SVT-tanácsadás

Mi mindent kell tennünk ahhoz, hogy képesített SVT-tanácsadók lehessünk?

Miért van jelentősége a képesítésnek?

Az SRA (Spiritual Response Association) küldetése a SZELLEM és az emberiség segítése a spirituális gyógyításon keresztül. Ezért a képesítések odaítélését meglehetősen szigorúan veszi. Ezért létezik egy Képesítési Bizottság, ahova a képesítési kérelmek beutnak, és ahol elbírálják őket. Az SRA a képesítések megítélését az alábbi elvárásokra alapozza:

A képesített SVT-tanácsadó

 • elsősorban a saját gyógyulásáért dolgozik, utána másokéért
 • megtapasztalja spirituális vezettetést, vallástól függetlenül
 • minden szinten a gyógyulásra és a gyógyításra törekszik
 • építi a közösséget a spirituális tanulás elősegítésére

Az SRA ennek szellemében képesített tanácsadóitól elvárja az alábbiakat:

 1. Kompetencia, a módszer ismerete
 2. Megbízhatóság (tiszteletben tartani a másikat)
 3. A SZELLEM szeretetében dolgozni
 4. Spirituális elköteleződés
 5. Integritás (a szavaim és a tetteim egysége, őszinteség az önkifejezésben, látható módon; felelősségvállalás önmagamért)
 6. Pontosság és teljesség a munkában: 90% felett (tanároknál ez 95%)
 7. Érdeklődés a spirituális út és gyógyulás iránt (először a saját életében)
 8. A módszerünk és a módszertanunk eredetének és gyökereinek ismerete
 9. Annak elismerése, hogy az SVT/SpÚ a SZELLEM adományai az emberiség számára
 10. Ráhangolódottság a SZELLEMre és a Szeretetre
 11. Együttérzés és türelem
 12. Tisztelet önmagad, mások, az SVT és a közösség iránt
 13. A közösség szolgálata Szeretettel, tisztelettel és szakértelemmel
 14. Integritás, elkötelezettség és szolgálat
 15. Hajlandóság a tudatos fejlődés és változás iránt: önmagad, a klienseid/tanulóid, a szervezet és a közösség szintjén
 16. A belső erő birtoklása, tudatosság / A szándékok valóra váltása
 17. A tanulók, a kliensek és a közösség támogatása
 18. Képesnek lenni arra, hogy a praxisod révén reményt hozz az emberiségnek

A Képesítési Bizottság által feltett kérdések

A tanácsadók és tanárok esetében egyaránt:

1. A jelentkező hétköznapi életcélja hány %-ban van harmóniában a Szeretettel? [min. 90% ]
2. Hány %-ban képes a jelentkező tudatosságot és megértést hozni a kliensei/tanulói számára a saját potenciáljukat és céljukat illetően, ami gyógyítást és reményt hoz? (A tisztítások/tanítás révén) [min. 90% ]
3. A jelentkező hány %-ban képes megőrizni a semlegességét az SVT-vel/SpÚ-val végzett munkája során? [100%]
4. Hány % a jelentkező egójának a bevonódottsága a munkájuk során? [max. 3%]
5. Milyen tudatossági szintről dolgozik a jelentkező? [A 3. tábla legmagasabb szintje]
6. Hány %-ban érti és követi a jelentkező az eredeti SVT módszertant/eljárást? [min. 95% ]
7. A tisztítás során kapott információ hány %-a ered a Felső Éntől/SZELLEMtől? [100%]
8. A jelentkező tisztításainak hány %-a pontos és teljes? [min. 95% ]
9. A jelentkező hány %-ban képes összpontosítani ahhoz, hogy a tisztítási alkalmak / tanfolyamok során nyugodt, semleges és kiegyensúlyozott maradjon? [min. 95% ]
10. A jelentkező hány %-ban elkötelezett, hogy tiszteletben tartsa az Etikai és magatartási irányelvek című dokumentumban megfogalmazott eszmét és szándékot etikus/erkölcsös módon? [100%]
11. A jelentkező hány %-ban magyarázza el világosan az SVT-t / SpÚ-t könnyed és érthető módon a klienseinek?[min. 93% ]
12. A jelentkező legfőbb javát hány %-ban szolgálja, ha most képesített tanácsadó lesz? Képesített tanár? [min. 93% ]
13. A jelentkező hány %-ban járul hozzá a Szeretetből a világba áramló tudatosság terjedéséhez? [min. 97% ]

