Barion Pixel

Erőszimbólum

Az Erőszimbólum létrejötte

Az Erőszimbólum nem más, mint a Teremtő erőszimbólum és a Gyógyító kör szinergikus kombinációja.

A Teremtő erő-szimbólumot Mary Faith Rhoads rajzolta. A szimbólum az univerzum három alapformájából épül fel. Ezek:

  • a kör (1),
  • a négyzet (2×2)
  • és a háromszög (3=1+2).
  •  

Ez az ábra alkalmas a mindennapok során felgyülemlett diszharmonikus energia kitisztítására.

Az Erőszimbólum másik alkotóeleme, a Gyógyító kör. Erről annyit tudunk, hogy 1996-ban Robert Deztlert, az SVT alapítóját és feleségét, Mary Annt Walesben elvitték egy hatalmas kövekből kialakított körhöz, amit gyógyításra használtak. Robert megkérdezte a SZELLEMet/Felső Ént, hogy hasznos lenne-e számukra az itt kapott gyógyítás, és igenlő választ kapott. Rá­kérdezett a gyógyítást igénylő területükre, majd a kapott útmutatások alapján mindketten beálltak a SZELLEM/Felső Én által jelzett ún. kapukba. Egyértelműen érezték a gyógyító energiák áramlását, ezért a saját kertjükben is létrehoztak egy ilyen gyógyító kört.

Később a SZELLEM/Felső Én tudatta, hogy a kör egy papírlapon is ábrázolható, és elég, ha az ujjunkat rátesszük a jelzett kapura, hogy a SZELLEM/Felső Én közvetlenül a testbe tudja beprogramozni a gyógyító energiát.

Robert nem sokkal ezután, Venezuelában kapta azt az információt, hogy a Gyógyító kör közepébe tegyék bele a Dávid-csillagot, amivel az eredeti gyógyító kör rezgése megduplázódott.

Ezután derült ki, hogy a Mary Faith Rhodes által rajzolt Teremtő erő-szimbólum 16 csúcsa tökéletesen illeszkedik a gyógyító kör 16 kapujára. Így jött létre az Erőszimbólum. Robert Felső Énje azt jelezte, hogy a gyógyító kör energiája 200, a Teremtő erő-szimbólum energiája pedig 5000, a kettő kombinációjának energiája pedig minden mértéket felülmúl.

Hogyan használd az Erő szimbólumot?

Az Erőszimbólum tehát rendkívül hatékony gyógyító, harmonizáló eszköz. Használd bátran, nem árthatsz vele! Akár gyerekeknek is odaadhatod. Ez a szimbó­lum nem áll szerzői jogvédelem alatt.

Néhány ötlet a kinyomtatott Erőszimbólum használatához

 
  • ráteheted a kezedet néhány percre, hogy az aurádat harmonizálja,
  • rátehetsz egy pohár vagy egy üveg vizet, és beprogramozhatod vele, majd megihatod, hogy a sejtközi teret is megtisztítsa,
  • beteheted az ágyad alá, tértisztító eszközként,
  • kiszínezheted mandalaként, hogy a teredet harmonizálja.
eroszimbolum
teremtoero szimbolum
gyogyito kor szimbolum
Scroll to Top