Barion Pixel

Élet a Sugárzó Szeretet szintjén

Az SRA májusban, a havi Ez Neked szól cikkben arról gondolkoztat el bennünket, hogy mit is jelent a Sugárzó Szeretet szintű tudatossággal élni itt, a Földön.

Mindannyian, akik a Sugárzó Szeretet szintjén és azon túl vagyunk, vállaltuk azt a felelősséget, hogy megtapasztaljuk, megtanuljuk és megértjük az összes inherens potenciált és lehetőséget, amelyek ezen a spirituális tudatszinten elérhetőek. Ezen a szinten mindig a SZELLEMMEL közösen teremtünk új potenciálokat és új lehetőségeket minden dimenzióban, valóságban, térben és időben. Ez fantasztikus!

 • De mégis, hogyan jelenik meg ez a táguló tudatosság számunkra, itt és most, a mindennapi, fizikai síkú életünkben?
 • Mit jelent a fizikai síkon gondolkozni, magunkat kifejezni, cselekedni és teremteni ezekről a kiterjedt tudatszintekről?
 • Hogyan változott meg az életem?
 • Hogyan viszonyulok most a másokkal való kapcsolataimhoz?
 • Hogyan fokozódott a bőség az életemben?
svtonline sugarzo szeretet

Nagyszerű dolog újra és újra következetesen feltenni magunknak ezeket a csodás kérdéseket. Azért is szükséges tudatosítanunk azt, hogy hogyan nyilvánulunk meg a fizikai szinten a Sugárzó Szeretet szintjéről, hogy a SZELLEM ezt a tudást így megértse és mindenki számára elérhetővé tegye.

Azt is meg kell értenünk, hogy miért nem vagyunk képesek a fizikai síkon manifesztálni valamit annak ellenére, hogy a tudatosságunk a Sugárzó Szeretet szintjén van. Ha nem tapasztaltál lényeges változást abban, hogy hogyan állsz hozzá az életedhez, és hogy hogyan éled azt, akkor tudatosítanod kell a programjaidat, a blokkjaidat, a félelmeidet és a korlátaidat.

 • Vajon ezeket a Sugárzó Szeretet szintjén teremted?
 • Vajon ezek a SZELLEM által teremtett programok?
 • Van-e valamilyen rejtett programozásod és/vagy hiedelemrendszered, amit nem akarsz elengedni?
 • Vajon félsz-e felszabadítani önmagad?

Amikor ezeket a kérdéseket kitisztítod, nemcsak a saját hozzáférésedet terjeszted ki ahhoz, hogy ezen a tudatszinten élj, hanem másokét is. Mindannyian egyek vagyunk egymással és – végső soron – a SZELLEMMEL is. Az öntudatra ébredésben elért minden eredményünk kulcszerepet játszik mindannyiunk átalakulásában. Az átalakulásunk révén szabad hozzáférést kapunk azokhoz a képességeinkhez, hogy sugárzóan szeressünk, és hogy teljes életet éljünk itt és most.

 

svtonline sugarzo szeretet 1

A fenti kérdések mellett az alábbiak is segítenek téged az átalakulásban:

 • Mit kell kitisztítanom ahhoz, hogy megértsem, mit jelent számomra a Sugárzó Szeretet-szintű tudatosság?
 • Milyen programok akadályozzák a képességeimet, hogy teljesen integrálni tudjam a spirituális tudatosságomat a fizikai síkú manifesztációval?
 • Milyen programok akadályoznak engem abban, hogy vállaljam ezt a spirituális felelősséget?

Tudd meg, hogyan tanulhatod meg Te is az SVT-t!

 

Tetszett? Hasznodra volt? Mutasd meg a barátaidnak is!

Használd az oldalsó gombokat 🙂 Hálásan köszönöm!

Szívesen olvasnál még?

További cikkeim

alvó kislány

Álomfejtés kezdőknek

Mit üzen a tudattalanod, amikor alszol? Van valami, ami az idők kezdete óta foglalkoztatja az embereket, és ugyanakkor az egyik legkézenfekvőbb útja

Biztonságos, szabad és tudom hogyan kell

Formulák elvitelre – nemcsak SVT-seknek Az SVT-ben kérdéseket teszünk fel, és válaszokat keresünk. Kulcsfontosságú tehát, hogy pontosan fogalmazzunk. Amikor próbáljuk kinyomozni, hogy

Kapcsolat: renata@svtonline.hu

Tetszett? Oszd meg!

Facebook
LinkedIn

Kezdd ITT!

Scroll to Top