Tanároknak:

1. A jelentkező hány %-ban közvetíti tisztán az SVT/SpÚ módszertani tudnivalóit könnyedén és érthető módon? Az Alaptanfolyamon? A Haladón?  [min. 93% ]
2. A jelentkező hány %-ban képes támogatni a tanulóit, ahogy az SVT-gyakorlatuk kibontakozik? [min. 93% ]

A kinevezés kérelmezéséhez szükséges:

 • tanfolyamok: Alap-, Haladó, Intenzív készségfejlesztés IKT, 3 napos, ára, kb. 180.000 Ft) tanfolyam
 • Felemelkedés előfizetés (min. 1 év)
 • 18-24 hónap gyakorlás, és minimum 72 teljes tisztítás
 • IKT tanári ajánlás
 • Mutasd be, hogyan magyarázod el egy kliensnek, hogy a kihívásaik és a blokkjaik hogyan hatnak a mindennapi életükre, és hogy a tisztítás hogyan fog segíteni nekik. Adj példákat olyan javaslatokra, amelyeket a klienseidnek adsz, hogy a pozitív energiákat beépítsék az életükbe.
 • a jelentkezési űrlap kitöltése
 • 50 dollár az eljárási díj befizetése

A kinevezés érvényessége

Az SRA a kinevezést először 1 évre, majd utána 2 éves ciklusokra adja meg. A ciklus lejártával a tanácsadónak újra kell képesíttetnie magát. Ehhez be kell fizetnie az éves tagdíjakat, el kell végeznie bizonyos számú tisztítást, újabb anyagokat kell beadnia, és 24 tanulmányi kreditpontot kell teljesítenie.

Szóval az SRA-ban nem lehet a babérjainkon üldögélni 🙂

Szerintem ezzel kapcsolatban 2 kérdés merül fel:

Miért választjuk mégis ezt a folyamatos fejlődési és megfelelési pályát olyan sokan?

Miért fontos Neked, hogy valaki képesített SVT-tanácsadó vagy sem?

Ezekre a kérdésekre is hamarosan megfelelek 🙂 Figyeld a blogot, ha érdekel! Kérdezz vagy kommentelj 🙂

Tetszett? Hasznodra volt? Mutasd meg a barátaidnak is!

Használd az oldalsó gombokat 🙂 Hálásan köszönöm!

Szívesen olvasnál még?

Van olyan ismerősöd, akinek tetszene ez a cikk? Akkor oszd meg vele!
szerző: Németh Renáta kategória: SVT-tanácsadás, Tudj meg többet az SVT-ről!, nincs hozzászólás - Légy te az első!

Anitáék új otthona és a többi bónusz

Anitáék új otthona és a többi bónusz

Ezt a sikertörténetet horvátországi nyaralásunk alatt írom, egy napfényes júniusi délután, a tenger mellől, egy csodás, mediterrán kertre néző teraszról, friss levegő, madárdal, kövön sütkérező gyíkok, nagy családi vacsorák, egyre többet beszélő nagyfiam, járni tanuló kisfiam és kerekedő pocakom társaságában.

Az apartmanunk egy tágas, kényelmes, szerethető családi ház, és ez annyiban érdekes, hogy innen már csak dobozolni megyünk haza a 10. kerületi, negyedik emeleti, másfél szobás lakásunkba, hogy pár nap múlva beköltözzünk kisvárosi kertes otthonunkba. Pedig amikor ezt a nyaralást lefoglaltuk, még nem tudtuk, hogy költözni fogunk, sőt, azt sem, hogy a családunk hamarosan kinövi első otthonunkat...

