Barion Pixel

Az SRA hírlevele SVT-seknek és érdeklődőknek – 2019. január

Megjelent az SRA Közlemények II. évfolyamának 1. száma!

Az SRA Igazgatótanácsa 2019-et egy új kezdet évének tekinti. Az SVT-közösség: érdeklődők, kliensek, tanulók, alkalmazók, tanácsadók, tanárok és lelkészek számára új, modern és kényelmes otthont tervezünk és építünk.

Az SVT-t a világ több, mint 50 országában használjuk a SZELLEM gyógyító szeretetének áramoltatására, a tudatukat érzékelő, arra figyelő emberek számának növelésére, a Fény terjesztésére. Ennyi SVT-s olyan, mint egy sokszínű rét: tarka, mégis egységes. Szemet gyönyörködtető, vidám és harmonikus. Gyógyító erővel bír. Így, év elején, erről írt az SRA Igazgatótanácsának elnöke, Bertha Calvin.

Olvasd szeretettel az üzenetét!

 

Az Igazgatótanács üzenete az SVT-közösségnek (2019. január)

 

Írta: Bertha Calvin, az SRA Igazgatótanácsának elnöke

Egy új időszak fényei kezdenek pislákolni. Itt a változás, az elengedés és a „régi” meg­tisztításának ideje, hogy helyet csináljunk és utat engedjünk az új távlatoknak.

Egy­ség­ben és inspiráltak vagyunk, hogy folytassuk a szeretet, növekedés és tudatos­ság csodálatos ajándékának a kiterjesztését, amit a SZELLEM Robert Detzler által nekünk adott. Már sok helyen jelen vagyunk a világban, és azon dolgo­zunk, hogy új táv­latokat hozzunk létre az emberiség számára, és reményt vigyünk boly­gónk minden szeg­le­té­be.

Az egyesület ti vagytok, én és mindegyikőnk, különböző szokásainkkal, gondolkodásmódunkkal, ahogy tesszük és látjuk a dolgokat. Ezek azok a színek, ízek, árnyalatok, nyelvek, tapasztalatok és kifejezések, amik egyedi­vé és értékessé tesznek bennünket. Mi vagyunk ez a sokszínű faliszőnyeg, amin keresztül a SZELLEM meg­nyilvánul, és mi Őbenne vagyunk.

Minden változás során ismeretlen zónába lépünk, ami megijeszthet minket. Úgy érezhetjük, hogy az ürességbe ugrunk, vagy elhagyjuk biztonságos terünket. Ez a félelemérzet azért van, mert még mindig nem tudjuk, hogyan járjunk az új úton, milyen új színnel fog felöltöztetni minket, milyen tónusú lesz a hangunk, hogyan fogjuk érezni magunkat, milyen lesz most az új táv­latunk. Csak elfelejtettük, hogy – az időnk kezdete óta – nem vagyunk egyedül vagy el­választ­va, mert EGYek vagyunk, hogy a folyamatos teremtés menete során mi választunk (az üres­ség által számunkra biztosított végtelen lehetőségből) egy tapasz­talatot, hogy meg­nyil­vá­nít­suk a SZELLEMet és ezt a végtelen teremtést, aminek része vagyunk.

A félelem helyett választhatjuk azt, hogy lelkesedéssel nézünk szembe a változásokkal, és meg­kérdez­zük magunktól, hogy milyen új tudásom lesz ennek a tapasztalatnak a végén? Milyen új képes­ségekre számí­tok? Hogyan fog változni a tudatosságom magamról, az életemről vagy az élet­ről magáról? Hogyan fogom érez­ni magam? Milyen új dalt fogok énekelni? Annyi új lehető­ség van, és annyi mindent kérhetünk!

Amikor SVT-vel vagy SpÚ-val dolgozunk, együtt dolgozunk az egyesületben, amit ez a munka in­spirál. Együtt haladunk, létrehozva magunkban és általunk annak növekedését. Semmi nem választ el minket: ti hozzá­tok létre a változásokat, mi vonzzuk ezt az energiát, és a SZELLEM benne van, mert mi mindannyian Őbenne vagyunk.

Ami egységben tart minket, mivel ez mindennek az alapja, az a szeretetünk, amit ez iránt a fan­tasz­tikus munka iránt érzünk. Ez a sarokkő, amin az egyesületünk alapul, és megtart mind­egyikünket. Az SVT/SpÚ meg­óvása és elterjesztése a szeretetünk és inspirációnk.

Milyen színei lesznek az új távlatnak? Ez tőlünk függ, hogy összehozzuk mindegyikőnk árnyalatát és tónusát, és csodálatossá tegyük!

Legyen a SZELLEM az inspirációnk.

A SZELLEM legyen veletek, és ti Őbenne legyetek.

 

Mi mindenről esik még szó az e havi Közleményekben?

 

Január lévén az elköteleződésről és az Isteni Rendről.

Emellett

  • nézegethetsz tanfolyami fotókat
  • olvasgathatsz visszajelzéseket különféle tanfolyamokról, valamint
  • megismerheted néhány tanárunkat,
  • értesülhetsz az új képesített tanácsadókról és tanárokról,
  • megtudhatod, mennyi adományt kaptunk és mennyi önkéntes munkát végeztünk,
  • továbbá tájékozódhatsz az SRA személyzetéről és bizottságairól.

Ha a további anyagok, inspiráló cikkek és tisztítanivalók is érdekelnek, akkor klikkelj az alábbi gombra, és olvass többet!

 

Tetszett? Hasznodra volt? Mutasd meg a barátaidnak is!

Használd az oldalsó gombokat 🙂 Hálásan köszönöm!

Szívesen olvasnál még?

További cikkeim

Scroll to Top
Scroll to Top