Barion Pixel

Az SRA hírlevele SVT-seknek és érdeklődőknek – 2019. január

Megjelent az SRA Közlemények II. évfolyamának 1. száma!

Az SRA Igazgatótanácsa 2019-et egy új kezdet évének tekinti. Az SVT-közösség: érdeklődők, kliensek, tanulók, alkalmazók, tanácsadók, tanárok és lelkészek számára új, modern és kényelmes otthont tervezünk és építünk.

Az SVT-t a világ több, mint 50 országában használjuk a SZELLEM gyógyító szeretetének áramoltatására, a tudatukat érzékelő, arra figyelő emberek számának növelésére, a Fény terjesztésére. Ennyi SVT-s olyan, mint egy sokszínű rét: tarka, mégis egységes. Szemet gyönyörködtető, vidám és harmonikus. Gyógyító erővel bír. Így, év elején, erről írt az SRA Igazgatótanácsának elnöke, Bertha Calvin.

Olvasd szeretettel az üzenetét!

 

svtonline sra kozlemenyek 201901 januar sokszinuseg egyseg 9

Az Igazgatótanács üzenete az SVT-közösségnek (2019. január)

 

Írta: Bertha Calvin, az SRA Igazgatótanácsának elnöke

Egy új időszak fényei kezdenek pislákolni. Itt a változás, az elengedés és a „régi” meg­tisztításának ideje, hogy helyet csináljunk és utat engedjünk az új távlatoknak.

Egy­ség­ben és inspiráltak vagyunk, hogy folytassuk a szeretet, növekedés és tudatos­ság csodálatos ajándékának a kiterjesztését, amit a SZELLEM Robert Detzler által nekünk adott. Már sok helyen jelen vagyunk a világban, és azon dolgo­zunk, hogy új táv­latokat hozzunk létre az emberiség számára, és reményt vigyünk boly­gónk minden szeg­le­té­be.

Az egyesület ti vagytok, én és mindegyikőnk, különböző szokásainkkal, gondolkodásmódunkkal, ahogy tesszük és látjuk a dolgokat. Ezek azok a színek, ízek, árnyalatok, nyelvek, tapasztalatok és kifejezések, amik egyedi­vé és értékessé tesznek bennünket. Mi vagyunk ez a sokszínű faliszőnyeg, amin keresztül a SZELLEM meg­nyilvánul, és mi Őbenne vagyunk.

Minden változás során ismeretlen zónába lépünk, ami megijeszthet minket. Úgy érezhetjük, hogy az ürességbe ugrunk, vagy elhagyjuk biztonságos terünket. Ez a félelemérzet azért van, mert még mindig nem tudjuk, hogyan járjunk az új úton, milyen új színnel fog felöltöztetni minket, milyen tónusú lesz a hangunk, hogyan fogjuk érezni magunkat, milyen lesz most az új táv­latunk. Csak elfelejtettük, hogy – az időnk kezdete óta – nem vagyunk egyedül vagy el­választ­va, mert EGYek vagyunk, hogy a folyamatos teremtés menete során mi választunk (az üres­ség által számunkra biztosított végtelen lehetőségből) egy tapasz­talatot, hogy meg­nyil­vá­nít­suk a SZELLEMet és ezt a végtelen teremtést, aminek része vagyunk.

A félelem helyett választhatjuk azt, hogy lelkesedéssel nézünk szembe a változásokkal, és meg­kérdez­zük magunktól, hogy milyen új tudásom lesz ennek a tapasztalatnak a végén? Milyen új képes­ségekre számí­tok? Hogyan fog változni a tudatosságom magamról, az életemről vagy az élet­ről magáról? Hogyan fogom érez­ni magam? Milyen új dalt fogok énekelni? Annyi új lehető­ség van, és annyi mindent kérhetünk!

Amikor SVT-vel vagy SpÚ-val dolgozunk, együtt dolgozunk az egyesületben, amit ez a munka in­spirál. Együtt haladunk, létrehozva magunkban és általunk annak növekedését. Semmi nem választ el minket: ti hozzá­tok létre a változásokat, mi vonzzuk ezt az energiát, és a SZELLEM benne van, mert mi mindannyian Őbenne vagyunk.

Ami egységben tart minket, mivel ez mindennek az alapja, az a szeretetünk, amit ez iránt a fan­tasz­tikus munka iránt érzünk. Ez a sarokkő, amin az egyesületünk alapul, és megtart mind­egyikünket. Az SVT/SpÚ meg­óvása és elterjesztése a szeretetünk és inspirációnk.

Milyen színei lesznek az új távlatnak? Ez tőlünk függ, hogy összehozzuk mindegyikőnk árnyalatát és tónusát, és csodálatossá tegyük!

Legyen a SZELLEM az inspirációnk.

A SZELLEM legyen veletek, és ti Őbenne legyetek.

 

Mi mindenről esik még szó az e havi Közleményekben?

 

Január lévén az elköteleződésről és az Isteni Rendről.

Emellett

  • nézegethetsz tanfolyami fotókat
  • olvasgathatsz visszajelzéseket különféle tanfolyamokról, valamint
  • megismerheted néhány tanárunkat,
  • értesülhetsz az új képesített tanácsadókról és tanárokról,
  • megtudhatod, mennyi adományt kaptunk és mennyi önkéntes munkát végeztünk,
  • továbbá tájékozódhatsz az SRA személyzetéről és bizottságairól.

Ha a további anyagok, inspiráló cikkek és tisztítanivalók is érdekelnek, akkor klikkelj az alábbi gombra, és olvass többet!

 

Tetszett? Hasznodra volt? Mutasd meg a barátaidnak is!

Használd az oldalsó gombokat 🙂 Hálásan köszönöm!

Szívesen olvasnál még?

További cikkeim

alvó kislány

Álomfejtés kezdőknek

Mit üzen a tudattalanod, amikor alszol? Van valami, ami az idők kezdete óta foglalkoztatja az embereket, és ugyanakkor az egyik legkézenfekvőbb útja

Biztonságos, szabad és tudom hogyan kell

Formulák elvitelre – nemcsak SVT-seknek Az SVT-ben kérdéseket teszünk fel, és válaszokat keresünk. Kulcsfontosságú tehát, hogy pontosan fogalmazzunk. Amikor próbáljuk kinyomozni, hogy

Kapcsolat: renata@svtonline.hu

Tetszett? Oszd meg!

Facebook
LinkedIn

Kezdd ITT!

Scroll to Top