Februárban derült ki, hogy teljesült a vágyunk, megfogant harmadik gyermekünk, aki - ha minden jól megy - meg is érkezik, még mielőtt nagyobbik testvére betölti a harmadik, kisebbik a másfél évét. Tudtuk, tehát, hogy nagy változások jönnek, de semmi mást nem. Nem tudtuk, hogy Budapesten, az agglomerációban vagy vidéken akarjuk folytatni; hogy házat vagy lakást szeretnénk; hogy újat vagy használtat akarunk; hogy mi lesz a munkahelyeinkkel... De nyár végéig megoldásra volt szükségünk, hogy őszi babánkat már a berendezett új otthonunkba fogadhassuk, annak ellenére, hogy úgy láttuk, anyagi forrásaink semmilyen lehetőséggel nem kecsegtetnek.

Világos, hogy egy ilyen lehetetlen küldetéshez kevés a szorgalom meg az akarat, ezért mielőtt bármit is tettünk volna, megkerestem SVT-tanácsadómat, és -tanáromat, Németh Renátát. Tudtam, ide kell majd a fentiek segítsége mellé az ő empátiája, tudása, tapasztalata, megoldásközpontú gondolkodása is.

A lehető legjobb döntést volt hozzá fordulni. A tanácsadás és segítő beszélgetés során segített tisztán látni, mi a szìvünk vágya, majd kitisztított mindent, ami ennek útjában állt (úgy, mint a családunk blokkolt teremtő készségét vagy a párom és a főnöke közötti stresszt). Ezután gyakorlati tanácsokkal látott el (például, hogy menjünk a gyerekekkel együtt akár drága ingatlanokat is nézni, hogy megérezzük, hol lennénk otthon, vagy hogy a férjem koncentráljon a munkahelyi pozíciók helyett arra, milyen feladatkörben érezne izgalmat, motivációt). Végül egy zseniális pénzügyi tanácsadó és egy megbízható ingatlanjogász elérhetőségével engedett el bennünket, valamint azzal az irreálisnak tűnő, de magabiztos ígérettel, hogy 4 hét múlva látni fogjuk a megoldás körvonalait...

Napra pontosan 4 hét múlva elfogadtuk a lakásunkra tett vételi ajánlatot, miközben addigra már megállapodtunk az álomotthonunk megvásárlásában is.

Az út odáig és azóta is apró csodákkal volt teletűzdelve, amit nem lehetett a puszta vak szerencse számlájára írni. SVT-alkalmazóként pontosan tudom, ilyen érzés, amikor a Felső Én támogatásával halad az ügyünk. Példaul, hogy tanácsadás után néhány nappal a férjemet felhívta egy ingatlanos (akitől hónapok előtt futólag érdeklődtünk a miénkhez hasonló lakások piaci áráról), hogy hozna vevőt a meg sem hirdetett lakásunkra, aki másnap meg is ajánlotta az elvárt árat. Vagy hogy találtunk egy házat, ami mindenben megfelelt az addigra a részletesen megfogalmazott vágyainknak, leszámítva, hogy megfizethetetlennek tűnt,  egészen addig, míg a pénzügyi tanácsadónk nem állt elő olyan konstrukcióval, amivel a jelenlegi havi terheink emelkedése nélkül meg lehet finanszírozni.

Majd jött két kisebb csavar. A vevőnk elállt a vásárlástól, de már aznap előszerződtünk egy másikkal, aki jobb árat fizet. A befejezésre váró álomházunkról pedig kiderült, később lenne csak költözhető, de még azon a héten találtunk ugyanannak a  városnak egy jobb környékén egy ugyanolyan elrendezésűt, amit néhány millióval olcsóbban kínáltak, miközben tartalmazott néhány millió forint értékben számos számunkra fontos extrát. Le is foglaltuk. Időközben a férjemnek is felajánlottak egy állást új városunkban, a mostanival azonos fizetésért, de izgalmasabb munkakörben és jobb munkarendben.

És akkor még nem beszéltem az egész folyamatot kísérő biztonságérzetről, bizalomról, vezettetésről, intuíciókról.

