a hallgatóim szerint bővebb és alaposabb) képzést kapsz.

Kitől tanulsz?

Dr. Németh Renáta képesített SVT-tanár vagyok – az SVT hivatalos magyarországi oktatója

A magyar SVT-közösség vezető fordítója

2010-ben kaptam meg az SVT-tanári képesítésemet az SVT tisztaságáért felelős, amerikai székhelyű szervezettől (SRA). Ezt a képesítést 2 évente kell megújítanunk, szóval nem örökre szól, és sokat kell tenni azért, hogy a képesítést megkapjuk.

2010 óta folyamatosan tartok SVT-tanfolyamokat Budapesten, vidéken és 2016 januárjától webinárium formában is. Az elmúlt 8 évben több, mint 30 alaptanfolyamot tartottam, több, mint 200 embert tanítottam meg az SVT használatára. Legtöbbjük ma is aktív tagja a világméretű SVT-közösségnek. Minden nap hálát adok azért, hogy ennyi ember életének az átalakulásához hozzájárulhattam. A virtuális térben eddig 9 Alaptanfolyam és 4 Haladó tanfolyam zárult le nagy sikerrel. Tanulóim nagy hatékonysággal használják az SVT-t a MAGa és szerettei életének magasabb szintre juttatásához.

9 évnyi egyetemi oktatói tapasztalattal és nagy tanítási rutinnal rendelkezem. A fellelhető SVT-anyagokat pedig azért ismerem alaposan, mert többnyire én fordítottam őket magyarra 🙂

Somogyi lányként küldetésemnek érzem, hogy az SVT-t minél több olyan ember is megtanulhassa, aki nem a fővárosban él, vagy akiknek nincs 3-4 egybefüggő napja erre. Vagy nem szeret ekkora anyagot egy tömbben megtanulni, hanem preferálja az alaposabb tanulást.

SVT, spirituális választerápia

Szeretnél a többet érzékelni annál, mint amit eddig láttál? A látszat mögé nézni egy könnyen tanulható, biztos módszerrel?

Ezzel a tanfolyammal megkapod ezt a tudást. Az Alaptanfolyam végére képes leszel saját belső energiáid irányítani és átalakítani. Ez azt jelenti, hogy önállóan tudsz majd pozitív változásokat elérni az életedben a tanultak segítségével. Eddigi visszatérő problémáid gyökerét találod meg és tisztább, egyszerűbb és kényelmesebb lesz az életed.

Megismerkedsz a másoknak végzett SVT-tisztítás alapjaival (ez amúgy a Haladó tanfolyam anyaga), és ezzel megteszed az első lépést egy új szakma irányába. Ha a későbbiekben folytatod a tanulást, a Haladó tanfolyam elvégzése után Te is segíthetsz másoknak, Te is részt vehetsz a világ jobbításában.

Tagjává válhatsz az SVT oktatói és alkalmazói világméretű közösségének – közénk tartozhatsz és a támogatásunk nem szűnik meg a tanfolyam végeztével: online felületeken (Facebook csoport, zárt szakmai fórum, Klub) is támogatunk. Nem maradsz egyedül – akár „csak” magadnak tanulod meg az SVT-t, akár professzionális segítővé válsz.

Természetesen az SRA (a nemzetközi szervezetünk) által elfogadott hivatalos tanúsítványt kapsz. Ez teszi lehetővé a számodra, hogy a most elvégezett Alaptanfolyam után tovább tudd képezni magadat – bármelyik tanárnál.

Mi a tematika?

• Bevezetést nyersz az SVT rendszerébe, az ingával és az alapvető SVT-ingatáblákkal való munkába.
• Mivel az SVT elsősorban spirituális módszer, áttekintjük a spirituális gyógyítás alapelveit.
• Megismerkedünk, és ingát használva tudatosan felvesszük a kapcsolatot belső vezettetésünkkel – az SVT-ben használt kifejezéssel – Felső Énünkkel.
• Elsajátítjuk a programok feltárásának és tisztításának módszerét.
• Megismerkedünk a lélekkapcsolatok alapvető típusaival.
• Megismerkedünk a saját energiáink irányításának, átalakításának alapjaival.
• Megkezdjük a tudatos elme átalakítását.
• Megtanuljuk a másoknak végzett SVT-tisztítás alapjait – ez amúgy Haladó tananyag 🙂

9 ok, amiért jó Neked, hogy online tartom

Ez az Alaptanfolyam nem egy tantermi tanfolyam felvétele, amelyet 2 napon keresztül nézel, hanem speciálisan erre a 10×3 órás formátumra fejlesztett anyag. Ez kihasználja az online oktatás lehetőségeit és még számos előnnyel jár:

• a webinárium formának köszönhetően ott tanulsz, ahol éppen vagy
• nem kell szabadságot kivenned, nem a hétvégéid mennek el, nincs utazási idő
• nem költesz éttermi ebédre, nincs úti- és szállásköltség, nincs parkolási díj


Több idő, alaposabb képzés


• az előírt 24 órás tanfolyami időnél 8 órával több időt szánunk a tanulásra
• jól megalapozzuk az elméletet és a gyakorlatot
• hétről hétre bőven van időd átnézni, amit tanultunk, és gyakorolni
• jut idő feltenni a kérdéseidet
• személyes mentorálást kapsz

Mennyi elfoglaltsággal jár?

