Barion Pixel

Az SRA hírlevele SVT-seknek és érdeklődőknek – 2018. november

Megjelent az SRA Közlemények I. évfolyamának 2. száma!

Augusztus óta dolgozom önkéntesként az SRA Igazgatótanácsában. Mikor megkaptam a meghívó levelet, eszembe jutott, hogy kb. 13 éve, még kezdő SVT-s koromban egy baráti SVT-tanácsadáson a legjobb SVT-s barátom azt mondta, hogy „Rencsike, neked lesz egy kis dolgod az SRA vezetésében.” Nekem lett is volna kedvem elmondani nekik a vízióimat az SRA-ról, sőt, írtam is emaileket, de a jelek szerint nem a megfelelő helyre. Ez már nagyon feszített engem. És akkor felírtam egy papírra, hogy hogyan szeretnék szakértő lenni. Ezen az is szerepelt, hogy az SRA Boardban szeretnék dolgozni. És most tessék, itt van. Ez sok munkával jár (plusz a Felemelkedés hírlevél fordítását is koordinálom). Ugyanakkor végre lehetőségem nyílt aktívan részt venni az SRA alakításában.

svtonline igazgatotanacs sra board

Az egyik ilyen újítás, amiben részt vettem, az ingyenes közösségi hírlevél létrehozása volt. Ebben elsősorban közösségi hírek kapnak helyet, és olyan tisztítások és meditációs témák, amelyek minden SVT-s és az SVT iránt érdeklődő számára aktuálisak.  Az Igazgatótanács törekszik arra, hogy életteli kapcsolatban legyen az egész SVT-közösséggel. Ezért írunk minden hónapban egy üzenetet az SVT-család számára.

A múlt hónapban a magam számára is meglepő módon én jelentkeztem, hogy szeretném megírni ezt a cikket. Ellenállhatatlan késztetést éreztem, hogy elmondjam, hogy látom én az SRA-t és az SRA lehetséges jövőjét. Ha ehhez még tudod, hogy építésznek készültem, akkor láthatsz egy jó példát arra, hogy az Életben – előbb-utóbb – minden a helyére kerül, így vagy úgy 🙂

 

Olvasd szeretettel az írásomat!

 

svtonline sra kozlemenyek 2018nov tegla louis kahn

Az Igazgatótanács üzenete az SRA-közösségnek (2018. november)

 

Az SVT-vel töltött 15 évem során minden örömöm, frusztrációm és lázadá­som közepette volt egy dédelgetett álmom: hogy eljön az idő, amikor ez a gyógyító közösség spirituálisan valóban átalakítja és felemeli a Földet. Az SVT az általam ismert legteljesebb és legátfogóbb gyógyító rendszer.

Tudom, hogy ezzel az álmommal nem vagyok egyedül. Az átalakulás ideje egy­értelműen elérkezett. Hálás vagyok a lehetőségért, hogy ezt a folyama­tot aktívan támogathatom.

Az Igazgatótanácsban kapott vezettetés arra inspirál minket, hogy egyesületünk minden tag­ját össze­fogjuk. Arra hívunk mindannyiótokat, hogy építsünk együtt egy megszentelt virtuális templo­mot ennek a Roberttől örökölt műnek, amelyet annyira szeretünk, és amelyet mi tartunk fenn.

Képzeljetek el egy templomot a fizikai síkon! Szilárd alapja kell, hogy legyen, erős falai, széles ablakai és ajtói a külvilág beengedéséhez, és kell rá egy védelmező tető. Mindez téglából van. Louis Kahn, a 20. század egyik jelentős építésze így beszélt erről: „Még egy közönséges tégla is több szeretne lenni, mint ami ő maga. Szeretne részévé válni valami jobbnak, valami nagyobb­nak.”

Mit jelent ez? Egy téglának önmagában alig van jelentősége. Sok-sok másik téglával együtt azon­ban ugyanaz a tégla egy nagyszerű épület – egy iskola, egy családi ház, egy múzeum, egy gyár vagy akár egy katedrális – részévé válhat. Egy csodálatosan megtervezett épületben, amely bizton­ságos és stabil helyet nyújt a benne élőknek, minden téglának megvan a maga helye.

A mi egyesületünk megújításának folyamatában arra hívlak benneteket, hogy gondoljatok maga­tokra úgy, mint egy olyan fontos elemre, amilyen ez a bizonyos tégla. Hova szeretnétek kerülni? Egy szerkezettartó pillér eleme lennétek – és szívesen vennétek részt az Igazgatótanács munká­já­ban? Vagy az SRA jövőképét képviselő tornyokban és a kupolákban szeretnétek helyet kapni – és egy bizottságban munkálkodnátok? Vagy egy ablakot kereteznétek, amelyen keresztül a SZELLEM fényéből új ötletek áramlanak be? Vagy kapu lennétek közösségünk új tagjai számára? Egyedül kicsinek és távolinak érezhetjük magunkat. Ha azonban úgy gondolok magam­ra, mint egy­re a világon szerteszét élő sok ezer, sok nyelvet beszélő, különleges tehetségekkel és képes­ségek­kel bíró SVT-alkalmazó közül, akkor az álmom, hogy egy sikeres gyógyító közösség tagja vagyok, már nem tűnik olyan távolinak, vagy elérhetetlennek, hanem izgalmas kalanddá válik. A teremtő energiánkból adott minden kis hozzájárulásnak – legyen az ötlet, szakértelem, ön­kéntes munka, adomány, cikkírás, fordítás, tanfolyam, új workshop – sajátos helyet kap ebben a szent építményben, amelyet együtt építünk. Tarts velünk, és legyél Te is egy értékes tégla, hogy felépíthessük azt a katedrálist, ami maga az SVT.

 

Tetszett? Hasznodra volt? Mutasd meg a barátaidnak is!

Használd az oldalsó gombokat 🙂 Hálásan köszönöm!

Szívesen olvasnál még?

További cikkeim

alvó kislány

Álomfejtés kezdőknek

Mit üzen a tudattalanod, amikor alszol? Van valami, ami az idők kezdete óta foglalkoztatja az embereket, és ugyanakkor az egyik legkézenfekvőbb útja

Biztonságos, szabad és tudom hogyan kell

Formulák elvitelre – nemcsak SVT-seknek Az SVT-ben kérdéseket teszünk fel, és válaszokat keresünk. Kulcsfontosságú tehát, hogy pontosan fogalmazzunk. Amikor próbáljuk kinyomozni, hogy

Kapcsolat: renata@svtonline.hu

Tetszett? Oszd meg!

Facebook
LinkedIn

Kezdd ITT!

Scroll to Top