Mostanra (alig 4 hónappal az SVT-zés után!) minden el van rendezve. Adás-vételi szerződések aláírva, hitelfolyosítás és férjem áthelyezése folyamatban. Engem pedig vár gimnazista éveim városa, a közelben sok rokonnal és baráttal, a nagy házzal és a kis kerttel, hogy ideális helyszíne legyen nagycsaládos-kisgyermekes éveinknek. Hálásabb nem is lehetnék.

Van olyan ismerősöd, akinek tetszene ez a cikk? Akkor oszd meg vele!
szerző: Németh Renáta kategória: SVT sikertörténetek, SVT-tanácsadás, Tudj meg többet az SVT-ről!, nincs hozzászólás - Légy te az első!

Andi története az SVT-vel

Andi története az SVT-vel

Mercz Andi Kaposvárról írta meg az ő sztoriját az SVT-vel:

Nem különleges az én történetem. Nincsenek benne kanyarok, letérések. Jól elkaptam az isteni időzítést, még ha nem is tudtam róla, és haladtam az úton kitartóan, egy darabig egyáltalán nem tudatosan.

2013 nyarán hallottam először Renátáról és a módszerről. Egy női körbe jártam, ott mesélték néhányan, hogy voltak konzultáción, milyen érdekes volt, Renáta mindent meg tud mondani az ingával, beszéltek előző életekről is. Érdekesnek tartottam, de nem éreztem, hogy nekem ezzel dolgom van. A következő év elejére robbant a bomba az életembe. Fogalmam nem volt, hogy mi történik velem, legfőképpen arról, hogy hova fog ez vezetni. Megérteni szerettem volna. Ki lenne az, aki megmondaná nekem, hogy mi történik velem, és hogyan haladjak tovább az életemben. Akkor eszembe jutott az SVT és Renáta, és elkértem a telefonszámát a körben a lányoktól. Nyár vége volt már. Fel is hívtam őt. Budapesten tudott volna fogadni, mert már arra a nyárra túlvoltak a szokásos nyaraláson a lakóhelyem környékén. Vártam a következő nyárig, amikor már nagyon összeborult az életem. Munkahelyet váltottam, válófélben voltam. Addigra már rájöttem, hogy eddig nagyrészt másoknak rendeltem alá magam, és nem a saját életemet éltem. Áldozatiság, szenvedésvágy. Nem is azzal volt akkor bajom, hogy feláldoztam másokért magam, mert ezt szívesen tettem (hiszen én választottam), hanem azt láttam, hogy ettől nem lett jobb az ő életük sem. Megint felhívtam Renátát, aki elmondta, hogy szívesen fogad egyéni konzultációra, de éppen a következő héten tart egy SVT- bemutatót a lakóhelyemen, és aztán alaptanfolyamot indít, és inkább arra biztat, hogy tanuljam meg én is, és dolgozzak magamon. Elmentem a bemutatóra, és az első pillanattól nem volt kérdés, hogy ott a helyem és megtanulom. Ott választottam egy ingát a bemutató idejére, aztán a végén szépen vissza is adtam, és a pár hét múlva kezdődő tanfolyamon újra megtaláltam, azóta is az az ingám, nincs is másik.

Az első pillanatban ráéreztem, miről van szó. Nagyon könnyen tudtam kapcsolódni Felső Énnel és dolgozni az ingával. Nem volt bennem azóta se kétség, nem hagytam abba a gyakorlást, tanulást, akkora volt mindig is a bizalmam ebben a módszerben és Renátában. Az ő útmutatásai alapján elvégeztem az alaptanfolyamot, és minden nap szorgalmasan gyakoroltam egy éven keresztül, írtam egy füzetbe a tisztításokat. Majd elvégeztem a haladó tanfolyamot, a vektorábrás gyógyítást, megrendeltem visszamenőleg is a hírleveleket, részt veszek a workshopokon, klubokon. A mindennapi életem részévé vált az SVT.

Renáta arra is inspirált, hogy más módszereket is megtanuljak, és azt is megmutatta, hogyan lehet az svt-t ötvözni ezekkel, és hogyan lehet használni magam és mások javára. Így jutottam el a kronobiológiához, a családállításhoz, számmisztikához, Bach-virágterápiához.