2018. szeptember 20-tól, 10 héten keresztül minden csütörtökön 18 órakor kezdünk és 3 órán keresztül tart a képzés. Közben két egy rövid szünetet tartunk.
Hiányozni maximum két alkalmat lehet. Ennél több hiányzás esetén külön szükséges konzultálnunk, hogy lássam, hogy a tanfolyami tanúsítvány kiadásához és az SRA-nál történő regisztrációhoz szükséges minimális feltételeket teljesítetted.

Milyen technikai feltételei vannak?

Stabil internetkapcsolat, mikrofon, kamera.

Mit mondanak végzett hallgatóim?

Köszönöm az online Alaptanfolyamot. Jó volt, hogy nem kellett utazni, szállásról gondoskodni. Kényelmes volt, a hanganyagot bármikor meghallgathatom újra meg újra. Nem egyszerre zúdult a nyakamba a sok információ, kényelmesen be tudtam osztani a gyakorlások és tanulás idejét. Az SVT módszer e két hónap alatt, olyan problémákat oldott meg nálam, amit egyéb módszerekkel 3 év alatt nem sikerült. Csak ajánlani tudom mindenkinek, de azt nagyon.


Zsuzsa


Az elmúlt közel két hónapért hálás köszönet. Köszönöm a lehetőséget, hogy nálad tanulhattam. Az SVT megismerésével sok minden a helyre rendeződik, legfőképp a számomra nem teljesen egyértelmű információk a teremtésről, a vonzás törvényéről, az univerzumról a forrásenergiáról és meg sok minden másról. A tanfolyami alkalmakat mindig nagyon vártam, szerettem tanulni 🙂 A sok plusz információ, az egyszerű és érthető magyarázatok megkönnyítették a “befogadást” és a tanulást, ami nagyon sokat segített. Köszönöm, hogy a kezdeti lelkesedésem azóta sem múlt el, ami nagyrészt NEKED köszönhető!


Anett


Renáta fantasztikus előadó, az SVT tanulás mellett az órákon kicsit nyelvészkedtünk is, megismerkedtünk a szavak kialakulásával is, nagyon élveztem. Az elméleti tudás mellé sok gyakorlati tapasztalatot is megosztott velünk. Az órák pörgősek voltak, szinte elröppent az a 3 óra. Megtanultam az SVT alapjait, és Renáta ajánlása szerint mindenre használom az életemben, ahol nem 100% a szeretet. Nagyon várom a haladó online képzést is!


Imola


Kedves Renáta!
Szeretném megköszönni az elmúlt heteket, amit a Forrás Jóllét Stúdió webináriumán tölthettem Veled és a kedves hallgató társaimmal, az SVT Alaptanfolyamon.
Én online tanfolyamon még sosem tanultam, tartottam is tőle, de mivel igen nagy távolságra lakom a fővárostól, így ez az oktatási forma kihívást és könnyebbséget is jelentett.
Az SVT Alaptanfolyam részletekben történő oktatása véleményem szerint nagyon megkönnyítette a megértést. Könnyebbé tette, hogy megemésztődjön egyik héttől a másikig a hallott, és átvett tananyag. A köztes időbeni gyakorlásról nem is beszélve.
Én eleinte nehézkesen vettem fel a ritmust, de te kedves, és főleg türelmes voltál, köszönöm.
A tananyag nagyon aprólékosan érthetően összeállított remek munka. A sok kiegészítő anyag, amiket kaptunk, szintén segítette a megértést.
Nagyon lelkiismeretes, precíz és minden akadályt legyőző voltál.
Szeretettel és őszinte érdeklődéssel foglalkoztál velünk, és ez nagyon jó benyomást keltett bennem.
Terveimben szerepel az SVT Haladó tanfolyamon is részt venni.
Nagy szeretettel ajánlom a tanfolyamot azoknak, akik érdeklődnek az SVT mélyebb megismerése iránt.
Tisztelettel és hálával.


Icuka

Mit kapsz pontosan, amikor jelentkezel?

Részvételi lehetőséget az SVT Alaptanfolyamon.


