Barion Pixel

Az SRA hírlevele az SVT iránt érdeklődők számára – 2019. június

Megjelent az SRA Közlemények II. évfolyamának 6. száma!

Minden hónapban kapunk egy kis inspirációt, hogy könnyedén haladjunk az utunkon, és feloldjuk MAGunkban az esetleges akadályozó programokat és diszharmonikus energiákat. Júniusban a spirituális erőnk, az életünk feletti hatalom és kontroll birtoklására vetünk egy pillantást az Ez Neked szól rovatban megjelent írás gondolatébresztő kérdéseivel.

Ha tudsz SVT-zni, érdemes elvégezned az ajánlott tisztítási feladatot.

Ha még nem tudsz SVT-zni, akkor akár megfontolhatod, hogy megtanulod ezt a módszert, és csatlakozol a csapatunkhoz 🙂

Vagy tarts egyszerűen őszinte önvizsgálatot, fogalmazz meg egy szándékot, és mondj el imát, égi segítségért 🙂

 

svtonline svt spiritualis ero

Az SVT gyakorlása során nagyon jól elsajátítjuk a programok vizsgálatát és tisztítását. Ismerjük a lépéseket, össze­gyűjtjük az információkat, és a végén a Felső Én/SZELLEM kitisztítja, és pozitív energiával helyettesíti a disz­harmonikus energiát. A folyamat egyszerű és hatékony, de lehet, hogy nem mindig értjük a kitisztított disz­harmo­nikus energiát, ami a múltbeli helyzethez kötött bennünket, mert ez az energia az életenergiánk része. Bizony, ez így működik: a programokat a saját energiánkkal vagy lelkünkkel futtatjuk, azaz tartjuk aktívan mind­addig, amíg a helyzet meg nem oldódik.

A spirituális és energetikai témákban járatos szakértők és tanárok közül sokan úgy nevezik ezt a jelenséget, mint „spirituális erő/az életünk feletti hatalom elvesztése.” Az SVT-ben azt mondjuk, hogy a két fő tényező, amely a prog­ra­mokat teremti, az ítélkezés és a megbocsátás. Az ítélkezés és a megbocsátás elmaradása gyengíti a belső erőnket, az életünk feletti hatalmunkat. Talán azon gondolkodsz, hogy mi is a spirituális erő? Valójában ez egy elég tág fogalom, amelyhez mindannyian végtelen gondolatot hozzánk hozzátenni. Talán úgy összegezhetnénk mind­ezt, hogy a spirituális erő egy eszköztár, melyet a SZELLEMtől a terem­tésünk­kor kaptunk, azért, hogy hasz­nál­juk, amikor fizikai testet öltünk, mint például a gondolkodás és érzés képes­ségét, hogy teremteni és dönteni/választani tudjunk. Ennek a gondolatnak a fontossága abban rejlik, hogy felismerjük, hogy hogyan hasz­nál­juk ezt az erőt, hiszen megválaszthatjuk, hogy szeretetből vagy féle­lem­ből cselekszünk-e. Ha a félelmet választ­juk, akkor eltékozoljuk és másnak adjuk az erőnket. A spirituális erőnket csak azzal állíthatjuk maradék­talanul helyre, ha a szeretet választjuk, és eszerint cselek­szünk.

Önvizsgálat

  • Kezdd azzal, hogy megkérdezed a Felső Énedet, hogy mennyi pozitív és negatív energia van a spirituális erő­dön? Addig tisztítsd, amíg 100% pozitív és 0% negatív ener­giát nem kapsz!
  • Ezután idézz fel egy konkrét helyzetet az életedben!
  • Hány %-ban veszítem a spirituális erőmet ebben a hely­zet­ben? Addig tisztítsd, ameddig az érték 0% nem lesz.
  • Mi akadályoz engem abban, hogy ebben a helyzetben teljesen visszaszerezzem a spirituális erőmet?
  • Van-e valami, amit ki kell tisztítanom, amit meg kell tudnom vagy tennem ahhoz, hogy visszanyerjem az erőmet/lelkemet?

Mi mindenről esik még szó az e havi Közleményekben?

 

A tudatosság tisztításáról és az SRA-ban zajló további változásokról is olvashatsz.

Emellett

  • nézegethetsz tanfolyami fotókat,
  • megtudhatod, mennyi adományt kaptunk és mennyi önkéntes munkát végeztünk,
  • továbbá tájékozódhatsz az SRA személyzetéről és bizottságairól,
  • és persze a képesített magyar SVT-tanárokról és tanácsadókról.

Ha ezek az anyagok is érdekelnek, akkor klikkelj az alábbi gombra, és olvass többet!

 

Tetszett? Hasznodra volt? Mutasd meg a barátaidnak is!

Használd az oldalsó gombokat 🙂 Hálásan köszönöm!

Szívesen olvasnál még?

További cikkeim

alvó kislány

Álomfejtés kezdőknek

Mit üzen a tudattalanod, amikor alszol? Van valami, ami az idők kezdete óta foglalkoztatja az embereket, és ugyanakkor az egyik legkézenfekvőbb útja

Biztonságos, szabad és tudom hogyan kell

Formulák elvitelre – nemcsak SVT-seknek Az SVT-ben kérdéseket teszünk fel, és válaszokat keresünk. Kulcsfontosságú tehát, hogy pontosan fogalmazzunk. Amikor próbáljuk kinyomozni, hogy

Kapcsolat: renata@svtonline.hu

Tetszett? Oszd meg!

Facebook
LinkedIn

Kezdd ITT!

Scroll to Top