Az életem változott meg az SVT-vel. Egy új szemléletet kaptam. Rajtam múlik, hogy milyen az életem. Ezt nagy ajándéknak, de nagy felelősségnek is tekintettem. De megerősített annak az érzése, hogy soha nem vagyunk egyedül. Persze én is végigmentem azokon a fokozatokon, ami a szokásos. Először rábíztam magam teljesen az ingára, majd megmondja, kipucolja, nekem csak tekergetni kell.  Sok minden történt így is, nagy felismeréseim voltak. De volt egy pillanat, amikor rájöttem, a tetteim is kellenek a változáshoz. A legnagyobb felismerés az volt, miért is érzem magam ennyire idegennek ezen a világon. Tulajdonképpen itt a Földön. Hogy miért nem foglaltam el a testemet. Mintha egy álomból ébredtem volna fel. És akkor döntenem kellett: megyek vagy maradok. Sok mindenen végig kellett mennem ahhoz, hogy tiszta szívből teljes részvételemmel igent tudjak mondani a maradásra, többször visszaestem.  Aztán visszataláltam Istenhez. Megtaláltam az életem értelmét. Annyira egyszerű: lazának lenni, könnyedén élni az életet, belső békében létezni, flowban áramlani, és ezt megmutatni másoknak is úgy, mintha nem is tudnék arról, hogy ez a feladat. Sokkal nagyobb feladatot kerestem, sokkal fennköltebbet. Mintha ennél lenne nagyobb és fennköltebb.  2016 őszétől indítottam el a MA kincsei életminőség javító és kézműhely műhely nevű vállalkozásomat. A megtanult és magamon alkalmazott módszerekkel szeretnék segíteni másoknak. Úgy fogtam bele vállalkozásba, hogy nem voltam felkészülve az üzleti részére. Az motivált ebben a választásban, hogy irodalomtanárként, osztályfőnökként is úgy éreztem, sokkal fontosabb lenne az életre megtanítani a diákokat és a szüleiket, és ahogy csak tudtam, becsempésztem ezt a tanári munkába. A vállalkozás üzleti része is egyre jobban megy már. Nekem, akitől ez olyan távol állt. Hát nem csoda, nem is itt éltem a Földön. Ezzel együtt a testemre is sokkal nagyobb hangsúlyt fektetek már. A válás óta 3 éve egyedül élek. Szükségem volt erre. De most már ebből is elég volt, nem szolgál már tovább. Felvállalt, tartós párkapcsolatban kiteljesedés következik. Fel vagyok készülve rá. Nagyon hálás vagyok a tanáraimnak, akiktől tanulhattam és tanulhatok. Renáta klubjai, odafigyelése, a közösségünk összetartása megteremti a szupervíziót, ami szinten tart, és megmutatja mindig, hogy magammal mi a teendő, és hogyan tudok a klienseimmel felelősségteljesen, színvonalasan dolgozni. Mindig pont azt adja, amire akkor nekem szükségem van, azt a muníciót, ami tovább éltet és tovább lendít.

svtonline-mercz-andi-sikertörténet

Mercz Andi, MA kincsei – Kaposvár

Van olyan ismerősöd, akinek tetszene ez a cikk? Akkor oszd meg vele!
szerző: Németh Renáta kategória: SVT sikertörténetek, SVT-tanfolyam, Tudj meg többet az SVT-ről!, nincs hozzászólás - Légy te az első!

SVT – Ami van és ami nincs

SVT – Ami van és ami nincs

Ez az eszmefuttatás első olvasásra furcsának tűnhet. Adj időt MAGadnak az értelmezésre! A VAN-NINCS szóhasználat inspirált a gondolkozásra, abból kiindulva, hogy teremtő lények vagyunk. Ebből az következik, hogy csak a VAN van az életünkben. Nézd csak:
Ha valami nincs az életedben, és hiányzik, akkor annak a valaminek a hiánya van az életedben. A kérdés az, hogy mi az oka annak, hogy az a valami, ami hiányzik, nem jelenik meg az életedben. Mi tartja távol tőled?