Egy általam készített SVT-ingát ingatartó szütyőben ( Értéke: 2.500.- Ft)


Az általam írt 120 oldalas tanfolyami jegyzetet ( Értéke: 5.000.- Ft)


A mindennapi tanulás és az SVT alkalmazása közben jól használható plusz anyagokat (Értéke: 3.000 Ft)


Megkapod az egyes foglalkozások felvételét, hogy ezzel is elmélyíthesd a tanultakat ( Értéke: 25.000.- Ft )


Csatlakozhatsz a zárt Facebook-csoportomhoz és az új kapcsolataid fognak kialakulni hasonló emberekkel( Értéke: megfizethetetlen )


A későbbiekben folyamatos továbbképzési alkalmak, online és személyesen egyaránt.

Mennyibe kerül?

Az SVT Alaptanfolyamok ára szabott, a nemzetközi szövetség ajánlása szerint 80.000.- Ft. 

(Ez szinte viccesen alacsony, 2.666,67.- Ft-os óradíj).

Nálam nem szükséges, hogy a tanfolyamhoz szükséges befektetés egy összegben rendelkezésedre álljon, 3 könnyű, 29.000.- Ft-os részletben is teljesíthetsz.

Ha ismétlő vagy, aki korábban nem nálam tanult, 40.000.- Ft-ba kerül. 

Csak ismétlőként hozzájuthatsz a hivatalos jegyzethez is, 5.000.- Ft-ért.

Ha nálam már elvégezted az Alaptanfolyamot, akkor ismétlőként ingyen vehetsz részt!

0

Csak 15 hely van!

Összesen maximum 15 hallgató jelentkezhet. Azért, mert a minőségből nem engedek, és ha többen jelentkeznének, akkor nem tudnék rád kellő figyelmet fordítani.

Pénzvisszafizetési garancia

Annyira biztos vagyok a képzésem minőségében, hogy ha Te az első alkalom végén úgy látod, hogy ez nem az, amire gondoltál, szó nélkül visszautalom a befizetett tandíjat.

Mit kell tennem a jelentkezéshez?

Töltsd ki ezt az űrlapot!

 Ha a bankkártyás fizetést választottad, akkor utána a Barion fizető felületére jutsz és rendezd a számlát a bankkártyáddal. A bankkártyaadataidat nem ismerem meg, csak a sikeres fizetésről kapok értesítést.

Ha az átutalásos fizetést, akkor a megadott emailcímedre egy díjbekérőt fogsz kapni, és annak alapján indítsd el az átutalást!

Természetesen elektronikus számlát küldök. A számlát Dr. Németh Renáta e.v.-től kapod. Székhely: 8600 Tab, Kossuth Lajos u. 23. Fszt 2. Adószám: 61040249-1-34

A pénz beérkezése foglalja le a helyedet az Alaptanfolyamon.

Az Alaptanfolyam kezdete előtt a postacímedre küldöm a jegyzetet és az általad választott tanulóingát. Ennek költségét természetesen én állom.

Hogyan változott tanulóim élete az SVT-munka hatására?

Hogy hogyan változtatta meg az SVT az életem? Ki tudja. Mármint csak akkor derülne ki, pontosan mi mindent köszönhetek a spirituális választerápiának, ha látnám, hogyan alakultak volna a dolgaim nélküle. Persze gyanítom (na, jó: pontosan tudom), hogy nem a vak szerencse eredménye a négy év alatt megnégyszereződött fizetésem, a saját iroda, majd az otthoni rugalmas munkavégzés – mindig aszerint, épp mire vágytam. Bizonyára a bolognai, firenzei, varsói, barcelonai, isztambuli, görög, bolgár utakat sem „a gép dobta”. Mindig gördülékeny ügyintézés, elsimuló nehézségek, megnyert per, gyors és könnyed szülés, nagy kapcsolati nehézségek megértése és megoldása – tele van kisebb-nagyobb csodákkal az utam. De az igazi változás a gondolkodásomban következett be. Hogy végig teljesen biztos voltam benne, hogy mindez lehetséges, és ha valami mégsem sikerül, akkor nem a kormány, anyukám vagy az éghajlatváltozás tehet róla, csak nekem kell még megértenem, megtanulnom valamit, dolgozni magamon. Hogy olyan sok kétség, bizonytalanság, zűrzavar nyert értelmet, majd tűnt el. Hogy nem félek, nem aggódom feleslegesen, nem hibáztatok másokat… de legalábbis sokkal hamarabb észreveszem, hogy ez butaság, és változtathatok. Mindenen. És hogy addig is, amíg ez sikerül, minden a legnagyobb Rendben van.

F. Anita, Budapest

Ui: Jelentkezz most! Tedd meg az első lépést életed megváltoztatása felé!

Scroll to Top