Barion Pixel

Az SRA hírlevele SVT-seknek és érdeklődőknek – 2018. december

Megjelent az SRA Közlemények I. évfolyamának 3. száma!

Az SRA Igazgatótanácsában azon vagyunk, hogy a 2019-es év során az SRA-t olyan mértékben alakítsuk át, ahogy a hernyóból pillangó lesz. Ez egy radikális átalakulás. Tudtad, hogy a bebábozódott hernyó sejtszintig lebontja magát? És ebből a masszából építi újra a testét, sőt, a lényét lepkévé.Arra hívunk mindenkit, aki tanult SVT-zni vagy érdeklődik a módszer iránt, hogy imáival, tisztításaival vagy aktív részvételével segítse ezt a radikális átalakulást.

Olvasd szeretettel az SRA Igazgatótanácsának üzenetét!

SRA Közlemények, 2018. december

Az Igazgatótanács üzenete az SVT-közösségnek (2018. december)

 

Kedves Olvasók!

Élete során minden organizmus – akár kicsi, akár nagy – átmegy néhány radikális paradigma­vál­táson. Erre számos nyelvi kifejezést használunk: „felnőtté válás”, „a Szaturnusz visszatérte”, „élet­közepi válság”, „metamorfózis.” Ez az átalakulás elkerülhetetlen az élet további fenntartása érde­ké­ben. Egy organizmus a transzformáció utáni állapotában nagyobb értéket jelent a világ számára. Ez a jelenség a különböző szervezetek életében is fontos. A paradigmaváltás ideje az SRA számára is elérkezett.

Az SRA Igazgatótanácsot négy nő alkotja, akiknek erőteljes jövőképe van a Robert munkásságán alapuló spirituális fejlődéssel kapcsolatban. Tudatában vagyunk, hogy új tudatosságra van szükség, és arra, hogy bizalmat építsünk, valamint tagjaink támogatására és a velük való együttműködésre. Az alkalmazók, tanácsadók és tanárok sok éve tanulnak Felső Énes/SZELLEMi kapcsolatukból. Sokunk hoz le mély bölcsességet. Ne habozzunk tovább megosztani ezeket a gyöngyszemeket egymással!

Az SVT-vel való munka során Felső Én/a SZELEM vezet minket, és mindannyian más rezgésszinten működünk. Ez az SVT egyik legértékesebb és legtöbb kihívást jelentő adománya. Olyan klienseket vonzunk, akik a lejobban rezonálnak velünk. Egyéni tisztítási munkáink során megtanuljuk, hogyan nyissuk meg a klienseket a saját gyógyulási képességeik és saját, a Forráshoz visszanyúló kapcsolatuk felé. Ez, ahogy Robert mondaná, az STV-vel történő munka lényege.

Az SVT sokkal hatalmasabb, mint az anyag, amit megtanulunk. Az SVT-utazás öröme annak a fel­isme­rése, hogy mi mindannyian a SZELLEM vagyunk, akik együtt utaztunk ide és hívunk másokat is, hogy csatlakozzanak. Információink vannak, amiket megoszthatunk egymással, és mód­sze­re­ink, amik továbbvisznek minket. Amikor a másikat „Namasté”-val üdvözöljük, azzal azt jelez­zük, hogy a SZELLLEM kiterjedéseként látjuk őt.

Az újév kezdetén izgatottan vagyunk jelen bábaként egy olyan szervezet újjászületésénél, ami a kölcsö­nös részvételt, tanulást és fejlődést támogatja. Számos önkéntesünk segítségével kor­szerű­sítjük a folyamatokat az intenzívebb és jobb kommunikáció érdekében. Újraterveztük a Fel­emel­kedést, hogy interjúkat, cikkeket, hang- és képanyagokat a világ közölhessünk benne a világ minden tájáról. Tanárok tartanak díjmentes tanfolyamokat önkéntes alapon minden hó­nap­ban. A hon­lapunkon elérhető lesz egy, a tisztításokkal kapcsolatos észrevételeket tartalmazó infor­mációs könyvtár. Lépésről lépésre haladunk.

2019-ben szeretnénk újra energiával feltölteni az SRA közösség-támogató küldetését a taní­tás és az egymás közti megosztás által. Eljött az Új Paradigmába való újjászületés ideje. Szeret­nénk, ha csatlakoznátok hozzánk egy tisztább jövőkép befogadásában, és annak mani­fesz­tá­lásá­ban.

Őszinte szeretettel: az SRA Igazgatótanácsa

 

Ha a további anyagok, inspiráló cikkek és tisztítanivalók is érdekelnek, akkor klikkelj az alábbi gombra, és olvass többet!

 

Tetszett? Hasznodra volt? Mutasd meg a barátaidnak is!

Használd az oldalsó gombokat 🙂 Hálásan köszönöm!

Szívesen olvasnál még?

További cikkeim

alvó kislány

Álomfejtés kezdőknek

Mit üzen a tudattalanod, amikor alszol? Van valami, ami az idők kezdete óta foglalkoztatja az embereket, és ugyanakkor az egyik legkézenfekvőbb útja

Biztonságos, szabad és tudom hogyan kell

Formulák elvitelre – nemcsak SVT-seknek Az SVT-ben kérdéseket teszünk fel, és válaszokat keresünk. Kulcsfontosságú tehát, hogy pontosan fogalmazzunk. Amikor próbáljuk kinyomozni, hogy

Kapcsolat: renata@svtonline.hu

Tetszett? Oszd meg!

Facebook
LinkedIn

Kezdd ITT!

Scroll to Top