Continue reading →

Van olyan ismerősöd, akinek tetszene ez a cikk? Akkor oszd meg vele!
szerző: Németh Renáta kategória: Tudj meg többet az SVT-ről!, nincs hozzászólás - Légy te az első!

Robert Detzler az SVT-tanácsadásról

Robert Detzler az SVT-tanácsadásról

Robert Detzler, az SVT megalkotója (1926-2013) nagyon őszintén írt az SVT-munka hatásairól. Robert egy városnyi embernek végzett tisztítást világszerte, így elég nagy minta alapján állítja, amit ír. Hálás vagyok, hogy láthattam őt élőben is dolgozni, és magam is kaptam tőle egy teljes SVT-tisztítást. Még ma is őrzöm a papírt, hogy ez az utolsó inkarnációm. Bár szerintem érdemes lehet visszajönni, olyan szép hely ez a bolygó...

Érdemes átolvasnod, ha SVT-tanácsadásra készülsz, és akkor is, ha SVT- vagy más spirituális segítő munkát végzel mások számára.

A Spirituális Választerápia (SVT) rendkívül hatékony módszer, melynek segítségével felfedhetők és ki­törölhetők azok a diszharmóniát okozó programok, amelyek a jelen, az előző, ill. a párhuzamos életek­ből, párhuzamos univerzumokból és jövőbeli életekből származnak. A tisztításnak a legtöbb ember életé­ben általában mély és csodálatos hatása van. A tisztítási munka nyomán sok fizikai, érzelmi és mentális gyógyulás megy végbe. Ugyanakkor vannak olyan kliensek, akiknek az életében – legalábbis amennyire látható – nincs olyan mértékű pozitív változás, mint másoknál. Mikor megkérdezzük a Szellemet, hogy mi ennek az oka, többnyire kiderül, hogy az adott kliensnek olyan erősen rögzült tudatos szokásai, mintái vannak, amelyeket előbb módosítania kell, hogy a pozitív változásokat és eredményeket meg­élhesse. A tudatos elméjét és a szokásait az SVT-vel senkinek sem tudjuk megváltoztatni. A tudatos szokások, a negatív gondolkozás és a negatív cselekedetek megváltoztatása mindenkinek a saját felelőssége, de ha ezeket sikerül átalakítani, és ehhez társul az SVT-vel végzett tisztítási munka, a kliens valóban csodákat tapasztalhat meg az életében.
Vannak, akik azt várják, hogy – mintegy meglengetve a varázspálcánkat – mostantól az életükben minden csodálatos lesz. Bárcsak így lenne! Néha valóban így történik, néha viszont nem. Ne feledjük el, hogy ez a bolygó – és a többi is – iskola, és mi döntöttünk úgy, hogy ide inkarnálóduk, hogy tanuljunk. Az életünk maga a lecke, és megesik, hogy a lélek bizony nagyon nehéz megtanulandó leckéket választ magá­nak. Senki se írja elő nekünk, hogy milyen leckéket kell elsajátítanunk, hogy mit kell meg­tapasztalnunk. Ez életről életre a saját döntésünk. Amikor elhatározzuk, hogy folytatjuk a tanulást, ezért újabb inkarnációt vállalunk, elmegyünk a lélekfeljegyzéseinket tartalmazó könyvtárba. Átnézzük a feljegyzéseinket, és meg­határozzuk, hogy a tervezett következő életünkben mi mindenen akarunk dolgozni. Terveinknek meg­felelő­en kiválasztjuk a galaxist, a bolygót, a nemzetet, a szüleinket, a testünket és az életutunkat. A legnagyobb gondot az okozza, hogy minderről aztán elfeled­kezünk, és ezért nehéz­sé­gein­kért másokat hibáztatunk, és a körülményeket okoljuk. Nagyon fontos, hogy megértsük, hogy a döntéseinket mi magunk hoztuk, de eljött az idő, hogy most új és jobb elhatározásokra jussunk.
A pozitív, boldog és sikeres életeket sohasem kutatjuk, hisz ezek semmiféle problémát nem okoz­nak. Csak az előző, illetve a jelen élethez kapcsolódó diszharmonikus energiákat kell kitisztítani. Ha ki­tisztítjuk a programokat, a tapasztalathoz tartozó diszharmonikus energiák eltűnnek, és a lélek feljegy­zé­seiben csak a tapasztalat során nyert bölcsesség és a tudás marad. A program magától nem épülhet újjá, egyedül mi magunk tudjuk visszatelepíteni azzal, hogy továbbra is ugyanazokat a negatív mintákat működtetjük negatív gondolataink és érzelmeink, valamint rossz szokásaink által. Így aztán, ha nem jön fel az összes réteg, amiből a program áll, számítani lehet rá, hogy a jövőben lesznek még vele kapcsolat­ban további fel­merülő feladatok. Ha úgy véli, hogy az SVT hatékony módszer, érdemes folytatni a tisztítási munkát.
Célunk minden életben a tanulás és a tapasztalatszerzés, hogy a bölcsességben gyarapodó lélek egyre tudatosabbá váljon, és egyre tökéletesebben tükrözze azt a Fényt, amely Jézus szerint vagyunk. Miután a kliens programjai ki lettek tisztítva, általában kiderül, hogy többé nem szükséges inkarnálódnia, mert befejezte a tanulási folyamatát, és szert tett mindarra a bölcsességre, amely a spirituális birodal­makban való munkához szükséges. Úgy tűnik, hogy ha a kliens programjai, amelyeken dolgoztunk, nem tisztultak ki teljesen, a lélek­nek szüksége lehet újabb inkarnációkra. Az SVT-vel azokat a programokat tisztítjuk, amelyek a további inkarnációkat szükségessé tennék. Így, ha a kliens tudatosan nem is érzékeli a tisztítás jótékony hatását, az akkor is ott van: a befejezetlen leckék miatt nem kell újra ide születnünk.
Egy biztos: a SZELLEM nem ítélkezik, és nem büntet. Amikor a fizikai testet elhagy­juk, nem jutunk pokolra, mert ilyen hely nincs. A szellemnek, a mennyeknek egyszerűen csak sok szintje van. A pokol voltaképpen nem más, mint a fizikai életünkben átélt mentális, érzel­mi és fizikai nehézségek, fela­datok összessége. Ha a fizikai síkot elhagyjuk, és visszatérünk a Szellembe, akkor nem fogunk ölbe tett kézzel üldögélni, hanem új univerzumok, galaxisok, bolygók tervezésében, teremtésében és kormány­zásában veszünk részt! És ez csodálatos!
A SVT módszertana folyamatosan fejlődik, ismereteink egyre bővülnek, így klienseink számára a tisztítási munka is egyre teljesebbé, egyre hatékonyabbá válik. Az elmúlt 21 évben a SZELLEM folyama­tosan új információkat közölt, amelyek által maga a rendszer vált teljesebbé és hatékonyabbá. Munkánkat azzal segítheti, ha igyekszik megtartani és el­mélyíteni a pozitív gondolkozást, a pozitív érzelmek meg­élését, és a pozitív beszédmódot. Máté evangéliumában ezt olvassuk: „Mert a te beszédidből ismertetel igaznak, és a te beszédidből ismertetel hamisnak” (Mt 12, 37). A mi dolgunk, hogy kitisztítsuk a lélek fel­jegyzéseit, az öné, hogy a megtartsa lehető legpozitívabb tudatállapotot. Mindannyian spirituális létezők vagyunk, akik fizikai testet öltve tanulunk és tapasztalunk. Jézus azt mondta, hogy mi vagyunk a világ világossága, és hogy ragyogjuk be fényünkkel a világot!
A Szeretet Fénye ragyogja be életünk minden napját!
 
Megtanulnád Te is? Klikk ide:
Van olyan ismerősöd, akinek tetszene ez a cikk? Akkor oszd meg vele!
szerző: Németh Renáta kategória: SVT-tanácsadás, nincs hozzászólás - Légy te az első!